Bence eşin konuşuyordu kızla onun için yazdı veya konuşmak için ? Çooook anlamsız bir mesaj çünküEşim evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana mesaj atmak istersen atma ben evlendim diye faceden mesaj yazmiş. konusuyor muydunuz da boyle yazdin dedim. konusmadik bikac senedir dedi. o halde neden yazdin dedim. mesaj atmasindan korktugum icin dedi. ben anlam veremedim. bunu ogreneli aylar gecti hala da anlam veremiyorum.acaba onu unutmadigi icin mi boyle bisey yapti
+1Evlendiğini söylemek için yazmıştır acıtmak icin
Uzmek icin acitmak icini yaptim dedim. hayir kimseyi uzmek istemem diyor. hicbir sekilde anlam verebilmis degilim. yeni yeni atlatiyorum şokuEvlendiğini söylemek için yazmıştır acıtmak icin
Neden ayrilmislarUzmek icin acitmak icini yaptim dedim. hayir kimseyi uzmek istemem diyor. hicbir sekilde anlam verebilmis degilim. yeni yeni atlatiyorum şoku
Eşim bekar kadın daha once evlenip bosandigi icin ailesi istememis. daha sonra kendi ds istememisNeden ayrilmislar
Demekki çok üzülmüş eşin bence o yüzden kadında üzülsün istemiştirEşim bekar kadın daha once evlenip bosandigi icin ailesi istememis. daha sonra kendi ds istememis
Hayir kadin terketmemis. eşim terketmisDemekki çok üzülmüş eşin bence o yüzden kadında üzülsün istemiştir
Terkedilmek gerekmiyor üzülmek için canım bence çok kurcalama eşine çok.dile getirip kafasını kurcalamaHayir kadin terketmemis. eşim terketmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?