Eşimden eski sevgiliye mesaj

Hayir kadin terketmemis. eşim terketmis

Ailenin kabul etmeyeceğini bike bile boşanmış bir kadınla sevgili ol

Yarı yolda bırak

Sonra mesaj at ben çok mutluyum beni bir daha arama

Garip bir kafa

Eşinizi hiç beğenmedim karakterli bir insan değil

Konuya gelecek olursak

Sizinle tanıştıktan sonra/nişanlıyken konuşmuş

Sonra da ben artık evlendim konuşmayalım

Yazmış gibi gibime geldi

Hissediyorum ama onu unutmadigindan nasil emin olabilirim ki
Derin duygular hissedilen insanlar kolay unutulmaz yeniden aşık olunur sevilir evlenilir arada bazen insanın aklına düşer ben evlendim acaba o da evlendimi ben mutluyum o da mutlu oldumu diye

Birkaç yıldır konuşmadığın birine, mesaj atma ben evlendim yazman ne demek ya? büyük ihtimalle evlendiğini söylemek için yazmış, belki kız, ne diyorsun , ben sana mesaj atmıyorum diye cevap yazsa ona da yanlış olmuş diyecekti ama böylece evlendiğini söylemiş olacaktı.

ya nispet yapmak için ya da konuşuyolardı da korktuğu için. ikisi de yanlış bence.

Kusura bakmayın ama aklı hala eski sevgilisinde bence, kızla konuşmaya yer olsun hem belki de kıskanır beni umuduyla atılmış. Evlendiğini illa onla iletişime geçerek duyurmasına gerek yok hatta duyurmasına bile gerek yok. Bile bile iletişime geçmek istemiş net.

Ihtimaller.
Konuşuyorlardı ve artik msj atma evlendim diye haber veriyor.
Konuşmuyorlardı ama esinin hala aklındaymiş ve msj atmiş nispet ve duyurmak icin....
Sebep.ne olursa olsun evlendikten 1 ay sonra adamin aklina bu geliyir ise bilmiyorum yani. Konunun uzerini kapatmayin

belki de kız rahatsız ediyordu mesaj vs atıyordu sana söylemiyor eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…