abovvvyazım hatasını düzelt kız :)
mesaj atmasını istemeyen insan engeller tutup da mesaj atmaz. İletisim kurmaya calismisEşim evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana mesaj atmak istersen atma ben evlendim diye faceden mesaj yazmiş. konusuyor muydunuz da boyle yazdin dedim. konusmadik bikac senedir dedi. o halde neden yazdin dedim. mesaj atmasindan korktugum icin dedi. ben anlam veremedim. bunu ogreneli aylar gecti hala da anlam veremiyorum.acaba onu unutmadigi icin mi boyle bisey yapti
Bence eşiniz doğru söylüyor, gerçekten kızın mesaj atmasından ve sizin de bu durumdan rahatsız olacağınızdan endişe etmiştir görüşüyor olsalardı bu uyarıyı başka şekilde yapardı onu unutamasaydı bir şekilde gizli gizli görüşürdü ve en önemlisi sizinle evlenmezdiEşim evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana mesaj atmak istersen atma ben evlendim diye faceden mesaj yazmiş. konusuyor muydunuz da boyle yazdin dedim. konusmadik bikac senedir dedi. o halde neden yazdin dedim. mesaj atmasindan korktugum icin dedi. ben anlam veremedim. bunu ogreneli aylar gecti hala da anlam veremiyorum.acaba onu unutmadigi icin mi boyle bisey yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?