Eşimden cinsel yönden kaçıyorum

Sadece söyle durum var çok seçici biri dediler hep merak ettik kimle evlenecek diye baya seçici imiş benle evlenmek için sabırsızlandı bunu düşündükçe iyi oluyorum
Hissedersiniz demiştim,duygulardan bahsetmiştim.
Kimin ne dediğini sormadım.

Hepimizin geçmişi var. Defalarca sevgililerimiz, uzun ilişkilerimiz oldu. Kimimiz nişanlandı evlenmekten vazgeçti, kimimiz evlendi boşandı yeniden evlendi. Kime ne ki? Oturup adama geçmiş iliskilerini neden soruyorsunuz sürekli? Ne istiyorsunuz? Ben hayatımda hiç aşık olmadım, kimseyle göz göze bile gelmedim mi desin? Yani anlamadım siz nasıl evlendiniz ki? Görücü usulü mü? Adam başkasını severken silah zoruyla sizinle mi evlendi? Evlisiniz işte. Geçmişi bırakıp önünüze baksanıza. Yazık değil mi bugununuze?

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Akıllı, karakterli adammış vesselam. Böylesi kolay bulunmuyor.

Örneğin nişan atmış ya da boşanmış birine bu soru sorulabiliyor demi neden ayrıldın vs geçmişe yönelik bekar birine neden sorulmuyor ki
insan evlendi ise eşi karısı yada kocası fark etmez kimse geçmişi hakkında kimseye soru soramaz.
olmadığım zaman dilimi beni ne ilgilendirir

Sonuna kadar katılıyorum sustukça böyle oluyor bir sinirli bakıyor halbu ki aklı başında olgun biri olgunca cevap verebilir beni kırmadan
Ay siz gerçekten hastasınız. Psikolojik destek almayacaksanız boşanın da bu adamın ömrü heba olmasın. Yazık yani.

Sonuna kadar katılıyorum sustukça böyle oluyor bir sinirli bakıyor halbu ki aklı başında olgun biri olgunca cevap verebilir beni kırmadan
Demek istedigim şey derdinizi siz soylemelisiniz. Bu bu bu sebeplerden kaçıyorum. Duygusallik ariyorum vs. Anlamasini beklemeniz hata.

Bakın tereddütünüz olduğu bir adamla evlenmişsiniz hem de adamın ruh sağlığını bozmaya yemin etmiş gibisiniz
Baştan keşke evlenmeseydiniz madem

ha bence ruhsal bir sorun ki ortada bir şey de yok
Bir psikiyatriste gidin bence bir de sebebini söyleyemediğini konular açmayın ya da adamla net konuşun bundan bundan dolayı böyle düşünüyorum diye

Oluyor cevap vermiyor sevişerek susturmaya çalışıyor
Bu darlayıcı sorularınıza, isteksizliğinize rağmen arzulanıyorsunuz ne güzel.
Valla ben erkek olsaydım, eşim sizin gibi olsaydı, bırakın penisi parmağım bile kalkmazdı.

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Geçmiş geçmişte kalmış neden ve neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Öğrendiğinizde sizin için ne değişecek?
Kendinizle geçmiş ilişkisini mi kıyaslayacaksınız?

Demek istedigim şey derdinizi siz soylemelisiniz. Bu bu bu sebeplerden kaçıyorum. Duygusallik ariyorum vs. Anlamasini beklemeniz hata.
Konuyu yeni okudum. Bu yorumu yazarken Sandim ki esiniz duygusal degil. O sebeple uzaksiniz. Sizin sorununuz kendinizle bence. Kullanıcı adınızı uygulamanizi öneririm.

10 sene oldu evliyiz eşim benden önce 7 yıl Istanbul da yaşamış kendi evinde eee haliyle sevgilisi muhakkak oldu belki beraber yaşadığı insanlar oldu ama sizin sıkıntınız şu sizene geçmişinden neden sürekli deseleyip duruyorsunuz ben asla sormadim sormam eşimde bana soramaz adi üstünde geçmiş gitmiş ki evlenmişsiniz.
Ben anlamiyorum sizin zihniyetinizdeki insanlari asla simdi adam gecti anlatti siz de anlattiniz eee ne geçicek elinize aaa en cok beni seviyormus diye tatmin olma duygusumu eşiniz ne guzel söylemiş bende anlatmam sende anlatma bu kadar basit sürekli bunu gündemde tutmak çok yorucu olmuyor mu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…