• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden dayak yedim

ya bu nasıl bir adamdır böyle inanmıyorum kardesinin düğününe gitmycek ve onun kardesinin mezunıyetıne gidecek var mı böyle sacmalık nasıl bisey ben anlam veremıyorum bence bız bayanlar eslerımze emanetız nasıl kıyıyorlar bu adamlar eslerıne ınsan nasıl ssevdıgıne vurur ve bu kadar vurdumduymaz olur ben esıme soyledım bırak oonlar yzunden vurmayı bagırma bıle dedım o da zaten onlar yzunden kızmam kendı aramızda bısey varsa kızarım dedı ve gercekten buyuk konusmaya bende karsıyım kesınlıkle dıyemem bosanırdım dıye herkesın fıkrı kendıne ben boyle dusunuyorum ewet dayak kabul edılmez ama hıc bı zaman da buyuk konusmayı sevmem yada ıstemem

@leylek82:
evet ayrildik cok sükür...
insan baslarda neye ugradigini sasiriyor...ve kendinde suc ariyor...biseyleri kurtarabilirim saniyor ve yeni evlenmissin ne umutlarla mutlu olmak icin, aileni düsünüyorsun üzülüyorsun onlar icin, kabul edemiyorsun neden bunlarin basina geldigini biraz zorlamaya calisoyrsun ama buna anca bi kac ay dayanabiliidm ve simdi ayriyiz cok sükür...
bi dayakda neden ayrilinmaz dedim...cünki dayakdan dayaga fark var...ve baslarda cogu ciftlerde birbirine alisma huyunu suyun anlama dönemi vardir...konu sahibine lafim degil ama misal kadin cok fazla sinirlendirip adami cileden cikartiysa bi kerelik bi tokat bi itme vs affedilir..herkese bi sans verilmesi lazim bence...insan biraz kendinide sorgulamali...bu yüzden ikinci bi sans verilmesi lazim derim...ama baktiniz siz nasil davranirsaniz davranin bu devam ediyor zaten o sizi sevmiyordur, istemiyordur istese öyle davranmaz zaten o zaman kurtarilacak bi sey kalmamisdir....

@hamra86:
.annesinin yaninda tecavüze kalkmasi üzerime saldirmasi, onunla cinsel anlamda beraber olmuyorum diyeydi.....

Son düzenleme:
@leylek82:
insan baslarda neye ugradigini sasiriyor...ve kendinde suc ariyor...biseyleri kurtarabilirim saniyor ve yeni evlenmissin ne umutlarla mutlu olmak icin, aileni düsünüyorsun üzülüyorsun onlar icin, kabul edemiyorsun neden bunlarin basina geldigini biraz zorlamaya calisoyrsun ama buna anca bi kac ay dayanabiliidm ve simdi ayriyiz cok sükür...
bi dayakda neden ayrilinmaz dedim...cünki dayakdan dayaga fark var...ve baslarda cogu ciftlerde birbirine alisma huyunu suyun anlama dönemi vardir...konu sahibine lafim degil ama misal kadin cok fazla sinirlendirip adami cileden cikartiysa bi kerelik bi tokat bi itme vs affedilir..herkese bi sans verilmesi lazim bence...insan biraz kendinide sorgulamali...bu yüzden ikinci bi sans verilmesi lazim derim...ama baktiniz siz nasil davranirsaniz davranin bu devam ediyor zaten o sizi sevmiyordur, istemiyordur istese öyle davranmaz zaten o zaman kurtarilacak bi sey kalmamisdir....

@hamra86:
.annesinin yaninda tecavüze kalkmasi üzerime saldirmasi, onunla cinsel anlamda beraber olmuyorum diyeydi.....
Bana göre cok mantıklı konusuyorsun.tebrik ediyorum seni...

su hayatta bişey öğrendiysem oda şu;

BÜYÜK KONUŞANI ALLAH DAİMA YANILTIR...

Ayy bende bunu anlamıyorum ya..
kimse hür iradesiyle ben kaldıramam dayağı diyemiyor.
Niye büyük konuşmak ki bu...?
ben pırasa yemem..!! bunun gibi birşey ..
dayak yemem diyemezsiniz belki ama dayak yersem şunu şunu yaparım diyebilme hakkı yok mu kimsenin..?
herkesin sabrı sınırı bakışı farklı.
siz 2 yıl dayak yer 3. yılda boşanırsınız diğeri 1 ay dayanır boşanır..
olamaz mı yani..?

