Arkadaşım sen sadece kendi yorumunla ilgilensen onun bunun ne dediğine karışmasan nasıl olur..?
Siz darp raporu alacak kadar dayak yiyip hala o adamla evli olup koynuna girecek birisindir biz değilizdir olamaz mı..???
Saçma olması daha da vahim bu kadar sıradan sebeplerle dövebiliyorsa başka bir sebepten öldürebilir belki..??
Boşanmasın öldürene kadar beklesin sağ kurtulursa boşar belki nedersiniz..?
tamam ölene kadar dayak yesin demiyorum ama daha 1 yıl bile olmadan boşanmak çok erken,
evet konu ççook saçma, işte burda takıldım ben zaten. ya belki kocasının ailesi gaza getirmiştir (bu dayağı haklı yada mazur görmez tabiki ) veya kız çok ters bi hareket yapmıştır, ne bilim ben böyle düşünüyorum.
ayrıca yapılan yorumları da eleştirmek hakkım olduğunu düşünüyorum, çünkü herkes gaza getirmiş kızı.herkes boşan demiş. yuva yıkmak kolaymı? bu vebali almak istemem doğrusu. ayrıca kız buraya yazdığına göre boşanmayı tam istemiyor belkide ,boshayallersmile:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
"1 yıl boşanmak için çok erken..." diyen kişiye söylüyorum, sizin nazarınızda bu tür olaylar gayet olağan ve sıradan zannedersem...
Nesini bekleyecek kadın, senelerin geçmesini mi?
Pardon ama, neden beklesin? Neden senelerini böyle bir yanlış insan üzerine kurulu düzenle geçirsin?
Kısır düşünce döngüsü içinde boş yere dönüyor dogma düşünceleriniz...
"Kadınlık, kadın olma" senelerini böyle bir adamla geçirerek bunu marifet saymak değildir... Nerede bıraktık onurumuzu,kendimize saygımızı?
Ha, belki düzelir diye mi bu abuk bekleyiş olacak? Hıh, size yapılan bu saygısızlığı yutabiliyorsanız ayakta alkışlarım...
kendi adıma konuşursam eğer;
7 yıllık evliyim, çalışıyorum ve daha hiç şiddete maruz kalmadım (ÇOK ŞÜKÜR RABBİME),
ayrıca mesleğim icabı araştırmalarla çok haşır neşirim ve anketlerde kadınlar böyle durumlarda hep bu şekilde cevap verir örneğin eşiniz sizi aldatursa yada şiddete maruz kalırsanız ne yaparsınız sorusuna %80-90 boşanırım cevabı verilir ama gerçekte bu böyle değildir. zaten böylede olmaması gerekir. düşünsenize en ufak bier şeyde herkes boşansa nolur, etrafta bir sürü yalnız kırılmış insan, zaten bunun bi tık ötesi daha da vahim.iyice bozulmuş bi toplum oluruz.
aslında bu olayla ilgili başka düşüncelerimde var ama konu sahibinin kırılgan olduğunu düşünerek yazmıyorum bile.
hem eşide üzülmüş bence,baksanıza konuşmaya cesaret bile edememiş. tabiki bu olağan bi durum olursa kesinlikle kendini korumalı , senelerini böyle geçirmesin ama Türkiye de yaşıyoruz arkadaşlar. bence net ve kesin bir dille konuşmalı eşiyle ve bu aşamada kesinlikle hamile kalmamalı.
Gerçekten aldatılmak da dayak da ufacık şeyler değil mi?kendi adıma konuşursam eğer;
7 yıllık evliyim, çalışıyorum ve daha hiç şiddete maruz kalmadım (ÇOK ŞÜKÜR RABBİME),
ayrıca mesleğim icabı araştırmalarla çok haşır neşirim ve anketlerde kadınlar böyle durumlarda hep bu şekilde cevap verir örneğin eşiniz sizi aldatursa yada şiddete maruz kalırsanız ne yaparsınız sorusuna %80-90 boşanırım cevabı verilir ama gerçekte bu böyle değildir. zaten böylede olmaması gerekir. düşünsenize en ufak bier şeyde herkes boşansa nolur, etrafta bir sürü yalnız kırılmış insan, zaten bunun bi tık ötesi daha da vahim.iyice bozulmuş bi toplum oluruz.
aslında bu olayla ilgili başka düşüncelerimde var ama konu sahibinin kırılgan olduğunu düşünerek yazmıyorum bile.
hem eşide üzülmüş bence,baksanıza konuşmaya cesaret bile edememiş. tabiki bu olağan bi durum olursa kesinlikle kendini korumalı , senelerini böyle geçirmesin ama Türkiye de yaşıyoruz arkadaşlar. bence net ve kesin bir dille konuşmalı eşiyle ve bu aşamada kesinlikle hamile kalmamalı.
konu sahibi ne yaptı çok merak attim,
maşallah herkes gaza getirmiş boşan diye
tamam unutsun demiyoeum ama,
zaten sebep çok saçma, bu sebepten tartışma bile çıkyosa o bile saçma ,bu durumda bşieyler farklı sanki.
böyle bi durumda ben olsam gider raporumu alırdım ve kocamada gösterirdim (yırtması riskini göze alarak fotokopisini belki),
ama hemen boşanma kararı almazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?