Aldatılmayı affetmeyi düşün ama şiddeti affetme derim arkadaşım.
annem başka ve uzak bir şehirde açıkçası boşandıktan sonra aileme söyleyecem.üzülüp ağlayıp beni kandırmasınlar diye.. boşanacam kararlıyım..hiç çekemicem balayında tokatla başladı şimdi dayak daha da artacak eminim...bitirecem ama çok üzgünüm evliliğim bittiği için değil ne kadar salak mışım ne kadar aptal mışım diye...görmemişim yüzünü...
boşandıktan sonra..annene gıt.. bır işe gırersın orda..
ayaklarının uzerınde durursun..
ve sonra daha mutlu bır evlılık yaparsın belkı bellı mı olur...allah ıyılerle karsılastırsın..olumunekankayizsmile
ben çalışıyorum zaten öğretmenim... tayin hakkım yok o yüzden annemden ayrıyım...
canım benim bir sağlık kurulusuna gidiyosun durumu anlatıp darp raporunu alıyosun daha sonra karakola gidip şikayet etmen gerekiyo,eğer şikayet etmesen her durumda polisin haberi oluyo hastane polisi durumu karakola bildiriyor ve seni almaya geliyorlar ifaden için ,şimdi diceksin ki polis karışmasın onun yolu yok maalesef darp raporu alır almaz durumdan haberdar oluyorlar,eğer rapor almayayım dersende bu onun yanına kar kalır izler geçince hiç bişey kanıtlayamazsın ayrıca hiç utanmalmaz: utanması gereken biri varsa o da o edebsiz
sana ınanamıyorum...
egıtımcı bırı olarak emınım bu boşanmayı basaracaksın...
eee annene sıgınmak gıbı bır sorununda olmayacak...ayakların ıyıce yere basıyor..sevındım...
ohhh bence bu işi basaracaksın..eee okula nasıl gıdıyorsun...morlukları fondoten bıle bazen kapatamaz...
ogretmen arkadaslarından guvendıklerınlede paylaş bence bu konuyu...onlarda sana yardımcı olur..
cuma oldu olay daha okula gitmedim yarın gidecem kapatıcım var kapatır inşallah...
pekı hem okula gıdıp hem hastaneye gıdebılecek mısın bilmiyorumkismile
şimdi beni düşündüren eşinin böyle umarsız olması hiç bir çaba yokmu gerçek pişmanlık yokmu anlamıyorum ben
yapmaya çalışacam of yaaa tanıdık birilerini görmek istemiyorum orda burda... napsam
cumadan beri konuşmuyoruz bir kez özür diledi, sana yaptığımı hiçbir şey haklı göstermez özür dilerim dedi o kadar. başka tek kelime konuşmadık. hiç umrunda değil gibi görünüyor, ayrılabileceğimi düşünmüyor bence ve hala uyuyabiliyor...
vazgeçmeyı düşünüyorsun gıbı geldı bana...
sen dogrusunu bılırsın...
merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım.. durumumu ailemle de konuşamadığım için (annemle babam da boşanma aşamasında, babamla yıllardır konuşmuyorum) için buraya yazmaya karar verdim. 10 aylık evliyim ve eşimden dayak yedim ve boşanmaya karar verdim.ona da söyledim o da tamam dedi özür diledi bi de.. ama ben bu utancı daha fazla taşıyamayacam.. çok yakın bir arkadaşıma durumu anlattım o da yeni evlisin düşün dedi ama ben ayrılıktan başka birşey düşünemiyorum. yanlış mı yapıyorum sizce..
annem başka ve uzak bir şehirde açıkçası boşandıktan sonra aileme söyleyecem.üzülüp ağlayıp beni kandırmasınlar diye.. boşanacam kararlıyım..hiç çekemicem balayında tokatla başladı şimdi dayak daha da artacak eminim...bitirecem ama çok üzgünüm evliliğim bittiği için değil ne kadar salak mışım ne kadar aptal mışım diye...görmemişim yüzünü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?