Ayy bende bunu anlamıyorum ya..
kimse hür iradesiyle ben kaldıramam dayağı diyemiyor.
Niye büyük konuşmak ki bu...?
ben pırasa yemem..!! bunun gibi birşey ..
dayak yemem diyemezsiniz belki ama dayak yersem şunu şunu yaparım diyebilme hakkı yok mu kimsenin..?
herkesin sabrı sınırı bakışı farklı.
siz 2 yıl dayak yer 3. yılda boşanırsınız diğeri 1 ay dayanır boşanır..
olamaz mı yani..?
Bak canım bende 1 senelik evliyim cok sükür esimden hic dayak yemedim..Ama simdi evliliğimde bazı seyleri görüyorum ki gecmişte büyük konuştuğum yada benim istediğim seyler bunlar..Şuursuzca istemişim.İnsan herzaman kendisi icin hayırlı olanın ne olduğunu bilmez..Kimse dayak yemek istemez.Ama anlıyamadığın şu ki; İnsanlar bazen tercih yapmak zorunda kalırken iki seçenek arasında kalabilirler.Ya kötüyü yada daha kötüyü secmek arasında...Ya boşanmak onun icin daha kötü olacaksa ve bunu kesin olarak biliyorsa? Herkes her zaman iyi secenekler arasında kalmıyor maalesef.O yüzden diyorum ki ''bence'' kavramı kişinin yaşam şartlarına göre şekilleniyor.Başkası adına konuşmak kolay...

@leylek82:

@hamra86:

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza..
Hepsini aynı gün ya da gece içinde yaşayıp da evden çekip gidip boşanmaya karar vermediniz di mi?
Bir şans daha,bir kere daha,düzelir mi,olacak mı vs. vs. demediniz mi?
Ne oldu sonra?
İlk önceleri tokat yerken en son tecavüze kadar gelmiş iş..
Bazı kadınlar düzenimdi,çocuğumdu diye boşanmıyor bu kadar şiddete rağmen.
Bazıları boşansa bile o derin izleri silemiyor..
İşte o yüzden diyorum..
Adamın vurmasına bile gerek yok..
Elini kaldırdığı anda o evlilik bitmeli!

Bak canım bende 1 senelik evliyim cok sükür esimden hic dayak yemedim..Ama simdi evliliğimde bazı seyleri görüyorum ki gecmişte büyük konuştuğum yada benim istediğim seyler bunlar..Şuursuzca istemişim.İnsan herzaman kendisi icin hayırlı olanın ne olduğunu bilmez..Kimse dayak yemek istemez.Ama anlıyamadığın şu ki; İnsanlar bazen tercih yapmak zorunda kalırken iki seçenek arasında kalabilirler.Ya kötüyü yada daha kötüyü secmek arasında...Ya boşanmak onun icin daha kötü olacaksa ve bunu kesin olarak biliyorsa? Herkes her zaman iyi secenekler arasında kalmıyor maalesef.O yüzden diyorum ki ''bence'' kavramı kişinin yaşam şartlarına göre şekilleniyor.Başkası adına konuşmak kolay...

Bence kolay olan kendi adıma konuşmak..
Çünkü kendimi,çevremi,kapasitemi ve yeteneklerimi bilen hatta herkesten iyi bilen benim!
O yüzden ben büyük konuşabilirim..
Başkası adına konuşmak ise daha zor..
Arkadaş boşan bu adamdan hayır yok dersin maddi durumunu,ailevi sebeplerini,kadının mali durumunu ne bilecez?
Öyle yazıyoz da kaç kişi dayak yediği,aldattıldığı kocasını savunmaya geçiyor,görüyoruz burada..

bir kez dayak yemekle bosanilmaz....bence iyi düsün...
evliligi bitirebilecek daha neler var neler....

misal sürekli her iki üc günde bir kocanin kadina, kadinin sirf sordugu soruyu erkek begenmedigi icin, dayak atmasi (soru sormak yazak),
sokaklarda baskalarinin yaninda dayak itmek rezil etmek, baskalarinin yaninda hakli olmadigi halde asaglamak ve küfür, erkegin kendi annesinin yaninda kadina tecavüze kalkmasi, ve annesinin bu olayin hosuna gidip gülmesi, ilk kez gittiginiz bi sehirde sizi bi odaya hapis edip geilp gidip dövmesi...ve bunun gibi bi sürü insanlik disi olaylar..

Allah korusun hepimizi...

beni Allah fazla korumadi evliligim süresince ama olsun ondada vardir bi hayir.. Allah'im bilir......simdi daha bi iyi hayat umut ediyorum...

Evliliğiniz kısa sürmüş 5 ay kadar bir süre...

Yaşadıklarınızı bu 5 aya sığdırmışsınız.Bu 5 ay size 5 bin yıl gibi gelmiştir eminim bilmiyorumkismile

Herkes neler yaşıyor evet...Boşanılcak birsürü sebep var evliliklerde bunlar kişiye ve duruma göre değişiklik gösterebilir tabiki.

Eski eşinize erkek bile diyemeyeceğim,hele annesine anne kelimesini hiç ama hiç yakıştıramadım.

