Boyle yapma canim bak her zaman sen suclu olursun birak aramasin cok mu lazim kaynananin elin kizini dusundugu nerde gorulmus insan lafini bile etmez..
Beğenmediği huy kadın kendi kendine konuşmasımı çok mu büyütülecek birşey sizce ?
Evimiz temizlenyor
çocuğumuza bakılıyor mis gibi
yemeğimiz pişiyor
kıyafetler ütülü
Daha ne yapsn kadın onun da kendine göre derdi kendini telkin etme yöntemi kendi kendine konuşması.
Valla şu forumda ilk kez bir erkeğin yaptığı hareket acayip hoşuma gitti. Tam yapılması gerekeni yapmış bence.
Kısmen hatalı olsanız da bir yönden haklısınız.Altlı üstlü oturduğunuzu yazmışsınız.Eğer her gün kızınızı görmeden duramıyorsa ,yanınıza geliyorsa ,torununa düşkünse darılabilirsiniz ama bunu eşinize değil de kv ye şaka yollu telde söyleyebilirdiniz.Yazlığa gidince torunuzu unuttunuz ,hiç aramıyorsunuz diye.Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
böyle olacağına sen arayıverseydin, kızın çok özlediyse babannesini de konuşturuverseydin keşke.
Esine de soylersin dun biraz abarttim herhalde k.bakma dersn konuyu kapatrsin..Haklısınız çok teşekkür ederim demek dün benım kafa gitti sıcaktan :)
O da zaten gelince sorarız diye geçiştirmeye çalışmış ama konu benim için kapanmadı diyip ısrarla siz sormuşsunuz.
Karşı tarafı araması cidden yersiz. Ama öğrenmiş oldunuz. Çok darlanınca eşinizin sağı solu belli olmuyor.
Saolun ya :)
ağzıma ...sa yeri yanı he ?
Alıntı yaptığım üyeye aynı şeyi merak ettiğimiz için güldüm. Fazla mı alıngansınız ne?
Esine de soylersin dun biraz abarttim herhalde k.bakma dersn konuyu kapatrsin..
Evet ;
Eşimden beklemeyen hareket diyorum belki de hak ettim bilmiyorum.
Ama benim o nazik saygılı sevgili kocam canım ciğerimden böyle bir hareket görünce
Beynimden kaynar sular döküldü.
Lütfen beni rahatlatın..
Şöyle başlayayım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum.
15 gündür yok yazlığına tatike gitti.
Fakat 4 yaşında ki kızımı ne aradığı varr ne de sorduğu şahsen bana garip geliyor.
Ben yeğenlerimin sesini 2 3 günden fazla duymazsam bir garip oluyorken bir
Babaannenin böyle davranması garibime gitti.
Dün öğlen saatlerinde işteyken eşime mesaj attım;
-Neden babaannesi kızımı aramıyor kaç gündür..diye eşim de
-Gelince sorarız.. Diyerek konuyu kapadı.
Ama ben kapamak istemiyordum.
Akşam tekrar açtım evdeyken . Kızım uyuyordu o saatte
yeniden sordum aynı soruyu.
Sormaz olsaydım keşke.
Yüzü değişti konuşması değişti hali tavrı ..
-Dur sen dedi.
Aldı telefonu annesini aradı eşim.
Nbr nasılsın anne ?
Ya (farklı bir isim kullanıyorum) Melteme dert olmuş kızımızı neden aramıyormuşsun ..
Diyince dedim de beynimden kaynar sular döküldü.
Hala da buraya yazınca ellerim karıncalanıyor,avuçlarım terliyor..
Kalbim ağrıyor.
Beni nasıl küçük düşürürsün ki böyle söyleyerek.
Ben eşimle dertleşemeyecekmiyim ?
Dertleşemeyeceksem ki ne zaman onun ailesinden konu açılsa her seferinde anında konu kapanır,
neden evliyiz,neden can yoldaşıyız?
Offfff içim sıkılıyor.
İş te böyle yorumlarınızı bekliyorum.
Şşimdiden teşekkürler
Kayınvalide aramıyorsa oğlu napsın.. Çok dile getirirsen de böyle olur. Ama altlı üstlü oturduğuna göre bi samimiyetiniz vardır sen arayabilirdin torununu neden aramıyorsun diye.. Seni özledi derdin onun tutumuna göre davranırdın. Ama gerçekten eşin napsın bu durumda?
Ozur dile diye demedim canim ne biliyim konuyu kapatin kaynana konusu kapansin gitsin bak aramams zaten sende anla artik hayir gelmeyecegini o yuzdende hic onemseme bile.Yok ona kırıldım bu hareketinden dolayı şahsen.
Yani bir anda özür dileyemem gibi geliyor.
Evet maalesef.Öğrenmiş oldum.Kos koca kadınım 31 yaşında yaptığıma bak çocuk gibi :)
e ne bileyim darıldıgınızı anlamadı mıEvet yerin dibine girdim hemde annesiyle telefonda konuşurken annesi duymuşken.Aynen bana bağır çağır
kavga et ama telefonda onu yapmasaydın keşke.
Duymasalardı.
Ben onun her hareketını kımseye duyurmuyorum kı.
Onu neden kçük düşüreyim koskoca adam bir gururu var neticede.
Kırıldım aynen.KOnuşmadım başka ne yapabilirim ki.
Dimi aynen neden başıma dert alıyorsam sanki hiç derdim yokmuş gibi.
evet ben de böylesini kk da görmemiştim :)Bir de nacizane çok kibar bir üye olduğunuz söylemek isterim. Sert denilebilecek yorumlar oldu, sakin hanımefendi cevap verdiniz. Kendinize de yüklendiniz. Hatalı olduğunuzu düşündüğünüz durumları kabullendiniz. Ben çok takdir ettim sizi. Umarım her şey toparlanır. İçinize ferahlık gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?