Eşimden cinsel yönden kaçıyorum

Geçmiş geçmişte kalmış neden ve neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Öğrendiğinizde sizin için ne değişecek?
Kendinizle geçmiş ilişkisini mi kıyaslayacaksınız?
Diyorum kesin eskiden daha duygusal romantik ti benle öyle değil sanırım beni çok sevmiyor mu

Benim eşimden önce görüştüklerim oldu kendi hayatını da anlattı bana da sordukları oldu üstü kapalı rahatsız etmeyecek şekilde eşim tam tersi çıktı bende bu yüzden sanki onların yaptığı normal eşimin ki anormal gibi geldi

Duyan da adam şu an sizi aldatıyor sanır. Geçmiş gitmiş. Siz ilk eşinizle mi sevgili olup evlendiniz. Eskilere böyle takılsa, evlilik kalmaz.

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi

Ben de bilmem eşimin benden öncesini, o da benimkini bilmez. Hiç de acı vermedi o geçmiş bana. Ona da verdiğini hissetmedim bugüne kadar. Hissedecek insan evlenmez zaten, niye evlensin ki?
Size acı veriyor herhalde geçmiş ki eşinize de verdiğini düşünüyorsunuz?

Haklısınız herkes haklı yazanlar bende sorun var kabul ediyorum eşimin yaptığı olgunluğu ben yapamıyorum öyle hani çapkın bit tipte değil efendi kendi aleminde düzgüm seviyede ilişkisi olmuş biridir tahminimce zaten bir arkadaşı 2.evliliği onun da kadının ilk ben de dedim adam ilk eşini unutmuşmudur acaba öyle ağzını yokladım dedi eşini tanıyordum flört ettiler gezdiler sevdiler evlendiler ama evlenince yapamadılar ayrıldılar önemli olan seviyeli ayrılmak şuan evli 2 çocuklu arkadaşım mutlu neden eskiyi arasın ki bu adamın bu adamın olgunluğuna aşık oldum ben eşim gerçekten olgun beni idare ediyor

Ben kaçıyorum kendimi veremiyorum işin sonu birde adam benden kaçtı diye soru sormak olur diye de korkuyorum

Sizi sevmis, evlenmis.
bu konuyu gereksiz zihninizde tutmayin. Benim esim evlenip ayrilmis. Benim aklima bile gelmiyo eski esi. Banane. Gecmis biten sey icin enerjimi veremem. Hayat kısa. Bunlar dert edilecek şey degil. Tam tersi boyle davranarak evliliginizi siz kendiniz yipratiyorsunuz.

Anneme bile dedim bu konuyu annem dedi en sonun da adamı kaçırtacaksın sanane geçmişten dedi .erkek adam sıkıntıya gelmez ruhuna huzur geleni seçer den de kalırsın dedi böyle

Anneme bile dedim bu konuyu annem dedi en sonun da adamı kaçırtacaksın sanane geçmişten dedi .erkek adam sıkıntıya gelmez ruhuna huzur geleni seçer den de kalırsın dedi böyle
Erkek adam sıkıntıya gelemez değil, insanların kadın erkek fark etmez bu kadar üstüne gidilmez. Bu hikayede kaybeden siz olacaksınız böyle giderse

Ben kaçıyorum kendimi veremiyorum işin sonu birde adam benden kaçtı diye soru sormak olur diye de korkuyorum
Neden kaçıyorsunuz? Eşinizi seviyorsunuz eski sevgilisini anlatmadı diye cinsel istek bastırılır mı? Adam aldatsa ne yapacaksınız o zaman? Bence destek almalısınız ve kafanızdan atmalısınız. Böyle devam ederseniz başka konular açmak zorunda kalırsınız. Kendinizi değiştirin

Odaklanmıyorum isteğim kaçıyor oysa iletişim kurup gereğini açıklasa farklı olacak.insan kuzgun olunca bu istek te kalmıyor

Benim anladığım olay şu.
Kadın diyorki esim benle sadece cinsel münasebette bulunuyor.
Duygusal bağımız yok diyor
Sohbet muhabbet vs
Yani benle duygusal ilişki içinde degil
Ortak hayatımız yok diyor.

Duygusallık istemeniz normal.

Fakat geçmişe bu kadar takılı kalmanız hiç normal değil. Sanırım yaşınız küçük yoksa geçmişte yaşanılanların anlatılmasının ilişkiye zarar verebileceğini bilirdiniz.

eski sevgili konuşulan hiç bir ilişkim sağlıklı olmadı.

Ne eşim ne de ben geçmişimizi tanıştığımızdan beri anlatmadık da sormadık da. Merak da etmiyorum ne yaşadıysa yaşadı umrumda değil. O da aynı şekilde düşünür.
Dürüst, merhametli, iyi bir insan olduğunu bilmem yeterli benim için.

Odaklanmıyorum isteğim kaçıyor oysa iletişim kurup gereğini açıklasa farklı olacak.insan kuzgun olunca bu istek te kalmıyor
Yahu adam neyi niye açıklasın ki. Yani ne düşünüyorsunuz size yaklaşınca. Acaba eskilerden birini düşünüp size yaklaştığını falan mı? Böyle bir şeyi daha geçmiş hiçbir ilişkisini bil eden düşünüyorsanız bilseniz adama neler yaparsınız Allah bilir. Milyonlarca kadının istediğini bulmuş bunuyorsunuz. Lütfen tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…