Rabbim her işte bir hayır verir.Bu sizin kaderinizmiş.Kötü kader...Bundan sonrası için herşey iyi olacak inşallah sizin için.En azından ben öyle ümit ediyorum...

Eski erkek arkadaşınızla yeniden biraraya gelmişsiniz.Umarım o sizi hakedecek bir insandır.

Tamam işte..
Bende aynı söylüyorum..
Konu sahibi arkadaş yada ne bileyim bir başkası 4 yıl dayak yer ve boşanamaz çünkü ailesi yoktur parası yoktur vs..
ben böyle bir konuya ben boşanırım dayanamam dayak yemeğe dediğim anda bii çıkıp
büyük konuşma dayağı da yersin poponun üstüne oturursun dememeli..
benim hayatım bu..
dayak yersem Allah korusun belirtisi dahi yok evliliğimde ki olsa bile benim stres yapıp kendimi tüketmeme belirtileri bile yeterdi.Şakası bile olmaz evimizde.
dayak yersem giderim.. ailem yanımda maddi sıkıntım yok olsa dahi çalışacak bir eğitimim var vs vs..
benim şartlarım olumlu ise neden dayak yiyeyim ki kocamdan neden dayak yersem giderim cümlem büyük konuşmak olsun..?
dayak yersem çeker giderim .. her kadının da bunu yapmasını dilerim.. aç da olsa 4 çocuğuda olsa..
kimse elbette dayak yemek istemez ama sinmek kadına kolay geliyor.
çünkü adam bugün gündüz dövüyor gece koynuna alıyor.
kadınlarda duygusal saf vs vs neyse ayy mutlu yuvamız türünden gayet ilkel bir mantığa bürünüyor.

Tamam işte..
Bende aynı söylüyorum..
Konu sahibi arkadaş yada ne bileyim bir başkası 4 yıl dayak yer ve boşanamaz çünkü ailesi yoktur parası yoktur vs..
ben böyle bir konuya ben boşanırım dayanamam dayak yemeğe dediğim anda bii çıkıp
büyük konuşma dayağı da yersin poponun üstüne oturursun dememeli..
benim hayatım bu..
dayak yersem Allah korusun belirtisi dahi yok evliliğimde ki olsa bile benim stres yapıp kendimi tüketmeme belirtileri bile yeterdi.Şakası bile olmaz evimizde.
dayak yersem giderim.. ailem yanımda maddi sıkıntım yok olsa dahi çalışacak bir eğitimim var vs vs..
benim şartlarım olumlu ise neden dayak yiyeyim ki kocamdan neden dayak yersem giderim cümlem büyük konuşmak olsun..?
dayak yersem çeker giderim .. her kadının da bunu yapmasını dilerim.. aç da olsa 4 çocuğuda olsa..
kimse elbette dayak yemek istemez ama sinmek kadına kolay geliyor.
çünkü adam bugün gündüz dövüyor gece koynuna alıyor.
kadınlarda duygusal saf vs vs neyse ayy mutlu yuvamız türünden gayet ilkel bir mantığa bürünüyor.

Önce öpeyim müsadenle...Şeniz
Zaten aman büyük konuşmayalım diyerek büyük adım atmadık..
Olduğumuz yerde tıkılıp kaldık biz kadın milleti olarak..
Bekarken babam döver,annem kızar mantığı evlenince de kocamın dövebiletesini normal karşılıyorum o zaman..:delphin:
Biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz iyi ya da kötü..şutarafagitti

Cesareti olmayanın esareti başlar :delphin:
Büyük konuşuyorum evet, beni döven adamla işim olmaz,
Onurum, gururum herşeyden değerli ve hayret ediyorum doğrusu şiddete uğrayıpda hala eşi gibi görünen o canavarla aynı yatağı paylaşanlara, gerçekten hayret ediyorum yasakkelime
Siz yürekli olmazsanız eşinizde dahil hayat sizi ezer geçer :sm_confused:

Arkadaşlar hayat her zaman insana en güzel derstir...Neler getireceği bize neler öğretecegi hic belli olmaz.
Ben dayak yersem ne yaparım bilmiyorum ama inş böyle birsey olmaz..Eşim '' benim kitabımda kadın dövmek yoktur'' der ..Allah yaşayanlara sabır versin.Ama her sıkıntımdada pılımı pırtımı toplayıp gitmek doğru olmasa gerek...(her ne kadar gitmek istesemde)

Arkadaşlar hayat her zaman insana en güzel derstir...Neler getireceği bize neler öğretecegi hic belli olmaz.
Ben dayak yersem ne yaparım bilmiyorum ama inş böyle birsey olmaz..Eşim '' benim kitabımda kadın dövmek yoktur'' der ..Allah yaşayanlara sabır versin.Ama her sıkıntımdada pılımı pırtımı toplayıp gitmek doğru olmasa gerek...(her ne kadar gitmek istesemde)

Her sıkıntıda pılı pırtı toplansın ve gitsin demiyoruz arkadaşım,
Ama öyle sıkıntılar varki hayatta başka çözümü de olmuyor maalesef,
İnsanlık onurunu kırmaktan, insanın yüreğinin içini yaralamaktan daha büyük ne olabilir?
Paramparça olmuş birşey nasıl birleşebilir sence?

