İşte bunların evlenmeden olması lazımdı. Evlendikten aradan 3 yıl geçtikten sonra evliliğe zarar vermekten başka birşey olmaz. Keske evlenmeden bunları konussaymıs konu sahibiBosan demedim ki ona nasıl erkekler sevdiği kadının geçmişini merak ediyorsa sevdigi kadininda geçmişini öğrenmeye hakkı var
Gerçekten normal misiniz?Tanışma zamanında flört ederken dedi evliyken bir iki kez merak ettim böyle lise aşıkları görünce konu açtım kapattırırdı aman geçmiş der
Hala gereğini açıklasa düzelir diyorsunuz. Çok farklı düşünüyorsunuz. Belli ki adam kafanıza takacağınızı bildiğinden anlatmak istemiyor. Neden bu kadar takılı kaldınız ki. Çok mu kıskançsınız ayrılık sebebini öğrenseniz elinize ne geçecek. Ayrılıklar neden olur? Ya aldatmadır ya anlaşamamışlardır ya da terkedilmişdir belki ailelerle alakalı sıkıntılar olmuştur. Ne olacak ki başka ne arıyorsunuz altında? Eşinizin çirkince birşey yapmış olduğundanmı şüpheleniyorsunuz? Bu kadar takıntılığa aklıma bu geldiOdaklanmıyorum isteğim kaçıyor oysa iletişim kurup gereğini açıklasa farklı olacak.insan kuzgun olunca bu istek te kalmıyor
Haklı kadınAnneme bile dedim bu konuyu annem dedi en sonun da adamı kaçırtacaksın sanane geçmişten dedi .erkek adam sıkıntıya gelmez ruhuna huzur geleni seçer den de kalırsın dedi böyle
Zaten şimdi Banu’da mı kafaya takacaksın dedi söylemedi baştan demedi takar diyeHala gereğini açıklasa düzelir diyorsunuz. Çok farklı düşünüyorsunuz. Belli ki adam kafanıza takacağınızı bildiğinden anlatmak istemiyor. Neden bu kadar takılı kaldınız ki. Çok mu kıskançsınız ayrılık sebebini öğrenseniz elinize ne geçecek. Ayrılıklar neden olur? Ya aldatmadır ya anlaşamamışlardır ya da terkedilmişdir belki ailelerle alakalı sıkıntılar olmuştur. Ne olacak ki başka ne arıyorsunuz altında? Eşinizin çirkince birşey yapmış olduğundanmı şüpheleniyorsunuz? Bu kadar takıntılığa aklıma bu geldi
E biliyor işte huyunuzu adam. Kasmayın artık gevşeyin vesveseleri de kafanızdan atın. Hiç sağlıklı değil gerçektenZaten şimdi Banu’da mı kafaya takacaksın dedi söylemedi baştan demedi takar diye
Allahım inşallah aklımdan çıkarE biliyor işte huyunuzu adam. Kasmayın artık gevşeyin vesveseleri de kafanızdan atın. Hiç sağlıklı değil gerçekten
o da dedi beni soğutma sevişmedenGeçmişe takılmanız ise çok can sıkıcı, takıntılı bir profil çiziyorsunuz. Bir süre sonra eşiniz sevişmek için de yanaşmayacak size, o zaman da altında başka neden aramayın; bugünkü tavırlarınız yüzünden uzaklaşacaktır muhtemelen.
Adam evliliğinden olacak hala anlatmıyor bu ne onkadar önemli olabilir ya en azından kaç yıllık oldu dedim hiç cevap yok ben de taktım
Eşimde aynı şeyi diyor dertsiz başa dert mi arıyorsunBkz.Rahat batması nedir,nasıl olur
Kardeş ne istiyorsun ya? Sana ne adamın eski ilişkilerinden? 6 yıllık uzun ilişkisi olan sen adamın uzun ilişkisini takman nasıl bir tezatlık sende mi unutamadında buradan kafada bir şeyler kuruyorsun? Kimsenin geçmişi kimseyi enterese etmez eşi olman bu gerçeği değiştirmiyor yüzleşsen iyi olur yoksa adam bıkıp artık bu kapı buda sapı der.Eşimde aynı şeyi diyor dertsiz başa dert mi arıyorsun
Adam gerçeği açıkladı belki de. Konu sahibinin duymak istedikleri farklı. Hoş, ne duymak istiyor bilmiyorum ama eşi ne derse desin inanmayacağı ortada.Hala gereğini açıklasa düzelir diyorsunuz. Çok farklı düşünüyorsunuz. Belli ki adam kafanıza takacağınızı bildiğinden anlatmak istemiyor. Neden bu kadar takılı kaldınız ki. Çok mu kıskançsınız ayrılık sebebini öğrenseniz elinize ne geçecek. Ayrılıklar neden olur? Ya aldatmadır ya anlaşamamışlardır ya da terkedilmişdir belki ailelerle alakalı sıkıntılar olmuştur. Ne olacak ki başka ne arıyorsunuz altında? Eşinizin çirkince birşey yapmış olduğundanmı şüpheleniyorsunuz? Bu kadar takıntılığa aklıma bu geldi
Kardeş ne istiyorsun ya? Sana ne adamın eski ilişkilerinden? 6 yıllık ızun ilişkisi olan sen adamın uzun ilişkisini takman nasıl bir tezatlık sende mi unutamadında buradan kafada bir şeyler kuruyorsun? Kimsenin geçmişi kimseyi enterese etmez eşi olman bu gerçeği değiştirmiyor yüzleşsen iyi olur yoksa adam bıkıp artık bu kapı buda sapı der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?