eşimden dayak yedim

bıktım zaten maaş kartımı almak istedi vermedim.. memleketime beni göndermemek istedi direndim. gücü yetmeyince dayağa sarıldı...

boşandıktan sonra..annene gıt.. bır işe gırersın orda..
ayaklarının uzerınde durursun..
ve sonra daha mutlu bır evlılık yaparsın belkı bellı mı olur...allah ıyılerle karsılastırsın..olumunekankayizsmile

ben çalışıyorum zaten öğretmenim... tayin hakkım yok o yüzden annemden ayrıyım...

canım benim bir sağlık kurulusuna gidiyosun durumu anlatıp darp raporunu alıyosun daha sonra karakola gidip şikayet etmen gerekiyo,eğer şikayet etmesen her durumda polisin haberi oluyo hastane polisi durumu karakola bildiriyor ve seni almaya geliyorlar ifaden için ,şimdi diceksin ki polis karışmasın onun yolu yok maalesef darp raporu alır almaz durumdan haberdar oluyorlar,eğer rapor almayayım dersende bu onun yanına kar kalır izler geçince hiç bişey kanıtlayamazsın ayrıca hiç utanma lmaz: utanması gereken biri varsa o da o edebsiz

ben çalışıyorum zaten öğretmenim... tayin hakkım yok o yüzden annemden ayrıyım...

sana ınanamıyorum...
egıtımcı bırı olarak emınım bu boşanmayı basaracaksın...
eee annene sıgınmak gıbı bır sorununda olmayacak...ayakların ıyıce yere basıyor..sevındım...
ohhh bence bu işi basaracaksın..eee okula nasıl gıdıyorsun...morlukları fondoten bıle bazen kapatamaz...
ogretmen arkadaslarından guvendıklerınlede paylaş bence bu konuyu...onlarda sana yardımcı olur..

of ya çok haklısın aynen öyle yapmak istiyorum...ama utandığım için bu durumu herkes bilsin istemiyorum. burası küçük bir yer. öğretmen olduğum için 3 yıldır da burdayım herkes tanıyor. her yerde velileirm var karşılaşmaktan utanıyorum.

cuma oldu olay daha okula gitmedim yarın gidecem kapatıcım var kapatır inşallah...

şimdi beni düşündüren eşinin böyle umarsız olması hiç bir çaba yokmu gerçek pişmanlık yokmu anlamıyorum ben

senin utanmani gerektircek birsey yok ortada bu esinin ayibi
bu ayibi nicin üstüne alip tanidik görmesin diye cekiniyorsun ki?
anliyorum zor bi durum ama o raporu almak zorundasin
bosanma davasi sürecinde cok isine yarayacak eminim

eğer rapor alıcaksan arkasından sessizce karakola git ifade ver derim ben eğer polis ifaden için yanına okuluna yada evine gelirse herkesin dikkatini çeker

şimdi beni düşündüren eşinin böyle umarsız olması hiç bir çaba yokmu gerçek pişmanlık yokmu anlamıyorum ben

cumadan beri konuşmuyoruz bir kez özür diledi, sana yaptığımı hiçbir şey haklı göstermez özür dilerim dedi o kadar. başka tek kelime konuşmadık. hiç umrunda değil gibi görünüyor, ayrılabileceğimi düşünmüyor bence ve hala uyuyabiliyor...

o zaman hakediyor yapabileceklerini görmeyi..

vazgeçmeyı düşünüyorsun gıbı geldı bana...
sen dogrusunu bılırsın...

kesinlikle vazgeçmeyecem. sadece rezil olmadan milletin ağzına düşmeden ayrılmak istiyorum.. ben babamdan bile dayak yemedim.. kavgalar ettik, tartıştık, ağır küfürler duydum yalkaşık 5 yıldır konuşmuyorum.. ben kendi kanımdan canımdan insanı silmişim hayatımdan düğünüme bile çağırmamışım elin oğlunun bana el kaldırmasını mı hazmedecem?

eğer şuan darp raporunu almazsan arkadaşım bu adamdan kurtulmak senin için hiç kolay olmayacaktır diğer türlü..
elinde böyle bir kanıt varken senin o adamdan boşanmak için hiçbirşeye ihtiyacın yok..
bulunduğun yerdeki veliler seni tanıyorsa oraya yakın başka ilçelere ve ya illere git
ama lütfen bu darp raporunu al lütfen..
daha balayınızda tokat atmış, şimdide dayak
bizim zamanında verdiğimiz her taviz, gelecekte yaşayacağımız olaylara verdiğimiz izindir aslında..
affetme derimm

şiddetin affı olmaz. ,10 aylık bi evlilikte en güzel aylarınızı yaşarken, dayak atan koca ne demek?. nasıl bir insanlıktır bu ki
sevdiğine kıyar ve canını yakarbir adam..

böyle psikopat insanlardan ,Allah hepimizi korusun.
çok doğru karar. bencede çok haklısınız boşanmakla.

hey maşallah balayında tokat atan adamla 10 ay berabermi oldunuz.akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…