Eşimden bosaniyorum. Cocumuzu hic görmedi!

Adam hiç çaba harcamamış doğuma gelse ne olacaktı?hayal dünyasından çıkın artık boşanın böyle adam düzelmez özellikle kumarbaz adamdan hayır gelmez size borç takar gider.

Kumar oynaması, camı çerçeveyi indirmesi, maaşını ortaya koymaması zaten başlı başına bir boşanma sebebiyken, ortak çocuğunuzu hiç görme girişimi bile olmayan bir adamla hala barışma ihtimaliniz mi var? Hayatınızı mahvedecek sorumsuz bir adam kendiliğinden, sizi yormadan gitmiş işte ne güzel. Çocuğunuz hiç görmemiş, babaya bağlılığı olacak yaşta, bilinçte değil. Tereyağından kıl çeker gibi kurtulmuşsunuz işte, neden kendinizi yeniden ateşe atmak istiyorsunuz.

Bence boşanma davanızı açın, ortak velayetin iptali için elinizden geleni yapın. İleride hiç görmediği evladını, size karşı koz olarak kullanamasın. Bir avukat tutun, nafakanızı ve hamile halinizle sizi bir başına bıraktığı için tazminatınızda alın.

Esinizin kumar borcu yuzunden basinin dertte oldugunu ve sizi bu ise bulastirmamak adina kactigini dusundum ben. Cunku en ilgisiz sevgisiz baba dahi cocugu kime benziyor nasil diye 1 kere olsun gormek isterdi.

Ay yok artık, mafya dizisi mi bu? Adım adım takipte değildir herhalde.

Hala düzelir diye bekliyorsunuz ya. Beklemeyin.

Siz böyle üzülüp dururken o adam kim bilir hangi kumar masasında ömür tüketiyor? Keşke umutvari konuşabilsek ama maalesef düzelmez. Çocuğunuzun rızkını da gidip kumarda yer. Siz açın davanızı temiz temiz kurtulun bu adamdan. Bebeğinizi keyifle huzurla büyütün.

O kadar şey anlatıp sonra bunu sormak..

Sadece tahmindi benimki dunyada neler oluyor bu da olabilir cunku bebegini gormeye gelmeyecek kadar ilgisiz olabilcegini dusunemiyorum hic bi babanin
herkes sizin kadar masum duygular taşımıyor malesef, pembe dizileri bırakıp gerçeklere gözümüzü açmalıyız, ne insanlar var insan demeye utandığımız, doğurup öldüren anneler var da görmeye gelmeyen baba çok ilginç değil

Çok sağolun. Ama şöyle bir durum var malesef velayetin yarısi onda kalcak. Illerde çocumu ona nasil teslim edebilirim ki? Çok korkuyorum bana inat çocuğu isticek hafta sonlari

Yeni doğmuş bir bebeği hafta içi hafta sonu babaya vermezler sanıyorum o daha ileri ki süreçte..
Bu sürede de kendisini düzeltir baba olmaya karar verirse ne ala..Eş olmadı baba olur belki..
Yok düzelmedi daha da dibi görürse zaten doğuma gelmeyen haftasonu da görmek istemez kendi dertleriyle..
Siz iyisini şimdiden ileriyi düşünüp kendinizi strese sokmayın emziriyorsunuz muhtemelen etkilemesin..
Ve tabiki boşanıp çocuğunuza yoğunlaşın..size ondan fayda yok ortada..

Neyi düzelicek allah aşkına çocugunu bile merak etmeyen insandan bahsediyosun

-ğa, -ğe, -ğı, -ği... kullanmadığınız için konunuza adapte olamadım kusura bakmayın.

Düzelmez bacim adam şimdiden böyle açin davayi sonra zaten koşa koşa gelecektir.Sizi yapamaz edemez diye düşünüyordur.

adam şimdiden çocuğu görmek istememiş, sizi aile olarak görmemiş kazandığını annesine verip zor günler yaşatmış, kumar oynamış. gerçekten böyle birinden ayrıldığım için pişman olurum derseniz bekleyin

Ablacım adam çocuğu olmuş hala görmek için bir çaba sarf etmiyor. Eğer düzelir diye beklersen en fazla 1 hafta düzelir ama sen peşinden koştukça o daha fazla umursamaz olmuş. Benim eşim doğuma beniimle birlikte girdi ve bana o kadar destek oldu ki doğumda iyi ki girmiş. seninki çocugu olmuş hala umursamaz açıkcası üzülerek söylüyorum onun hayatında başka biri vardır ki bu kadar umursamaz sen şuan ona şans verdiğine dua etsin dava aç eğer gerçekten seven bir adamsa hakim karşısında ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum der.

Doğuma yalnız girmissiniz.Bu cok üzücü. Bu kırgınlığınız asla geçmeyecek. Zaten gerçekten psikolojisi bozuksa tedavisini olur ve evliliğini kurtarmak için caba gösterir.Psikolojim bozuk diyen bir adamın tedaviye de gitmesi gerekir. Tabii siz önünuze bakın.Bu umutla yaşanmaz.Hersey olacagina varır

Cok dogru tessekkür ederim

Esinizin kumar borcu yuzunden basinin dertte oldugunu ve sizi bu ise bulastirmamak adina kactigini dusundum ben. Cunku en ilgisiz sevgisiz baba dahi cocugu kime benziyor nasil diye 1 kere olsun gormek isterdi.
Evt başında büyük belalar var acaba bu yüzden mu böyle diye bende açıkçasi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…