Merhabalar,
konuyu tam olarak okumadım ama dayak kelimesini görünce bir şeyler yazmadan geçemedim.
Bana göre eşine tek bir tokat atanla eşini evire çevire döven arasında hiç bir fark yoktur. Bi kere aciz insan karşısındakine bu şekilde zarar vermeye kalkar ve de verir. Aman canım tek bir tokattan ne olacak ki demeyin çünkü kesinlikle arkası geliyor. Ben 8 yıllık evliyim ve bir de 5.5 yaşında bir kızım var. çevremizde örnek aile olarak anılıyoruz ve ne kadar iyi anlaşıyorsunuz, ne kadar uyumlu bir çiftsiniz gibi mesajları da fazlasıyla alıyoruz. Mesleğim var ve evlendiğimden beri de çalışıyorum. Yani ekonomik özgürlüğüm de var. Lakin benim eşim de annesinin yüzünden ilk kez sinirle sırtıma vurdu ve hayatımın şokunu yaşadım. Hiç böyle bir şey yapabileceğini kestirememiştim. Ki bunu 8. Evlilik yılımızda haksız bir yere yaptı. Sonrasında özür diledi barıştık falan ama insan inanılmaz kırılıyor acaba arkası gelir mi bu işin büyüsü bozuldu mu artık diye... Nitekim 3 gün önce kızımın gösterisine geç kalıyoruz diye tartıştık ve sırtıma bir yumruk daha vurdu. Bu 2 oldu ve hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Kendi kendime düşünüyorum şimdi ne yapmalıyım? Nasıl tepki vermeliyim? Kendi kendime diyorum ki, demek ki bana saygısı kalmamış ki bana vurabiliyor. Saygısı olmayanın sevgisi de olmaz diye düşünüyorum. Kızım beni farklı düşüncelerden alıkoyuyor. Onun hayatını bir anda değiştirmek hiç istemiyorum. Bu hakkı kendimde görmüyorum. Ne yapacağım bilemiyorum. Sizin de fikirlerinizi almak isterim...