- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
Her ne sebebten olursa olsun sen istediğini beklediğini ihtiyacın olan şeyi ilişkinden alamıyorsun..sakin bir anda güzellikle bunu anlatmaya çalış..bundan dolayı girdiğin tavırı veya tepkiyide açıkla..Ne yapabiliriz diye sor..Yanaşmıyorsa yapılacak birşey yok..Yani kendinize eşiniz neden böyle yapıyor sorusunu sorup..geçmişindeki bir ilişkisinden dolayımı böyle yapıyor sonucuna varıyorsun..veya beni sevmiyormu gibi sonuçlara...sevgi bir çok farklı şekillerde gösterilir....sadece sözle değil. Belki nasıl göstereceğini bilmiyordur.Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Aynen öyle valla. Ben kadın halimle eşim sürekli bu soruyu sorsa kavga çıkarırım istemiyosan boşanalım derim. Adamlar iyi sabrediyor.. cinsel yaklaşımıda varmış ya olmayanların ki ne yapsınAdam gerçeği açıkladı belki de. Konu sahibinin duymak istedikleri farklı. Hoş, ne duymak istiyor bilmiyorum ama eşi ne derse desin inanmayacağı ortada.
İnsanın ömrünü çürütecek türden bir davranış. Eşi iyi tahammül ediyor gerçekten.
Bosan demedim ki ona nasıl erkekler sevdiği kadının geçmişini merak ediyorsa sevdigi kadininda geçmişini öğrenmeye hakkı var
Adam karısının takıntılarının farkındaysa başına gelecekleri bilip susmuştur.Konu sahibini garip bulduğum kadar kocasını da garip buldum ben açıkçası. Hemen hemen herkesin geçmişinde birileri olmuştur, bunun bu kadar saklanacak neyi var ki? Düzgünce söylersin böyle böyle birileri oldu ama geçmişte kaldı hepsi diye. Bu kadar sakladığına göre acaba daha farklı durumlar mı var diye düşünürdüm ben olsam. Yoksa neden bu kadar saklasın ki, devlet sırrı mı bu?
Flört zamanı öyle sormadım kendim anlatacaktım çünkü eski sevgilim arada yazıyordu peşimi bırakmıyordu sonra o hiç konuyu bile açtırmak istemeyince sustum zaten ona da sormadım tabi 6 ay öncesine kadar o da duyduğum uzun süreli ilişkisinden ötürü kendisinden duymadım sonta benimle aramızdaki iletişimden dolayı acaba benimle evlenmek için mü evlendi diye düşündümKonu sahibini garip bulduğum kadar kocasını da garip buldum ben açıkçası. Hemen hemen herkesin geçmişinde birileri olmuştur, bunun bu kadar saklanacak neyi var ki? Düzgünce söylersin böyle böyle birileri oldu ama geçmişte kaldı hepsi diye. Bu kadar sakladığına göre acaba daha farklı durumlar mı var diye düşünürdüm ben olsam. Yoksa neden bu kadar saklasın ki, devlet sırrı mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?