Eşimden eski sevgiliye mesaj

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
Eşim evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana mesaj atmak istersen atma ben evlendim diye faceden mesaj yazmiş. konusuyor muydunuz da boyle yazdin dedim. konusmadik bikac senedir dedi. o halde neden yazdin dedim. mesaj atmasindan korktugum icin dedi. ben anlam veremedim. bunu ogreneli aylar gecti hala da anlam veremiyorum.acaba onu unutmadigi icin mi boyle bisey yapti

Bence eşin konuşuyordu kızla onun için yazdı veya konuşmak için ? Çooook anlamsız bir mesaj çünkü

Saçma olmuş davranışı,hani kız ara ara yazsa rahatsız etse anlarım da neyse. Boşver içinde büyütme ama adamı takip et kızı kıskandırmak istemiş sanki

Evlendiğini söylemek için yazmıştır acıtmak icin
Uzmek icin acitmak icini yaptim dedim. hayir kimseyi uzmek istemem diyor. hicbir sekilde anlam verebilmis degilim. yeni yeni atlatiyorum şoku

Bence gorusmuyorlardi ama esin hep kadin ona mesaj atar diye bekledi. Evlendiginde de hala bekliyordu ki kendini hatirlatti kadina.
Hala duygulari var mi bilemem ama "senden sonra mutlu oldum" demek istemis gibi geldi bana

Kiskandirmaktan ziyade acaba mesaj atarda sen görursun diye korkmus olabilir mi diye dusundum bi an.
Ama görusuyo olma ihtimali var bence.En azindan o mesaji atana kadar.

yok bence sevgiliyken kouşuyorlarmış evlenince seni üzmemek için ve huzurunu kaçırmamak için uyarmış.
Aşkım olumlu yönünden bak.

Arada gorusmemis olabilirler. Ben evlendikten 3 yıl kadar sonra eski erkek arkadaşım beni aradı. Benle iletişime gecemeyince ortak bir arkadaşıma ulaştı. Evlenmiş k da ama nedense beni merak etmiş.var böyle lüzumsuz tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…