Eşimden cinsel yönden kaçıyorum

Bosan demedim ki ona nasıl erkekler sevdiği kadının geçmişini merak ediyorsa sevdigi kadininda geçmişini öğrenmeye hakkı var
İşte bunların evlenmeden olması lazımdı. Evlendikten aradan 3 yıl geçtikten sonra evliliğe zarar vermekten başka birşey olmaz. Keske evlenmeden bunları konussaymıs konu sahibi

Odaklanmıyorum isteğim kaçıyor oysa iletişim kurup gereğini açıklasa farklı olacak.insan kuzgun olunca bu istek te kalmıyor
Hala gereğini açıklasa düzelir diyorsunuz. Çok farklı düşünüyorsunuz. Belli ki adam kafanıza takacağınızı bildiğinden anlatmak istemiyor. Neden bu kadar takılı kaldınız ki. Çok mu kıskançsınız ayrılık sebebini öğrenseniz elinize ne geçecek. Ayrılıklar neden olur? Ya aldatmadır ya anlaşamamışlardır ya da terkedilmişdir belki ailelerle alakalı sıkıntılar olmuştur. Ne olacak ki başka ne arıyorsunuz altında? Eşinizin çirkince birşey yapmış olduğundanmı şüpheleniyorsunuz? Bu kadar takıntılığa aklıma bu geldi

Zaten şimdi Banu’da mı kafaya takacaksın dedi söylemedi baştan demedi takar diye

Neden geçmişe takildiniz? Esiniz sizin gecmisinizi cok sordu da kendi mi anlatmadi ?
Yani evlenmissiniz artik neden gecmisindeki iliskisi/iliskileri önemli ki? Sizden önce 3 kisiyle.olsa ne 10 kisiyle olsa ne evlenince bunlari geride birakmaniz gerekmez miydi?
Siz beraberken çabasi yok mu, mutlu edemiyor mu? Bunun sebebini sorabilirsiniz ama gecmisteki iliskisi yüzünden diye takmak sagliksiz bana göre.

Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. ..

Sizinle duygusal olarak yakınlaşmaması sorun ama bu evlenmeden önce de böyle miydi? Eğer öyle ise neden evlendiniz?

Geçmişe takılmanız ise çok can sıkıcı, takıntılı bir profil çiziyorsunuz. Bir süre sonra eşiniz sevişmek için de yanaşmayacak size, o zaman da altında başka neden aramayın; bugünkü tavırlarınız yüzünden uzaklaşacaktır muhtemelen.

o da dedi beni soğutma sevişmeden

Eşimde aynı şeyi diyor dertsiz başa dert mi arıyorsun
Kardeş ne istiyorsun ya? Sana ne adamın eski ilişkilerinden? 6 yıllık uzun ilişkisi olan sen adamın uzun ilişkisini takman nasıl bir tezatlık sende mi unutamadında buradan kafada bir şeyler kuruyorsun? Kimsenin geçmişi kimseyi enterese etmez eşi olman bu gerçeği değiştirmiyor yüzleşsen iyi olur yoksa adam bıkıp artık bu kapı buda sapı der.

Adam gerçeği açıkladı belki de. Konu sahibinin duymak istedikleri farklı. Hoş, ne duymak istiyor bilmiyorum ama eşi ne derse desin inanmayacağı ortada.
İnsanın ömrünü çürütecek türden bir davranış. Eşi iyi tahammül ediyor gerçekten.

Kisi kendinden bilirmis isi aynen katiliyorum. Eski sevgilisini anlatmadigi icin soguyormus Allahim sana geliyorum.

Eşinizle evlenmeden önce birbirinizi taniyabilmeniz için bir süreç oldu mu? Gerçi 3 senelik evlilik de fena bir tanıma süreci sayılmaz.

Siz geçmişi konuşmak istiyorsunuz; o istemiyor. Siz oturun anlatın madem saygıyla dinlesin. Ama siz de karşınızdaki insanın anlatmama hakkını elinden almaya çalışmayın.

Nasil bir cevap sizi ruhen rahatlatır sizce? Bana biraz dramatik bir cevap bekliyorsunuz gibi geldi. "Senden önce cok romantiktim, ama başima fenaliklar geldi romantizmi bıraktim, duygularim öldü." dese bu merakınız gidecek mi?

Esiniz sizi sizden iyi tanımış; geçmisle ilgili vereceği cevaplarda her cumleyi kafanıza takıp büyütebilirsiniz. Daha ortada bir konuşma yokken kurdugunuz bir ihtimal yuzunden esinizden soğumuşsunuz bile...

Düşündükçe sinirim bozuldu. Şöyle bir hayal ettim, eşimle oturmuş eski sevgililerimizi konuşuyoruz O bana eskiden ne kadar romantik bir adam olduğunu anlatıyor, ben ne kadar cilveli olduğumu falan
Hayır bu muhabbetin sonu nereye çıkar acaba insan neden bunları dinlemek ister ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…