eşimden dayak yedim

tnnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
17
0
36
Diğer
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.. durumumu ailemle de konuşamadığım için (annemle babam da boşanma aşamasında, babamla yıllardır konuşmuyorum) için buraya yazmaya karar verdim. 10 aylık evliyim ve eşimden dayak yedim ve boşanmaya karar verdim.ona da söyledim o da tamam dedi özür diledi bi de.. ama ben bu utancı daha fazla taşıyamayacam.. çok yakın bir arkadaşıma durumu anlattım o da yeni evlisin düşün dedi ama ben ayrılıktan başka birşey düşünemiyorum. yanlış mı yapıyorum sizce..

dogru yapiyorsun.. bi kere dayak atanin eli durmaz.

ben de senin gibi düşünüyorum.. elimin üzerinde ve yüzümde morluklar var çok utanç verici....

yuhh...morartmıs bıde..hemde yuzunde...
cahıl ınsan...
daha yenı evlıyken boşanabılırsın...ölç, tart gerekenı yap..

darp raporu aldın mı hayatım ? geçmiş olsun.. el kalkınca, güven Biter saygıdan önce.. tamam saygı da Biter ama kadının kocasına olan güveni Biter yerle Bir olur.. o adama kocam diye sarılmak içinden gelmez.. sana zarar vermiş incitmiştir bi kere.. siğinip sevgi dilediğimiz adamın Bi kere eli kalktı mı güven sevgi saygı tuzla Buz olur.. Bilirim o BerBat duyguyu.. 3 senelik nişanlımdan Bu yüzden ayrıldım.. nişanlı değil evli olsaydım 10 çocuğum olsaydı gene ayrılırdım.. kadına kalkan eller yerle Bir olsun inşallah..

ya çok utanıyorum bir kuru özür diledi o kadar ben uyuyamıyorum iki gündür. ayrı yatıyoruz ve gece ağlayarak uyanıyorum.. sebep ise onun kardeşinin mezuniyetine gidemeyecek olmam. çünkü kardeşimin düğünü var..
darp raporu alsam mı diye düşünüyorum nasıl alınıyor acaba?

tam Bilmiyorum ama git Bi sağlık kuruluşuna izlerini göster hemen. Boşanırken lazım olur işini kolaylaştirir..

bu arada sen neden utanıyorsun ? fiziksel olarak kendisinden güçsüz Birine vuran o adam utansın.. istediği kadar özür dilesin istediği kadar ? ne anlamı var artık.. morluklar geçer de yüreğinin morlukları ömür Boyu geçmeyecek.. sakın aldanma sakın yumuşayıp affetme..

kardesının dugunune gıtmeyıp onun kardesının mezunuyetıne mı gıtcekmıssın..yanı sebep bumu..
zorla mı yaptırcakmış ısteklerını...
cahıll işte...
ozurler hiç bıtmez..bu ne ılk olur ne son..
güçlü durmazsan senı kandırır..

avukata sordum anlaşmalı boşanmak için 1 yılın dolması gerekiyor...beni dövdüğünü ispat edersem mmahkemeye başvurabilirm.... off ya çok kötüyümm. hayal kırıklığı yaşıyorum..
ben uyuyamadım 7 de uyandım. kendisi hala uyuyor....hiç umrunda değilim...

annen nerde kalıyor.. annen de Boşanma arifesinde değil mi ? baBan evde değilse annenin yanına git, o evde durma canım ya..

bırak ya...
geniş ınsan ıste..
boyle bır adamla bır ömur mu geçıreceksın..
şahsen ben aman evlılıgım yıkılmasın..aman şoyle olmasın ,aman boyle olmasın dıye düşünemıyorum..
şimdiki kadınlar ayaklarının ustunde durmasını ıyı bılmelı..biliyorlarda..

anlaşmalı boşanmaya belkı razı gelmıycek..şimdı soyler ama mahkemede şaşar belkı..
sen raporu almaya bak..hastaneye gıt..sor en azından..senı yonlendırırler..

annem başka ve uzak bir şehirde açıkçası boşandıktan sonra aileme söyleyecem.üzülüp ağlayıp beni kandırmasınlar diye.. boşanacam kararlıyım..hiç çekemicem balayında tokatla başladı şimdi dayak daha da artacak eminim...bitirecem ama çok üzgünüm evliliğim bittiği için değil ne kadar salak mışım ne kadar aptal mışım diye...görmemişim yüzünü...

aslinda düsünecek birsey yok durum ortada...

evet simdi rahat cünkü senin gercekten ayrilacagina inanmiyor sanirim
ama is ciddiye binince gör sen onu

gecmis olsun bu arada canim :teselli:

aslinda düsünecek birsey yok durum ortada...

evet simdi rahat cünkü senin gercekten ayrilacagina inanmiyor sanirim
ama is ciddiye binince gör sen onu

gecmis olsun bu arada canim :teselli:

bende senin gibi düşünüyorum. boşanmayacağımı sanıyor.. o yüzden rahat görecem ama ben dilekçeyi verince onu...

canım canını sıkma..hiçbirsey ıçın geç degıl...
balayında tokat mı yedın...
ınanamıyorum...
hasteneye gıt hemen yarın ..ne zaman dayak yedın..morluklar yenı mı..

cuma günü oldu yeni yani...of ya yazarken bile ağlıyorum. çok kötü Allah kimseye yaşatmasın...

cuma günü oldu yeni yani...of ya yazarken bile ağlıyorum. çok kötü Allah kimseye yaşatmasın...

hemen yarın hastaneye gıt..
kımseye gıttıgını soyleme..bırde bunun ıçın dayak atar sana..
elının altında rapor bulunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…