Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

Gerekçesi ne? Çocuğumuz etkilenir falan gibi bir şey mi? Yoksa cidden ona ne? Ama çocuğun etkilnemesinden falan korkuyorsa bilemedim. Gene de boş boş söyleniyorsa anneniz hakkında haksız bence. Size annenizi savunun desem belki huzrunuz kaçacak. Belki de en doğrusu sizin yaptığınızdır.

Kısmen hatalı olsanız da bir yönden haklısınız.Altlı üstlü oturduğunuzu yazmışsınız.Eğer her gün kızınızı görmeden duramıyorsa ,yanınıza geliyorsa ,torununa düşkünse darılabilirsiniz ama bunu eşinize değil de kv ye şaka yollu telde söyleyebilirdiniz.Yazlığa gidince torunuzu unuttunuz ,hiç aramıyorsunuz diye.

Evet maalesef.Öğrenmiş oldum.Kos koca kadınım 31 yaşında yaptığıma bak çocuk gibi :)

Saolun ya :)

ağzıma ...sa yeri yanı he ?

Yok gayet yerinde bir tepki vermiş. Eşim bana böyle gereksiz sorular sorsa aynı şeyi yapardım muhtemelen. O yüzden hoşuma gitti. Yani sizi ezecek bişey yapmamış, hakaret etmemiş kavga etmemiş. Arayıp sizin sorduğunuz soruyu asıl muhatabına sormuş. Bunun o dediğiniz küfürümsü şeyle ne ilgisi var?

Kayınvalide aramıyorsa oğlu napsın.. Çok dile getirirsen de böyle olur. Ama altlı üstlü oturduğuna göre bi samimiyetiniz vardır sen arayabilirdin torununu neden aramıyorsun diye.. Seni özledi derdin onun tutumuna göre davranırdın. Ama gerçekten eşin napsın bu durumda?

Kusura bakma ama hatalısın. niye diye soracak olursan en iyi erkekle bile annesi hakkında konuşmaya gelmez, ne olursa olsun annelerini savunurlar, bırak aramazsa aramasın kaynanan napcan. Bu kadar önemsemeye gelmez bile.
Benim kaynanam torun olacağını duyduğu an başından aşağı kaynar sular döküldü, şimdi ben eşime desem böyle böyle diye, abartıyorsun annem öyle şey yapmaz der çıkar işin içinden ya da annesiyle yüzleştirmeye kalkar. O nedenle bu tarz muhabbetlere hiç girme derim. Haklıyken haksız konuma düşüyoruz.

Dimi aynen neden başıma dert alıyorsam sanki hiç derdim yokmuş gibi.

Yok ona kırıldım bu hareketinden dolayı şahsen.
Yani bir anda özür dileyemem gibi geliyor.
Ozur dile diye demedim canim ne biliyim konuyu kapatin kaynana konusu kapansin gitsin bak aramams zaten sende anla artik hayir gelmeyecegini o yuzdende hic onemseme bile.

Aslinda siz cok abarti bisey dememissiniz soylediginize gore ama esinizde cok yanlis bisey yapmamis ki nedenini ogrenmek degil mi amac
Ben ona adam gibi adam derim karisiyla oturup annesini annesiyle oturup karisini konusmasin zaten
Birde bence bu dertlesmek degil zaten sikayet olmus hele usteleyip tekrar sormaniz yahu cocugunuz erken uyumus alin meyvenizi cerezinizi kivrilin esinizin yanina huzurdan guzel ne var bu hatta
Benim kayinvalidemde hic aramaz ne torunu icin ne hamileligim icin ama aklima gelipte sormam annen niye aramiyor diye evet yakisani aramasi ama annelerini degistirek degiller ya

Evet maalesef.Öğrenmiş oldum.Kos koca kadınım 31 yaşında yaptığıma bak çocuk gibi :)

Bir de nacizane çok kibar bir üye olduğunuz söylemek isterim. Sert denilebilecek yorumlar oldu, sakin hanımefendi cevap verdiniz. Kendinize de yüklendiniz. Hatalı olduğunuzu düşündüğünüz durumları kabullendiniz. Ben çok takdir ettim sizi. Umarım her şey toparlanır. İçinize ferahlık gelir.

e ne bileyim darıldıgınızı anlamadı mı
hiç tepki yok mu suan özür dileme falan
ya ben gercekten etkılendım mıllet bıraz sıze yuklenmıs ama acıkcası esınız de boyle yapmamalıydı üzüldüm

evet ben de böylesini kk da görmemiştim :)
genelde aynı görüşte olmaınca çirkefleşirler : )
ha ben hak verdım konu sahıbıne ve bu şekilde yazdım zaten o ayrı ama dikkat ettim yorumları da çok nazik
insallah allah gonlune gore verır

sizde de hata var.. dert mi bulamadınız.. ama eşinizde de hata var.. ama çok üstüne gittiyseniz dayanamamış olabilir.. yine de yaptığı yanlış.. sizin yaptığınız da tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…