- 3 Nisan 2019
- 66
- 33
- 8
- 31
- Konu Sahibi Sevgisaygi11
-
Çok teşekkür ederim. En azından bunu duymak bile iyi geliyor.Doğumda dahi yanınızda bulunmayan, siz hiç yokmuşsunuz gibi davranan bir insana çok fazla şans tanımıyor musunuz? Şu anlattığınız şey evlilik filan değil.Kocanız sizi sevse zaten ayrı kalamaz, geçtim sevmeyi adam karısıymışsınız gibi davranmıyor bile.Sanki takılmalık ilişkisiymişsiniz gibi yolda görüp, resim at filan diyor, uzaklaştırma çıkardığınız halde sizde peşinden koşuyorsunuz.O doğuma gelmeyen adam affedilebilir mi hiç? açın davanızı boşanın, hayatınıza sizi sevecek değer verecek birileri çıkar bir gün.
Çok sağolun. Ama şöyle bir durum var malesef velayetin yarısi onda kalcak. Illerde çocumu ona nasil teslim edebilirim ki? Çok korkuyorum bana inat çocuğu isticek hafta sonlariDüzelse düzelirdi ve kimse düzelmiyor bunu bilin. Kendisi de söylemiş kafam karışık psikolojim bozuk diye. Açın davanızı bebeğini görmeyen bir baba baba mıdır? Velayetini de alın çocuğunuzun. Allah kurtarmış sizi bu adamdan. Hamileyken bile ortalığı yıkmış, kumar var vs. Zor olsa da kurtarın kendinizi.
Bunu avukatla görüşün derim velayet hakkının hepsini alın. Çocuğunun doğumuna bile gelmeyen bir baba neden velayetin yarısını alıyormuş? Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama elinizden geleni yapın.Çok sağolun. Ama şöyle bir durum var malesef velayetin yarısi onda kalcak. Illerde çocumu ona nasil teslim edebilirim ki? Çok korkuyorum bana inat çocuğu isticek hafta sonlari
Teşekkür ederim. Çok haklısınız kesinlikle. Iste bazen geceleri olsun insanin aklına geliyor o güzel geçirdimiz günler ve bazen kendi kendime keşke uzaklaştırma kararına basvurmasaydim belki doğuma gelirdi gibi sucu kendimdede buluyorum. Nasıl kurtulcam bu düşünceden?Adam kumarbaz, sorumsuz ve şiddete meyilli. Doğuma gelmedi ve çocuğunu bir kez olsun merak edip görmedi. Neyi bekleyeceksiniz? Yıllar sonra pişman olsa ne yazar? Zaten yalnızsınız çocuğunuzla. Yanınızda, hayatınızda değilki.. Yapması gereken hiç birşeyi yapmamışki.. Davanızı açın ve hayatınızı en kısa zamanda çocuğunuz için güvenli bir hale getirin.
Eşiniz istediği gibi kuralları çiğneyip ezip geçen cinse benziyor, uzaklaştırma kararı mı engel?Teşekkür ederim. Çok haklısınız kesinlikle. Iste bazen geceleri olsun insanin aklına geliyor o güzel geçirdimiz günler ve bazen kendi kendime keşke uzaklaştırma kararına basvurmasaydim belki doğuma gelirdi gibi sucu kendimdede buluyorum. Nasıl kurtulcam bu düşünceden?
Evt haklısınız ama sonunda hapis cezasi vardiEşiniz istediği gibi kuralları çiğneyip ezip geçen cinse benziyor, uzaklaştırma kararı mı engel?
Siz uzaklaştırma kararı aldırdınız diye doğuma gelmiyor olsaydı, yinede duramazdı, mutlaka size o gün ulaşır ya da ulaşacak birilerini ayarlardı, eğer çocuğu doğduğunda orada olamadığı için üzülseydi, iç muhasebesini yapıp, deli gibi pişman olur size de bunu yansıtırdı.İnsan çocuğu doğmuşken sanki hiçbir şey olmamış gibi durabilir mi? yabancı doğum yaptığında bile insanın içi neşe doluyor, bebeği merak ediyor.Adam kendi bebeğini merak bile etmiyor.Şans verilecek adam köpek gibi pişman, hatalarını telafi etmeye hazır hatta bunun için gayret gösterip sizi kazanmaya çalışan adamdır.15 yaşında ergenler gibi, "beni yalnızlığıma bırakın, tüm suç bende ama yalnızlığa ihtiyacım var" tripleri atan saçma sapan bir insan var karşınızda.Sanırsın ıssız adam, ailesi de aşağı kalır değil.Bu insanlardan kendiniz kurtarın, bebeğinizi de tabi.Bu adam babalık yapmaz.Teşekkür ederim. Çok haklısınız kesinlikle. Iste bazen geceleri olsun insanin aklına geliyor o güzel geçirdimiz günler ve bazen kendi kendime keşke uzaklaştırma kararına basvurmasaydim belki doğuma gelirdi gibi sucu kendimdede buluyorum. Nasıl kurtulcam bu düşünceden?
