Eşim'den Beklenmeyen hareket ...

Ccanım ben çok aradım daha önceki sayfalar da da yazdım.Ondan 1 telefon gelmeyince rahatsız oldumsadece.
çok üstüne gitme, biraz zaman geçsin, hem sen hem eşin sakinleşsin. sonra duygularınızı paylaşırsınız.
Anneler zaten affederler. o konuyu açarsa söylersin halini.
Üzülme amaaan. neler var dert edecek…
Can sağlığı olsun da, bunlar dert değil.

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
İnşAllah düzelir,elbet düzelirde kendi kendimi üzmüş oldum. Yok yere.

Hata sizde.
Erkekler dirdir sevmiyor ve haklilar.
Bir derdiniz varsa kendiniz çözün..
eşinizi doldurmaya çalışmayın.

Evet eşim öyledir Allahtan da öyle tabiki.Ortalığı hiç bir zaman bozmaya kalkışmaz.Sorun varsa aranızda halledin der geri çekilir.Benim boşluğuma geldi bir hata yaptık gitti.

Seni kırdıysam özür dilerim diye mesaj attı :)
Ben de seni sıktıysam bu tip durumlarla diye karşılık verdim.

Eskiden ben de öyleydim karşıt fikir olunca zıtlaşırdım.Aslına bakarsanız karşı taraftakiler haklı güzel yorumlar gelir.Haklı olduğunu bildikleri için genelde çirkefleşilir ya çok şükür büyüdük :) olgunlaştık.

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah sizlerinde öyle

sizde de hata var.. dert mi bulamadınız.. ama eşinizde de hata var.. ama çok üstüne gittiyseniz dayanamamış olabilir.. yine de yaptığı yanlış.. sizin yaptığınız da tabii..

Yok yemin ederim üstüne gitmedim.Bir öğlen işteyken sordum bir de akşam otururken sordum.

keşke sormasaymışım

Siz neden aramadınız kayınvalidenizi o kısmı pek anlamadım? Arayıp kızım seni özlemiş anne konuşmak istiyor diyebilirdiniz. Bana garip gelmedi. Eşinize mesai saatinde sırf bunun için mesaj atmış olmanız daha da yanlış. Eşininki ayrı bomba olmuş tabi. Keşke yapmasaydı.

Bilmem ben arayıp sormak istemedim şahsen onu bilmiyorum ama cidden,
onun düşünmesini istedim demek ki ama büyük bir hata etmişim.

Erkekler böyledir işte ailelerine tek bir söz bile söylesen sen haksız olursun onlar melek.

Evet eşim öyledir Allahtan da öyle tabiki.Ortalığı hiç bir zaman bozmaya kalkışmaz.Sorun varsa aranızda halledin der geri çekilir.Benim boşluğuma geldi bir hata yaptık gitti.
Buda nazar olsun o zaman
Ama zaten kayinvalideniz bence durumu anlamamistir birlikte aradiniz takildiniz sanmistir aklina gelir mi insanin

Buda nazar olsun o zaman
Ama zaten kayinvalideniz bence durumu anlamamistir birlikte aradiniz takildiniz sanmistir aklina gelir mi insanin

Haddinden fazla cin gibi bir kadındır :) anlamıştır
salak bu gelin demiştir artık rezilliğin danişkası :)

esiniz ne yapabilir ki. oturup sizinle annesini mi cekistirsin. kimse ailesi ne kadar kotu olursa olsun ailesi Hakkında olumsuz konusmaktan hoslanmaz.

kayinvalidenize sorsaniz daha iyi olurdu. eger cok bunalmissam bende öyle yapardim sanirim. esiniz de kusur bulamadim kusura bakmayin

Yok estağfurullah ben zaten 3.cü şahıslardan olayın nasıl gözüktüğünü anlamak için açtım konuyu.

Teşekkürler

Biride KV sabah aksam ariyo msj atiyo biktim diye konu acmisti harbiden ne yapsalar olmuyor bana gore de hic arayip sormasa daha iyi bnm için her aradiginda bu sefer ne diyecek nereye gezmeye cagircak nereye gidelim dicek diye tedirginlikle aciyorum bi yil aramsa niye aramadi dememev hanimimisiniz bilmiyorum ama calisan bayanlarin bunlari dusuncek takatleri olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…