Diyorum kesin eskiden daha duygusal romantik ti benle öyle değil sanırım beni çok sevmiyor muGeçmiş geçmişte kalmış neden ve neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Öğrendiğinizde sizin için ne değişecek?
Kendinizle geçmiş ilişkisini mi kıyaslayacaksınız?
Benim eşimden önce görüştüklerim oldu kendi hayatını da anlattı bana da sordukları oldu üstü kapalı rahatsız etmeyecek şekilde eşim tam tersi çıktı bende bu yüzden sanki onların yaptığı normal eşimin ki anormal gibi geldi10 sene oldu evliyiz eşim benden önce 7 yıl Istanbul da yaşamış kendi evinde eee haliyle sevgilisi muhakkak oldu belki beraber yaşadığı insanlar oldu ama sizin sıkıntınız şu sizene geçmişinden neden sürekli deseleyip duruyorsunuz ben asla sormadim sormam eşimde bana soramaz adi üstünde geçmiş gitmiş ki evlenmişsiniz.
Ben anlamiyorum sizin zihniyetinizdeki insanlari asla simdi adam gecti anlatti siz de anlattiniz eee ne geçicek elinize aaa en cok beni seviyormus diye tatmin olma duygusumu eşiniz ne guzel söylemiş bende anlatmam sende anlatma bu kadar basit sürekli bunu gündemde tutmak çok yorucu olmuyor mu cidden
Aslında eşim biraz beni tatmin edici cevaplar Verse anlatmada olur diyorum ama yok yok yokGeçmişteki kadini kendinden daha güzel buluyor anladigim kadariyla. Kıskançlik, merak gibi duyguları anlıyorum ama bu takıntı kendine, eşine, evliliğine zarar veriyor. Keşke anlasa.
Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi
Haklısınız herkes haklı yazanlar bende sorun var kabul ediyorum eşimin yaptığı olgunluğu ben yapamıyorum öyle hani çapkın bit tipte değil efendi kendi aleminde düzgüm seviyede ilişkisi olmuş biridir tahminimce zaten bir arkadaşı 2.evliliği onun da kadının ilk ben de dedim adam ilk eşini unutmuşmudur acaba öyle ağzını yokladım dedi eşini tanıyordum flört ettiler gezdiler sevdiler evlendiler ama evlenince yapamadılar ayrıldılar önemli olan seviyeli ayrılmak şuan evli 2 çocuklu arkadaşım mutlu neden eskiyi arasın ki bu adamın bu adamın olgunluğuna aşık oldum ben eşim gerçekten olgun beni idare ediyorSizi sevmese neden evlensin..
Gecmis yüzünden gününüzü mahvediyorsunuz.
Ben esimin 2. Esiyim. Eski evlilikten banane. Konusu bile gecmez. Esim yillar önce anlasararak ayrilmis. Sonra ben ciktim karsisina. Birbirimizi sevip anlastik. Gecmisine saygi duyar, konusunu dahi açmam. Gecmiste onu sevdi. Olmadi yapamamislar. Bosanmislar. Asla konuşmaz gecmisi hem de banane ..simdi beni seviyor. Biz evliyiz. Bu kadar basit aslında
Ben kaçıyorum kendimi veremiyorum işin sonu birde adam benden kaçtı diye soru sormak olur diye de korkuyorumAdamı bıktırmayın iyi kötü cinsel hayatınız varmış işte. Ya adam size hiç yanaşmasaydı? Kaç kadın var bu konudan dertli biliyor musunuz siz? O zaman da bana yanaşmıyor diye konu açarsınız. Geçmişe takılı kalmayın adam cinsellikten de soğur o zaman tam olur. Evlenmeden önce sorgulayacaktınız evlenmişsiniz yıllar olmuş hala sorgu neden yani.
