Geçmiş hep geçmişte kaldı derken başka birini mi seviyorduMerhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Tanışma zamanında flört ederken dedi evliyken bir iki kez merak ettim böyle lise aşıkları görünce konu açtım kapattırırdı aman geçmiş derGeçmiş hep geçmişte kaldı derken başka birini mi seviyordu
Söyledim kaç kez yine aynı hiç sorularımı yanıtlamaz beni gerçekten sevdiğini belirtse etse hemen sinirleniyorBence cinsellikten kaçmıyorsunuz, kullanılmaktan kaçıyorsunuz.
Ayrıca neden açık şekilde söylemiyorsunuz ? Bana sadece bunun için yanaşan adamı terslerim vallahi.
O zaman nanik çekeceksiniz . Hiiiç oralı dahi olmayın.Söyledim kaç kez yine aynı hiç sorularımı yanıtlamaz beni gerçekten sevdiğini belirtse etse hemen sinirleniyor
Diyorum benle evlenmek için mi evlendiAdamın geçmişteki uzun ilişkisi ile ruhsuz olması ne alaka?
Hepimizin geçmişte uzun kısa ilişkileri var.
Kesinlikle ve kesinlikle psikoloji destek almalısınız. Bu konuyla ilgili birden çok konu açtınız. Aşırı takıntılısınız. eşinizin geçmişine saplantılı bir şekilde takılıp kalmışsınız. adı üstünde GEÇMİŞ ve sizi ilgilendirmiyor. anlatıp anlatmamak kişiye bağlıdırMerhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dediSanırım bu ruha dokunmayan durumu evlendiğiniz zaman olmadı.illa ki öncesi de vardır..geçmiş geçmişte kalmışsa ,evlenmeden önce samimi bir şekilde hayatını anlatabilirdi..artık olan olmuş..en azından isteklerinizi,beklentilerinizi söyleyebilirsiniz?söylediğinizde çaba göstermiyor mu?
Kendisinin de 6 yıllık ilişkisi olmuş eşinden önce. Eşiyle çok kısa sürede tanışıp evlenmişler. Birbirlerini tanımamışlar.Adamın geçmişteki uzun ilişkisi ile ruhsuz olması ne alaka?
Hepimizin geçmişte uzun kısa ilişkileri var.
E tamam da adam en mantıklısını söylemiş. Size de sormamış ki bu takıntınız neden yani?Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktımKesinlikle ve kesinlikle psikoloji destek almalısınız. Bu konuyla ilgili birden çok konu açtınız. Aşırı takıntılısınız. eşinizin geçmişine saplantılı bir şekilde takılıp kalmışsınız. adı üstünde GEÇMİŞ ve sizi ilgilendirmiyor. anlatıp anlatmamak kişiye bağlıdır
Olabilir de olmaya da bilir...Diyorum benle evlenmek için mi evlendi
adam sizinle evlenmiş, yuva kurmuş ,3 sene olmuş, siz daha neyin derdindesiniz. mutsuz olmak için bahane mi aramaktsınız.Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Geçmişi bu kadar önemliydi madem evlenmeden önce sorsaydınız ve evlenmeseydiniz adamla. Bu yüzden eşim benden ayrılsa kapı orda der geçer giderim.Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktım
Niye anlatılmasını istiyorsunuz arkadaşım?Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Sadece söyle durum var çok seçici biri dediler hep merak ettik kimle evlenecek diye baya seçici imiş benle evlenmek için sabırsızlandı bunu düşündükçe iyi oluyorumOlabilir de olmaya da bilir...
Bunu siz daha iyi hissedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?