eşimden dayak yedim

cnm benim eşim çok medeni ailesi oturduğum şehrin en belli ailelerinden.evliliğimin ilk aylarında beni tekme tokat dövdü.
ama bana kimse inanmadı.çünkü eşimi tanısanız sizde inanmazsınız o kadar medeni yani.ama herkesin 4 duvar arasında yaşadını bi allah bi kendi bilir.
birgün küsüp annemin evine gettim.arkamdan annesi ve babası geldi beni tekrar evime getirdi.
ailemde görkü naptınki dövdü dedi.al sana aile.
bende dedimki kendime;kzıım ailen aha senin buyken kocandan elin oğlundan ne bekliosun dedim.şimdi 2yıl olacak evleneli.
insanın ailesi arkasında değilse kim durursa dursun boş

boşe gitsin aklı başına gelir ama geç olmuş olur
bu da ona ders olur
dayak atan ezik erkekler ya
kendi paranı kazanıosun zaten muhtaçlığın yokki
hadi diyelim bu kahrı çek(çalışamyanlar bile dayak yememli o da ayrı)
sen eş istedin evde bir nefes istedin yüzünde gözünde morluk şişlik değil
parası ppuluna da ihtiyacın yok
ozaman ben napayım dayak atan erkeği
cehenneme kadar yolu var

yani ilk bu ilk değil

meslektaşım merhaba çok üzüldüm önce onu söyliyeyim ben fiziksel şiddet değil piskolojik şiddet görüyorum o bile çok ağır kaldıramıyorum hem benim 8 aylık bi kızım ona rağmen boşanma kararı aldım sen daha şanslısın hayatını yeniden kurabilirsin yuvayı yıkmak kolay değil ama bu affedilir bişey değil ya bunu affetsen daha sonra neler yaşayacaksın kim bilir bence hemen hastaneye git darp raporu al

Bir defa yapan sürekli yapar gibi geliyor bana..
Huy edinir bunu sürekli susturmak için şiddet kullanır..
Birde yarın öbür gün çocuğunuz olur ise çocuğunuzun gözü önünde dayak yediğinizi düşünün ne büyük bir yıkım olur sizede yavrunuzada..

bu adam size daha balayinda sidet göstermeye baslamis ne yapip edip gidin o darp raporunu alin kimsedende utanmayin utanacak birisi varsa oda esiniz olacak sahsizyetsiz
ve sakin ama sakin onu affetmeyi denemeyin

birincisini affetmissiniz ikincisi daha agir oldu degilmi? ücüncüsünü düsünmek bile istemiyorum

çok zor canım ne diyeceğimi bilemedim.....kararında haklısın bi kere yapan bidaha yapar kimse bu muameleyi haketmez hem artık evlilik devam etse ne olacak ki sana bunu yapan adamla gerçekten mutlu olabilecek misin? iyi düşün canım hayat senin tabi ..hayırlısı olsun

bir insanı 1kez affetmek ona ikinci kez yapma şansından başka bir şey değildir..ayrıca sen utanma bu senin ayıbın değil cnm..her gün ağlamak yerine 1 kez ağla daaha mantıklı

ben çalışıyorum zaten öğretmenim... tayin hakkım yok o yüzden annemden ayrıyım...

canım geçmiş olsun tayin hakkın boşandığında olacak bunu biliyorsundur umarım boşanma durumunda tayin dönemini beklemekszin tayin hakkın doğacak istediğin ile tayin için dilekçe verebileceksin o şehirde kalman gerekmeyecek

arkadaşlarıma katılıyorum.öğretim görevlisisin bide.nice okuyamayan hanımlara göre çok şanslısın.elin ekmek tutuyor.hayatını zehir etme.kendi kıymetinin farkına var ve kendini ezdirme.çok büyük geçmiş olsun...

Sen zaten çok güçlü ve akıllı bir kadınsın. Yazdığın herşeyden belli bu. Senin de dediğin gibi dayağın devamı gelecek tabi ki.
Ama ben 2 ayı daha geçirip bir yılı doldursanız bile eşinin anlaşmalı boşanmaya yanaşacağını sanmıyorum. Dava büyük ihtimalle çekişmeli boşanma davası olarak görülecek. O yüzden izler geçmeden darp raporu al mutlaka. Etraf duyarsa duysun. Senin kadar akıllı bir kadın bu ayıbın sana ait olmadığını da biliyor olmalı.

Gecmıs olsun, aslında ne dıyecegımı bılemıyorum.

Bıraz sabret, belkı degısır dıyecegım. Ama bır alt modelı bende var, degısmedı. Benım yuzum gozum morarmadı, ona gore morarmadıgı ıcın dayak yemıs de sayılmıyorum zaten. Bır kere yaptı bunu, sonra cok pısman oldu, bır daha yapmadı.

Ama dıger huylarına devam edıyor. Kufur ve evden kovmak.

Ben cesaret edemıyorum su an. Kendımı kandırıyorum, bıraz daha sabret, duzelır dıye... umıtlenıyorum.

Senın hıc umıdın ve sabrın yoksa, cesaretın de varsa kararından vazgecme.

Balayında tokat, sonrasında dayak. Pek te düşünülecek birşey kalmamış.
Allah yardımcınız olsun.

Dayağın kesinlikle arkası gelir. Bundan şüpheniz olmasın.
Hele ki bir defa yaptı, affettiyseniz, ileride çoluk çocuk olsa elini ayağını tutamazsınız artık.
Hamilelik durumu yoksa, 1 dk düşünüp kafanızı yormayın.
** Bu arada dayağın sebebi de olayı daha fazla iğrençleştiriyor. Ailesine gidip durumu anlatsa, bir madalya takarlar mı acaba? Uğruna 10 aylık karısını hırpaladığı kardeşinin düğününe, yapayalnız gitsin.
Haddi aşan yorumlar yaptıysam afedersiniz, ben anne olduğum için bazen buradaki konuları okurken sanki Allah esirgesin "benim yavrum büyüdü de onun başına geldi bu" gibi hissedip sinirleniyorum. Fazla anaç ve duygusal yapıdayım, hep söylerler..:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…