Sizi sevmis, evlenmis.Haklısınız herkes haklı yazanlar bende sorun var kabul ediyorum eşimin yaptığı olgunluğu ben yapamıyorum öyle hani çapkın bit tipte değil efendi kendi aleminde düzgüm seviyede ilişkisi olmuş biridir tahminimce zaten bir arkadaşı 2.evliliği onun da kadının ilk ben de dedim adam ilk eşini unutmuşmudur acaba öyle ağzını yokladım dedi eşini tanıyordum flört ettiler gezdiler sevdiler evlendiler ama evlenince yapamadılar ayrıldılar önemli olan seviyeli ayrılmak şuan evli 2 çocuklu arkadaşım mutlu neden eskiyi arasın ki bu adamın bu adamın olgunluğuna aşık oldum ben eşim gerçekten olgun beni idare ediyor
Anneme bile dedim bu konuyu annem dedi en sonun da adamı kaçırtacaksın sanane geçmişten dedi .erkek adam sıkıntıya gelmez ruhuna huzur geleni seçer den de kalırsın dedi böyleSizi sevmis, evlenmis.
bu konuyu gereksiz zihninizde tutmayin. Benim esim evlenip ayrilmis. Benim aklima bile gelmiyo eski esi. Banane. Gecmis biten sey icin enerjimi veremem. Hayat kısa. Bunlar dert edilecek şey degil. Tam tersi boyle davranarak evliliginizi siz kendiniz yipratiyorsunuz.
Basıma o gelse ne yapardım acabaDuyan da adam şu an sizi aldatıyor sanır. Geçmiş gitmiş. Siz ilk eşinizle mi sevgili olup evlendiniz. Eskilere böyle takılsa, evlilik kalmaz.
Erkek adam sıkıntıya gelemez değil, insanların kadın erkek fark etmez bu kadar üstüne gidilmez. Bu hikayede kaybeden siz olacaksınız böyle giderseAnneme bile dedim bu konuyu annem dedi en sonun da adamı kaçırtacaksın sanane geçmişten dedi .erkek adam sıkıntıya gelmez ruhuna huzur geleni seçer den de kalırsın dedi böyle
Neden kaçıyorsunuz? Eşinizi seviyorsunuz eski sevgilisini anlatmadı diye cinsel istek bastırılır mı? Adam aldatsa ne yapacaksınız o zaman? Bence destek almalısınız ve kafanızdan atmalısınız. Böyle devam ederseniz başka konular açmak zorunda kalırsınız. Kendinizi değiştirinBen kaçıyorum kendimi veremiyorum işin sonu birde adam benden kaçtı diye soru sormak olur diye de korkuyorum
Odaklanmıyorum isteğim kaçıyor oysa iletişim kurup gereğini açıklasa farklı olacak.insan kuzgun olunca bu istek te kalmıyorNeden kaçıyorsunuz? Eşinizi seviyorsunuz eski sevgilisini anlatmadı diye cinsel istek bastırılır mı? Adam aldatsa ne yapacaksınız o zaman? Bence destek almalısınız ve kafanızdan atmalısınız. Böyle devam ederseniz başka konular açmak zorunda kalırsınız. Kendinizi değiştirin
Bosan demedim ki ona nasıl erkekler sevdiği kadının geçmişini merak ediyorsa sevdigi kadininda geçmişini öğrenmeye hakkı varAy anlatsa ne olacak ya? Boşanacakmı konu sahibi geçmişini beğenmediyse. Amma saçmalıyorsunuz bazen.
Zaten benim ki bana da hiç sormadı ben sordum kendimde anlatmak istedim konuyu kapattııBosan demedim ki ona nasıl erkekler sevdiği kadının geçmişini merak ediyorsa sevdigi kadininda geçmişini öğrenmeye hakkı var
Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Yahu adam neyi niye açıklasın ki. Yani ne düşünüyorsunuz size yaklaşınca. Acaba eskilerden birini düşünüp size yaklaştığını falan mı? Böyle bir şeyi daha geçmiş hiçbir ilişkisini bil eden düşünüyorsanız bilseniz adama neler yaparsınız Allah bilir. Milyonlarca kadının istediğini bulmuş bunuyorsunuz. Lütfen tedavi olun.Odaklanmıyorum isteğim kaçıyor oysa iletişim kurup gereğini açıklasa farklı olacak.insan kuzgun olunca bu istek te kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?