Hissedersiniz demiştim,duygulardan bahsetmiştim.Sadece söyle durum var çok seçici biri dediler hep merak ettik kimle evlenecek diye baya seçici imiş benle evlenmek için sabırsızlandı bunu düşündükçe iyi oluyorum
Örneğin nişan atmış ya da boşanmış birine bu soru sorulabiliyor demi neden ayrıldın vs geçmişe yönelik bekar birine neden sorulmuyor kiNiye anlatılmasını istiyorsunuz arkadaşım?
Adam ne kadar rahatsız olmuştur kimbilir.
Böyle olgun düşünceleri yüzünden takdir ediyorum bu düşüncelerini eskiye saygısı varPeki siz niye onunla evlendiniz ?
Akıllı, karakterli adammış vesselam. Böylesi kolay bulunmuyor.Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Resmi ilişki ile sevgililik aynı mı?Örneğin nişan atmış ya da boşanmış birine bu soru sorulabiliyor demi neden ayrıldın vs geçmişe yönelik bekar birine neden sorulmuyor ki
Sonuna kadar katılıyorum sustukça böyle oluyor bir sinirli bakıyor halbu ki aklı başında olgun biri olgunca cevap verebilir beni kırmadanSorununuzu çözecek tek şey iletişimdir.
Oluyor cevap vermiyor sevişerek susturmaya çalışıyorResmi ilişki ile sevgililik aynı mı?
Adam bu sorulardan rahatsız olmuyor mu cidden?
insan evlendi ise eşi karısı yada kocası fark etmez kimse geçmişi hakkında kimseye soru soramaz.Örneğin nişan atmış ya da boşanmış birine bu soru sorulabiliyor demi neden ayrıldın vs geçmişe yönelik bekar birine neden sorulmuyor ki
Ay siz gerçekten hastasınız. Psikolojik destek almayacaksanız boşanın da bu adamın ömrü heba olmasın. Yazık yani.Sonuna kadar katılıyorum sustukça böyle oluyor bir sinirli bakıyor halbu ki aklı başında olgun biri olgunca cevap verebilir beni kırmadan
Evliliğiniz ilginçmiş cidden.Oluyor cevap vermiyor sevişerek susturmaya çalışıyor
Demek istedigim şey derdinizi siz soylemelisiniz. Bu bu bu sebeplerden kaçıyorum. Duygusallik ariyorum vs. Anlamasini beklemeniz hata.Sonuna kadar katılıyorum sustukça böyle oluyor bir sinirli bakıyor halbu ki aklı başında olgun biri olgunca cevap verebilir beni kırmadan
Bu darlayıcı sorularınıza, isteksizliğinize rağmen arzulanıyorsunuz ne güzel.Oluyor cevap vermiyor sevişerek susturmaya çalışıyor
Geçmiş geçmişte kalmış neden ve neyi öğrenmek istiyorsunuz?Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Konuyu yeni okudum. Bu yorumu yazarken Sandim ki esiniz duygusal degil. O sebeple uzaksiniz. Sizin sorununuz kendinizle bence. Kullanıcı adınızı uygulamanizi öneririm.Demek istedigim şey derdinizi siz soylemelisiniz. Bu bu bu sebeplerden kaçıyorum. Duygusallik ariyorum vs. Anlamasini beklemeniz hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?