Unutmamissa diye cok uzuldum cokTerkedilmek gerekmiyor üzülmek için canım bence çok kurcalama eşine çok.dile getirip kafasını kurcalama
Hayir kadin terketmemis. eşim terketmis
Unutmamış olsa niye evlensin seninle daha önce bir flört döneminiz olmadimi insan hissetmezmi sevildiğini canımUn
Unutmamissa diye cok uzuldum cok
Bende konuşma olmuş gibi hissettimKonuya gelecek olursak
Sizinle tanıştıktan sonra/nişanlıyken konuşmuş
Sonra da ben artık evlendim konuşmayalım
Yazmış gibi gibime geldi
Konusmussa nasil bilecegim ki silmis yazdiklariniKonuya gelecek olursak
Sizinle tanıştıktan sonra/nişanlıyken konuşmuş
Sonra da ben artık evlendim konuşmayalım
Yazmış gibi gibime geldi
Hissediyorum ama onu unutmadigindan nasil emin olabilirim kiUnutmamış olsa niye evlensin seninle daha önce bir flört döneminiz olmadimi insan hissetmezmi sevildiğini canım
Derin duygular hissedilen insanlar kolay unutulmaz yeniden aşık olunur sevilir evlenilir arada bazen insanın aklına düşer ben evlendim acaba o da evlendimi ben mutluyum o da mutlu oldumu diyeHissediyorum ama onu unutmadigindan nasil emin olabilirim ki
yazım hatasını düzelt kız :)Kızın canını acıtmak istemiş vede görünüre göte ara ara konuşuyorlarmış
Eski sevgilisine hala bir şeyler hissediyor ki üzmek için mesaj yazmış. yoksa ne alaka niye ben evlendim desin.Uzmek icin acitmak icini yaptim dedim. hayir kimseyi uzmek istemem diyor. hicbir sekilde anlam verebilmis degilim. yeni yeni atlatiyorum şoku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?