Kimi canım hakaret ederek normalde öyle olmadığını söylediği kocasını çileden çıkaranı mı yoksa hakarete tahammül edemeyip buna son vermek adına belkide şiddete başvuranı mı?şikayet et evden uzaklaştırsınlar aklı anca böyle başına gelir
Kimi canım hakaret ederek normalde öyle olmadığını söylediği kocasını çileden çıkaranı mı yoksa hakarete tahammül edemeyip buna son vermek adına belkide şiddete başvuranı mı?
Kızlar ne yazık ki eşimle barışmak istemesem de barıştım.hepinizin yorumları inanın benim için hem gerekli hem değerli çünkü sizin dışınızda paylaşabileceğim kimse yok.üzgünüm ama artık eşim çirkin konuşsa da karşılık vermemeye,tartışma yaratmamaya özen göstereceğim.yani evliliğim için elimden gelen çabayı göstereceğim. Eşimle barıştığımızdan beri ona sıcak,içten,güleryüzlü davranmaya özen gösteriyorum.ve eşim çok mutlu oluyor,o da beni memnun etmeye çalışıyor.ben eşime boşanmak istediğimi söyledim böyle devam edersek diye, eşim seni bırakmam diyor.istediğim bu halimizin oturması ve bunun için üzerime düşeni yapacağım.eşim saygısız davransa da ben seviyeyi düşürmemeye kararlıyım.ne dersiniz kızlar? Öneri ve uyarılarınıza açığım...
benim kocamında ağzı bozuktur öyle ki şaka yaparken bile küfreder sinirlenince daha beterini ediyorKızlar ne yazık ki eşimle barışmak istemesem de barıştım.hepinizin yorumları inanın benim için hem gerekli hem değerli çünkü sizin dışınızda paylaşabileceğim kimse yok.üzgünüm ama artık eşim çirkin konuşsa da karşılık vermemeye,tartışma yaratmamaya özen göstereceğim.yani evliliğim için elimden gelen çabayı göstereceğim. Eşimle barıştığımızdan beri ona sıcak,içten,güleryüzlü davranmaya özen gösteriyorum.ve eşim çok mutlu oluyor,o da beni memnun etmeye çalışıyor.ben eşime boşanmak istediğimi söyledim böyle devam edersek diye, eşim seni bırakmam diyor.istediğim bu halimizin oturması ve bunun için üzerime düşeni yapacağım.eşim saygısız davransa da ben seviyeyi düşürmemeye kararlıyım.ne dersiniz kızlar? Öneri ve uyarılarınıza açığım...
Şiddet insanın insana yapacağı en rezil şey.
Siz ne olursa olsun bunu haketmezsiniz ama bence eşinize hakaret etmeyın.
Ben sunu anlamıyorum mesela sız tartıssanızda mutsuzsunuz sussanızda..
E ozaman tartısmayın esınızle sınır anında en azından daha fazla moralınız bozulmasın.
Sakınlesınce konusmaya baslarsınız.
Birde imkanınız varsa bir terapıste gitmelisiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?