Eşimden bosaniyorum. Cocumuzu hic görmedi!

Doğuma gitmişsin Yanında yok? Çocuk dunyaya geldi merak etmiyor? Çocuğunu görmemiş koklamamış, bu adam hiç birşey i hak etmiyor. Çocuğun masraflarını senin masraflarını karşılıyor MU? Merak ettim. Dedesi babaannesi hiç mi görmeye gelmedi? Bu Durumda Sadece bebegine odaklan Gerekmez insanlar...

Çok saol. Ne mutlu bir eşin diğerine destek çıkması. Hele ki doğumda, o an okadar bir yanın eksik kalıyor ki... malesef ben yaşadım, allah kimseye yaşarmasın çok zor.

Masraflarını hiç bir şekilde ödemiyor, nafaka davası açıldı daha birsey yok. Annesi babası onlar görmek istediklerinde ben izin vermedim ondan sonra birdahada aramadılar

Sizi bilmiyorum ama dogumdan sonra bende kendimi sorguladigim bir süreç de oldu. Ben kimim? Nasıl bir hayatım var? Nasıl bir hayat istiyorum? Çocuğumun nasıl bir hayatı olsun? Gibi sorular dolaşıp durdu kafamda. Bir cok şeye kendi kendime bir ceki düzen vermeye çalıştım. Ayni soruları bir kendinize sorun ve şu soruları ekleyin: Acaba maalesef "eşim" olan kişi umut ettiğim hayatın bir parçası olabilir mi? Bizi mutlu etmek için gayret içinde mi? Çocuğuma doğum gününden itibaren var olan değerini hissettiriyor mu? Gösteriyor mu? Kendinize vereceğiniz cevaplar size doğruyu gösterir. Üstelik şunu da eklemek isterim : esiniz gibi donsuzlar işlerine gelmedikce kendileri boşanma davayı acmaz. Üstüne ben kendi hayatımı kendim cizerim. Onun eline bırakmam. Allah onu ıslah etsin.

Masraflarını hiç bir şekilde ödemiyor, nafaka davası açıldı daha birsey yok. Annesi babası onlar görmek istediklerinde ben izin vermedim ondan sonra birdahada aramadılar
Keske engel olmasaydın gelip görseydiler. Sorumluluktan kaçıyor demekki o adam dan baba olmaz. Kendini sakın suclama boşanma davası açarsan. Sen 100%1000000 haklısın hic vicdan yapma, mutluu ol insallah rabbim yüzünden gülücükler eksik etmesin :)

Çok üzüldüm önce bebeğe sonra size ama gerçek yüzünü erkenden görmeniz iyi olmus. En hassas zamanınızda zaten sizi terketmiş babalık yapmamış bir erkek düzelse ne olur? Nasıl affedecekseniz ayrıca kim bilir hayatına kimleri almıştır... Lütfen gerçekçi olun boşanın nafakanızın tazminatınızın asla Peşini bırakmayın. Çocuğunuzla güzel bir gelecek kurun. Umarım güzel bir insanla karşılaşıp hakettiğiniz mutluluğu yaşarsınız.

Benim dusuncem klasik turk erkegi turk insani genelleme yapamam ama turkiyede yasayan pek cok erken esten ayrilinca cocuklardanda ayriliyor bi kismi bosanmada cocugu kullaniyor kadina eziyet icin biraz bekleyin madem hala umudunuz var siz isteyen tarafsiniz istemeyen davayi acar.Evde bende esimle kavgali kus oldugum zamanlar dusman gibi oluyoruz duzelmez dedigimiz zamanlar oluyor sonra hersey degisiyor.Dua edin hakkinizda hayirlisi olsun.

tek doğum yapıyorsun ve hala bi ümit kocamla bir araya gelir miyiz diyorsun . Ne için peki ? Kumarbaz, çocuğunu merak etmeyen , hasta adamla mı büyütmek istiyorsun ? Siz hala akıllanmamışsınız. Öle iskele babasına varya boklu bezi bile gösterilmez zarten.

Evet çok haklısınız, merhamet denilen birsey yok onda. Hamilelikte yapmadı şey kalmadı bana malesef

Merhaba, tek yanımda olan kardeşim vardı allah razı olsun beni yek bırakmadı.

Uzaklastirma çıkarmasan belki sana yada karnindaki bebege zarar verecekti. Dogru olani yapmissin. Yanlis yapan eşindir, ne olursa olsun dogum yapmışsın bebegini hic mi merak etmez insan

Uzaklastirma çıkarmasan belki sana yada karnindaki bebege zarar verecekti. Dogru olani yapmissin. Yanlis yapan eşindir, ne olursa olsun dogum yapmışsın bebegini hic mi merak etmez insan
ben yazdım sandım, ne yazmışım yahu diyorum, meğer profil fotolarımız aynıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…