4 - 5 tane konusu var eşinin geçmişini anlatmamasıyla ilgiliKonuyu yeni okudum. Bu yorumu yazarken Sandim ki esiniz duygusal degil. O sebeple uzaksiniz. Sizin sorununuz kendinizle bence. Kullanıcı adınızı uygulamanizi öneririm.
Açıkca konusun ama sevmese evlenmezdiMerhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Geçmişteki kadini kendinden daha güzel buluyor anladigim kadariyla. Kıskançlik, merak gibi duyguları anlıyorum ama bu takıntı kendine, eşine, evliliğine zarar veriyor. Keşke anlasa.4 - 5 tane konusu var eşinin geçmişini anlatmamasıyla ilgiliCevaplar da hep aynı. eşinin eski ilişkisine Obsesif derecesinde takıntılı
Malesef anlamıyor. düzgün giden evliliği kendi elleriyle bitiriyor. Kaldı ki kendinin de geçmişte 6 yıllık ilişkisi olmuş. Eşi ne yaşadın vs gibi hiç bir soru sormamış. senin geçmişin demiş konuyu kapatmışGeçmişteki kadini kendinden daha güzel buluyor anladigim kadariyla. Kıskançlik, merak gibi duyguları anlıyorum ama bu takıntı kendine, eşine, evliliğine zarar veriyor. Keşke anlasa.
Adama bak yemin ederim bulunmaz. Millet bir damla kanın peşine düşerken adam saygı duyuyor her şeye.Malesef anlamıyor. düzgün giden evliliği kendi elleriyle bitiriyor. Kaldı ki kendinin de geçmişte 6 yıllık ilişkisi olmuş. Eşi ne yaşadın vs gibi hiç bir soru sormamış. senin geçmişin demiş konuyu kapatmış
Adamın geçmişteki uzun ilişkisi ile ruhsuz olması ne alaka?
Hepimizin geçmişte uzun kısa ilişkileri var.
Böyle olgun düşünceleri yüzünden takdir ediyorum bu düşüncelerini eskiye saygısı var
Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Sizi sevmese neden evlensin..Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
O zaman ne diye kurcalayip kurup düşünüp adamin bugununu zehir ediyorsunuz?Böyle olgun düşünceleri yüzünden takdir ediyorum bu düşüncelerini eskiye saygısı var
Cevabı neyi değiştirecek peki?Örneğin nişan atmış ya da boşanmış birine bu soru sorulabiliyor demi neden ayrıldın vs geçmişe yönelik bekar birine neden sorulmuyor ki
Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Anlatmak zorunda mı, öğrenseniz ne olacak, siz bu kafadayken öğreneceğiniz o geçmişle hayatı adamın burnundan getirirsiniz, o olsa böyle yapacak mıydın, onunla da buraya geldiniz mi, onun en güzel yeri neresiydi, kim daha güzel, beni onun kadar sevmiyorsun......Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktım
Açık bı sekilde sorun bnce cevabını alana kadar sormaya devam edin herkesin bı geçmişi var tamam neden anlatmıyor neden bu kadar kaçar ki bu insan geçmişindenMerhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Ay anlatsa ne olacak ya? Boşanacakmı konu sahibi geçmişini beğenmediyse. Amma saçmalıyorsunuz bazen.Açık bı sekilde sorun bnce cevabını alana kadar sormaya devam edin herkesin bı geçmişi var tamam neden anlatmıyor neden bu kadar kaçar ki bu insan geçmişinden
Susturmaya çalışıyor biz varış boşver gibi yüzünde utanmış bir tebessüm oluyor o an ki ruh hali farklı çocuklara soru sorarsın ya suç işlemiştir ama böyle gülerBu darlayıcı sorularınıza, isteksizliğinize rağmen arzulanıyorsunuz ne güzel.
Valla ben erkek olsaydım, eşim sizin gibi olsaydı, bırakın penisi parmağım bile kalkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?