bu adam bir alir iki alir bidaha da almaz.Çok sağolun. Ama şöyle bir durum var malesef velayetin yarısi onda kalcak. Illerde çocumu ona nasil teslim edebilirim ki? Çok korkuyorum bana inat çocuğu isticek hafta sonlari
Aynen Katılıyorum. +1Doğumda dahi yanınızda bulunmayan, siz hiç yokmuşsunuz gibi davranan bir insana çok fazla şans tanımıyor musunuz? Şu anlattığınız şey evlilik filan değil.Kocanız sizi sevse zaten ayrı kalamaz, geçtim sevmeyi adam karısıymışsınız gibi davranmıyor bile.Sanki takılmalık ilişkisiymişsiniz gibi yolda görüp, resim at filan diyor, uzaklaştırma çıkardığınız halde sizde peşinden koşuyorsunuz.O doğuma gelmeyen adam affedilebilir mi hiç? açın davanızı boşanın, hayatınıza sizi sevecek değer verecek birileri çıkar bir gün.
Çocuğunun peşine düşmeyen sizin peşinize hiç düşmez.Çocuğu görmeye gelmeyen adam için de pişman olmayın yaMrhaba canlar,
Şu son zamanlar zor şeyler yaşadım ve bunu sizlere paylasip sizin düşüncelerinizi, görüşlerinizi doğrularınızı ve yanlislarimi bana iletin lütven. Derdimi kimle paylaşsam bana boş ver takma deniliyor ama ben daha tam atlatamadım ve başkasının bu olayla ilgili yorumlarını bekliyorum. Teşekürler.
Gecmis: eşim ve ben 6 senedir beraber ve 2 senedir evliyken şimdi yakın zamanda boşancaz. Eşimle çok zor şeyler atlatdik iliskimize iki tarafta pek onay vermedi. Ask dedik evlendik. Esimin kumar oynadindan haberim vardi üstelik. Cahillik! Ama çok sevdik! Bana çok düşkündü.
Konu:
Yaklaşık 1 senedir anlaşamadınız çok konular vardı, ailesi beni hep yabancı olarak gördü, bana kötü davrandılar. Eşim bunları gördü halde görmemezden geldi ve hep suçlu bendim onun gözünde. Eşim her ay kazandı maaşını gizlice annesi ne verdi, biz maddi sıkıntılar çektik vesayre. Eşim yaklaşık 1 senedir yine kumara düştü, az miktarda basladi ve her geçen gün yükseldi. Ben hesap sordumda agresifleaiyordu. Son kavgamizda ben 9 aylik hamileydim ve ondan bosanicagimi söyledim. Son konumda görebilirsiniz. Esyalarini topladi, evimde giyinme dolabını kırdı camları yere indirdi ve gitdi. Bunun için ben uzaklaştırma kararı cikardim ve 6 ay bana yaklaşma izini yoktu. O arada kiyamadim ve mesajlar yazdim onunla konusmak istedimi. O benden sürekli kaçtı, en son mesajı ise söyleydi: evet sen haklisin konusmak yerine ben kacmayi tercih etdim, kafam cok karişikti kafami toparlamak icin kactim. Seni seviyorum, bebwgimiz nasil?. Okadar. Oysaki ben ona 1 ay sürec verdim. Tesadüfen birbirimizi gördük, konustuk. Benim piskolojim yerinde degil, böyle oldu sürece aile kuramam dedi. Uzaklaşma yasağından ama daha haberi yoktu o aralar. O gün oyle konu kapandi. Sonra arada çocuğumuz doğdu ve ben tek doğuma gitdim. Bebegi şimdiye kadar hiç görmedi. Velayet davasi actim, ikimizin üstünde kaldi velayet babasi itiraf etdi halde piskolojisi bozuk diye. Mahkemede cocunun resmini dahi görmesine yanıt ben de bana telefondan ulaşabileceğini ve ona resim va video gögöndereceme söz verdim. Nerdeyse 1 ay gecti ve ne yazdı ne aradi. Bir baba çocunu hiç mi merak etmez? Oysa ki çok seviniyordu odasını yaparken birşeyler alırken. Ne kendisi ne ailesi hiç kimse oralı değiller, sizce bu davranışları normal mi?
Ve bir soru daha: sizce bosanma davasını ben mi açıyım yoksa bırakiyim o açsın, ardında şöyle bir düşünce var o acarsa en azından kocam ben zaten sevmemis der geçerim hayatıma bakarım, ama egosu daha da büyür. eğer ben acarsam da illeride keske biraz daha bekleseydim bwlki düzelirdi pişmanlık olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?