Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

Büyük yanlış yapmışsınız
İlla aramak gerekiyorsa kv büyük, siz onu aramalıydınız
Yeğenlerinizi sık aramak gibi bir huya sahipseniz herkes sizinle aynı olmak zorunda değil ki
Ben yeğenlerime canımı veririm ama iki günde bir aramam
Eşiniz konuyu büyütmemeye çalışmış ama ısrarla üzerine gidip doldurmaya çalışmışsınız
Bu can yoldaşlığı , dertleşmek falan değil siz de biliyorsunuz

Evet bende bunu düşünüyorum.O durum nasıl oluyormuş anlasın bıraz.

ister arar ister aramız herkesi kendiniz gibi düşünmeyin azıcık boşvermeyi öğrenin lütfen
yani durduk yere ağzınızın tadını kaçırmaya ne gerek var

adam ne bilsin niye aramıyor ne güzel annesini arayıp sormuş işte ,başka ne cevap bekliyodun ,adamı doldurmaya çalışmış gibi olmuşsun bana göre ,niyetin budur değildir bilemem ama benim açımdan bakınca öyle görünüyor kocanda ben gibi anlamış olsa gerek :)

ben ikinizde de hata gördüm ancak eşiniz daha fazla hatalı bence. siz onunla kafanızı mesgul eden bir şeyi paylasmıssınız (bu her nekadar gereksiz bile olsa) onun hemen arayı sizi ispiyonlar gibi konusması hiç hoş değil...

Ben aradım aramazsam mesele olur ama gerçekten içimden geldği için aradım.
İŞte annem her zaman der kızım kimseden birşey bekleme ozaman huzurun tadına varırsın diye.
Şu hayatta herşeyi öğrendim bir bunu öğrenemedim birşey beklememeyi he beklemek derken maddi olarak değil manevi olarak tabiki.

Eşim de oyle dedi ama benım onu annesine karşı kışkırtmak gibi yemin ederim bir derdim yoktu.Ki önceki yazılarım da da dedim.
Nacizane bir soru sordum neden aramadı.He yanlış kişiye sorulmuş bir soru oldu evet.
Ama onun da böyle mi davranması gerekiyordu.
İnsan kalbi kırmak çok kolay birşey hepimizin bildiği gibi.
Ama tamiri zor.
Ben annesine küfür etmedim iftira atmadım bu muameleyi görmek için.

Kayınvalideni arayıp "kızım nene nene diye sayıklıyor, sizi özledi" deseydin ne eşinle bozuşurdun ne de sinirleriniz gerilirdi. Hatta kayınvalidenizde belki neden aramadığını size söylerdi, merakınız da giderdi. "Dert olmuş neden aramadığın" lafı yanlış geldi tabii ki, ama olan olmuş. Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalış

Evet bende bunu düşünüyorum.O durum nasıl oluyormuş anlasın bıraz.

Ben sahsen boyle davranmanizi onermiyorum. Esinizin yaptigi cok cirkin bence.

Ama cok dogru bulan cok kisi olmus. Demek ki siz yapsaniz da oyle bulacaklar. Yoksa yanli bir bakis acisi olurdu.

Aramazsa aramasın.
Çok hatalısınız.
Dertleşmek isteseydiniz adam eve gelince
"yaa hayatım, annen de gittiğinden beri hiç kızımızı aramadı, arar diye bekledim,özlemiştir diyordum ama,niye acaba" filan derdiniz..

Siz önce iş yerindeyken mesajla, sonra da evde üstüne gitmişsiniz, o da sinirle aramış belli, sinirli insan tavrı bu...
Yapmasaymış keşke o da hatalı ama sizden çok değil.

Benim kayınvalide benim çocukları hiç aramaz. En son bayramda gördü, bir daha da aramadı. Muhtemelen önümüzdeki bayrama kadar da merak etmez, umrumda mı?

Ama siz cok alingansiniz ya.yok niye guldunuz yok niye aramadi.kaprise girer bu artik yorarsiniz insani.

Yengeç burcunun tipik özelliği maalesef ister istemez alınıyorum.Ama bu huy bana hep çevremdekiler yüzünden kaldı.
Aman söylediğim söz yuzunden kırıldımı ettimi gibi vs vs ...

Ben balataları yakıyorum galiba :)

Neden bu size bu kadar dert oldu. Herhalde bir sorununuz yok kayınvalidenizle çünkü başka hiçbir sorundan söz etmemişsiniz. Eve gitmeyi bekleyemeyip telefonda dert yanmışsınız yetmemiş bir de eve gelince söylenmişsiniz.

Pardon da benim bildiğim büyükler küçükleri değil, küçükler büyükleri arar. O beklemiş olamaz mı gelinim beni arasın diye niye bu yönden düşünmüyorsunuz. Eşinize patlayacağınıza kayınvalidenizi siz arayıp anne şakalı anne unuttun mu bizi oraya gidince deseydin. Eşiniz belli ki kızmış. Haksızsınız.

Aynen canım teşekkür ederim.

Öyle çok büyük bir sorun yok evet Rabbim kimseye de huzursuzluk vermesin inşAllah

Önceki yazılarıma keşke bir göz gezdirseymişssiniz
ben ilk gittiği günden itibaren aradım
nasılsınız nasıl geçiyor vs diye

Büyükte büyüklüğünü bilerek hissettirecek bence varlığını sevdiğini saydığını bu söylediğinize üzgünüm katılamıyorum

Çok saçmalamışsın aramassa aramasın , ne enteresan bi durum ya

Adama is yerindeyken sanki eve gelmeyecekmis gibi mesaj atip annen neden cocugu aramiyor diye sorarsaniz.(adam nerden bilsin niye aramiyor)
Ustune eve gelince tekrar annen neden aramiyor derseniz oda annesini arayip esime dert oldu neden aramiyorsun der.
Demmeki ozlemiyor,aramak aklina gelmiyor ya da gerek duymuyor.

Her seferinde onun ailesinden konu açılınca konunun kapanması konusunda haklısınız

Fakat kızınızın aranmaması konusunda haksızsınız. Hatta şöyle söyleyeyim bırakın aramasın, takmayın böyle şeyleri, aramak isteyen arar deyip geçin.

Bunu nasıl beceriyorsunuz takmamayı varsa bir sırrınız bana da söylermisiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…