çok üstüne gitme, biraz zaman geçsin, hem sen hem eşin sakinleşsin. sonra duygularınızı paylaşırsınız.Ccanım ben çok aradım daha önceki sayfalar da da yazdım.Ondan 1 telefon gelmeyince rahatsız oldumsadece.
Bir de nacizane çok kibar bir üye olduğunuz söylemek isterim. Sert denilebilecek yorumlar oldu, sakin hanımefendi cevap verdiniz. Kendinize de yüklendiniz. Hatalı olduğunuzu düşündüğünüz durumları kabullendiniz. Ben çok takdir ettim sizi. Umarım her şey toparlanır. İçinize ferahlık gelir.
Aslinda siz cok abarti bisey dememissiniz soylediginize gore ama esinizde cok yanlis bisey yapmamis ki nedenini ogrenmek degil mi amac
Ben ona adam gibi adam derim karisiyla oturup annesini annesiyle oturup karisini konusmasin zaten
Birde bence bu dertlesmek degil zaten sikayet olmus hele usteleyip tekrar sormaniz yahu cocugunuz erken uyumus alin meyvenizi cerezinizi kivrilin esinizin yanina huzurdan guzel ne var bu hatta
Benim kayinvalidemde hic aramaz ne torunu icin ne hamileligim icin ama aklima gelipte sormam annen niye aramiyor diye evet yakisani aramasi ama annelerini degistirek degiller ya
e ne bileyim darıldıgınızı anlamadı mı
hiç tepki yok mu suan özür dileme falan
ya ben gercekten etkılendım mıllet bıraz sıze yuklenmıs ama acıkcası esınız de boyle yapmamalıydı üzüldüm
evet ben de böylesini kk da görmemiştim :)
genelde aynı görüşte olmaınca çirkefleşirler : )
ha ben hak verdım konu sahıbıne ve bu şekilde yazdım zaten o ayrı ama dikkat ettim yorumları da çok nazik
insallah allah gonlune gore verır
sizde de hata var.. dert mi bulamadınız.. ama eşinizde de hata var.. ama çok üstüne gittiyseniz dayanamamış olabilir.. yine de yaptığı yanlış.. sizin yaptığınız da tabii..
Siz neden aramadınız kayınvalidenizi o kısmı pek anlamadım? Arayıp kızım seni özlemiş anne konuşmak istiyor diyebilirdiniz. Bana garip gelmedi. Eşinize mesai saatinde sırf bunun için mesaj atmış olmanız daha da yanlış. Eşininki ayrı bomba olmuş tabi. Keşke yapmasaydı.
Buda nazar olsun o zamanEvet eşim öyledir Allahtan da öyle tabiki.Ortalığı hiç bir zaman bozmaya kalkışmaz.Sorun varsa aranızda halledin der geri çekilir.Benim boşluğuma geldi bir hata yaptık gitti.
Erkekler böyledir işte ailelerine tek bir söz bile söylesen sen haksız olursun onlar melek.
Buda nazar olsun o zaman
Ama zaten kayinvalideniz bence durumu anlamamistir birlikte aradiniz takildiniz sanmistir aklina gelir mi insanin
Amaaan olan olmus unutmaya calisin hakkaten acayip bir durum :)Haddinden fazla cin gibi bir kadındır :) anlamıştır
salak bu gelin demiştir artık rezilliğin danişkası :)
esiniz ne yapabilir ki. oturup sizinle annesini mi cekistirsin. kimse ailesi ne kadar kotu olursa olsun ailesi Hakkında olumsuz konusmaktan hoslanmaz.
kayinvalidenize sorsaniz daha iyi olurdu. eger cok bunalmissam bende öyle yapardim sanirim. esiniz de kusur bulamadim kusura bakmayin
Gerginlikten olur öyle arada. Sıkmayın canınızı. Önemli değil.Bu aralar öyleyim sanırım kusura bakmayın.
%100 hatalısın diyecektim ben de, yazan olmuş. Aynen katılıyorum.%100 hatalısın...
Kızını aramıyor diye dert ediniyorsun.
Eşini kayınvalideye karşı doldurmaya çalışmışsın, elinde patlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?