Eşimden eski sevgiliye mesaj

Kızın cevabı ne olmuş acaba ? ordan anlayabilirsiniz belki süregelen bi görüşme var mıydı vs.

Eşiniz bariz nispet yapmış kıza. Demekki ya kız peşini bırakmıyordu ya da arada konuşuyolardı.Bence çok fazla kurcalamayın bu konuyu eşinize bir daha bahsetmeyin. Tabiki yine de tetikte olup takibi bırakmayın.

Konuşma baslatmak icin yazılan bir mesaj olduğu çok belli..
Kız, ben sana neden yazayım deyip.
Mutluluklar dilese idi eşiniz de cevap verip konuşma dallanip budaklanip,
eskiler acilip, kalpler kırılıp,
kafalar kurcalanicakti.

evlendiğini haber vermek için yapılmış bir hareket. neden ihtiyaç duyuldugu da eşinizde saklı

Resmen kızın gözüne sokmuş..
Amacı intikam almak herhalde..
Saçma..
Gereksiz....
Tahminimce ben eşimle çoktan kavga etmiştim bunun için.. .

Anlam vermemen cok normal cunku mantikli akilli bir adamin yapacagi davranis degil. Eski sevgilisi kurtulmus sana kalmis maalesef ihale. Kocan eski sevgilisini unutamamis bir de.

mesaj atmasını istemeyen insan engeller tutup da mesaj atmaz. İletisim kurmaya calismis

Nasıl ayrılmışlar? Uzmek istemesi bana çok mantıklı geldi..İçinde yara olan birşey varsa kırılan egosunu tatmin etmek istemiştir...Ama aşık falan demek değil bu ...Biraz olgunlaşmamış yönleri olan bir insan olabilir eşiniz...

Bana mesaj atmak istersen atma ben evlendim. Hayatımda gördüğüm en saçma cümle. Sorun tam olarak şu bu kızcağız eşinizle ayrıldığı dönemden itibaren mevsimden mevsime aydan aya eşinize mesaj atmış. Eşiniz tam defter kapandı diyorken kız cika gelmiş. Yine yazmasın diye yazmıştır ama o "senelerdir konusmuyoruz" değil "3,4 aydır konusmuyoruz" olucak. Onu unutmasa seninle evlenmezdi zaten. Bi de mesaj atması çok saçma olmuş.

Bence eşiniz doğru söylüyor, gerçekten kızın mesaj atmasından ve sizin de bu durumdan rahatsız olacağınızdan endişe etmiştir görüşüyor olsalardı bu uyarıyı başka şekilde yapardı onu unutamasaydı bir şekilde gizli gizli görüşürdü ve en önemlisi sizinle evlenmezdi

Çok gereksiz olmuş. Konuşma başlatmaya çalıştı herhalde. Karşı taraf aa evlendin mi diyecekti, vs vs eşiniz hem kıskandırmış hem konuşma başlatmış olacaktı, mesaj atmaya da bahanesi oldu, kendini hatırlattı.

Belki kiz mesaj atti once karsilik olaral yazmis olabiir

yakın zaman önce konuşmuşlar. eşin arıza çıksın istemediği için ya da nispet yapma amaçlı yazmış. silip engelleyebilecekken mesaj atması bunu gösteriyor.

Bu arada dayak yiyen maddi manevi şiddet gören hayati zehir zıkkım olmuş insanlara "boşanma belki bir derdi vardr ilgilen başkasına kaptırma"" yorumlarina her ne kadar sinir olsam da bunda hakikaten evlilik birliğini bozacak bir durum yok... Yaslarınızı bilmiyorum ama olgunlaşır... böyle boş işlerle uğraşmaz inşallah...Tam uyum sağlamak zaman alır bir süre sonra hakikaten boş gelir eskiler vs..
Yeni evlisin hemen ağzının tadını bozma.Oyle bir gözün açık kalsın bir süre sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…