Allah'tan eşiniz dayak atacak mantıkta değilmiş.Yazdıklarınızdan anlıyorum ki atsa bile gitmeyecektiniz.. "Her sıkıntı" dediğimiz şey şiddetse bence bu kadar hafife alınmamalı..
Şiddet ve İhanet.. bence bu ikisine uğramak zaten o evliliğin bittiğini gösteriyor siz gitmeseniz bile..
Elbette hepimizin kaldırabilecekleri farklı ama ben bir hemcinsim olduğu için hiçbir kadının bu iki durumu kabullenmesini istemem..
Ne için yaşıyoruz..? Onurumuz,namusumuz için.. İkisine de leke getirecek adamdan koca olmaz bence artık..

@laale:
evet haklisinda ama insan icinde olunca anliyor..tabii Allah kimseye vermesin...iki kisi haric..Allah'im sen büyüksün...neyse...
önce yazdigim gibi, baslarda birseyleri kurtamaya calisiyorsun, onca emek verip kuruldu cünki bi "yuva"...
karsi taraf "yuvayi" yikarken, sen kendi basina yikilanlari geri yerine koymaya calisiyorsun ama sonucsuz bi cirpinis aslinda...degmez kurtarilcak bisey kalmamisdir zaten...

@Mavi:
sagol canim...evet ayrildikdan 6 ay sonra eski arkadasimla yeniden görüsmeye basladik...
bana cok destek cikdi sag olsun... Insallah simdiye kadar iyi huylu insan öyle kalir...Allah hepimizi (iki kisi haric) merhametli insanlarla karsilastirsin.......

Allah'tan eşiniz dayak atacak mantıkta değilmiş.Yazdıklarınızdan anlıyorum ki atsa bile gitmeyecektiniz.. "Her sıkıntı" dediğimiz şey şiddetse bence bu kadar hafife alınmamalı..
Şiddet ve İhanet.. bence bu ikisine uğramak zaten o evliliğin bittiğini gösteriyor siz gitmeseniz bile..
Elbette hepimizin kaldırabilecekleri farklı ama ben bir hemcinsim olduğu için hiçbir kadının bu iki durumu kabullenmesini istemem..
Ne için yaşıyoruz..? Onurumuz,namusumuz için.. İkisine de leke getirecek adamdan koca olmaz bence artık..

gitmem demiyorum sadece önceden konuşmak istemiyorum o kadar...

@Mavi:
sagol canim...evet ayrildikdan 6 ay sonra eski arkadasimla yeniden görüsmeye basladik...
bana cok destek cikdi sag olsun... Insallah simdiye kadar iyi huylu insan öyle kalir...Allah hepimizi (iki kisi haric) merhametli insanlarla karsilastirsin.......

Siz saolun...

Rabbim bundan sonrasında yüzünüzü güldürsün inşallah.

Böyle kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun hepimizi...

konu sahibi ne yaptı çok merak attim,
maşallah herkes gaza getirmiş boşan diye

tamam unutsun demiyoeum ama,
zaten sebep çok saçma, bu sebepten tartışma bile çıkyosa o bile saçma ,bu durumda bşieyler farklı sanki.

böyle bi durumda ben olsam gider raporumu alırdım ve kocamada gösterirdim (yırtması riskini göze alarak fotokopisini belki),
ama hemen boşanma kararı almazdım.

konu sahibi ne yaptı çok merak attim,
maşallah herkes gaza getirmiş boşan diye

tamam unutsun demiyoeum ama,
zaten sebep çok saçma, bu sebepten tartışma bile çıkyosa o bile saçma ,bu durumda bşieyler farklı sanki.

böyle bi durumda ben olsam gider raporumu alırdım ve kocamada gösterirdim (yırtması riskini göze alarak fotokopisini belki),
ama hemen boşanma kararı almazdım.

Arkadaşım sen sadece kendi yorumunla ilgilensen onun bunun ne dediğine karışmasan nasıl olur..?

Siz darp raporu alacak kadar dayak yiyip hala o adamla evli olup koynuna girecek birisindir biz değilizdir olamaz mı..???

Saçma olması daha da vahim bu kadar sıradan sebeplerle dövebiliyorsa başka bir sebepten öldürebilir belki..??
Boşanmasın öldürene kadar beklesin sağ kurtulursa boşar belki nedersiniz..?

Back
X