Eşimden cinsel yönden kaçıyorum

hayatabak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
234
90
28
34
Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti

Geçmiş hep geçmişte kaldı derken başka birini mi seviyordu

Sanırım bu ruha dokunmayan durumu evlendiğiniz zaman olmadı.illa ki öncesi de vardır..geçmiş geçmişte kalmışsa ,evlenmeden önce samimi bir şekilde hayatını anlatabilirdi..artık olan olmuş..en azından isteklerinizi,beklentilerinizi söyleyebilirsiniz?söylediğinizde çaba göstermiyor mu?

Kesinlikle ve kesinlikle psikoloji destek almalısınız. Bu konuyla ilgili birden çok konu açtınız. Aşırı takıntılısınız. eşinizin geçmişine saplantılı bir şekilde takılıp kalmışsınız. adı üstünde GEÇMİŞ ve sizi ilgilendirmiyor. anlatıp anlatmamak kişiye bağlıdır

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi

Adamın geçmişteki uzun ilişkisi ile ruhsuz olması ne alaka?
Hepimizin geçmişte uzun kısa ilişkileri var.
Kendisinin de 6 yıllık ilişkisi olmuş eşinden önce. Eşiyle çok kısa sürede tanışıp evlenmişler. Birbirlerini tanımamışlar.

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
E tamam da adam en mantıklısını söylemiş. Size de sormamış ki bu takıntınız neden yani?

Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktım

adam sizinle evlenmiş, yuva kurmuş ,3 sene olmuş, siz daha neyin derdindesiniz. mutsuz olmak için bahane mi aramaktsınız.

Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktım
Geçmişi bu kadar önemliydi madem evlenmeden önce sorsaydınız ve evlenmeseydiniz adamla. Bu yüzden eşim benden ayrılsa kapı orda der geçer giderim.

Niye anlatılmasını istiyorsunuz arkadaşım?
Adam ne kadar rahatsız olmuştur kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…