Eşimden eski sevgiliye mesaj

En
yakın zaman önce konuşmuşlar. eşin arıza çıksın istemediği için ya da nispet yapma amaçlı yazmış. silip engelleyebilecekken mesaj atması bunu gösteriyor.
Mesajı yazdiktan sonra cevap beklemiş sonra engellemiş

Belki devamlı kız iş yerinden yada cepten arayıp yazıyordu eşinizde o yüzden yazdı.Birazda iyi yönden düşünün.Çok garip insanlar var.Yeni evlisiniz eşiniz niye eski sevgilisini özlesinki.Özlememesi lazım.

Digerlerinin aksine nedense benim aklima hicbir kotu dusunce gelmedi,kotu bir niyet sezmedim.. Sanirim ben fazla safim.

2 senedir görüşmediği birine beni arama diye mesaj atmaz, nispet için bile atilmaz. Bu süreçte görüşmüşler veya kadın ara sıra yokluyormus eşini. Eşinde nasılsa yine arar vs diye önlem almış.

Evlendigini insan niye eski sevgilisine ilan eder ki? Olmadi daveti de gonderseydi. Sana bunu gostermesi de tuhaf... Normalde erkekler bi tip isleri gizli yaparlar sonra da mesaji silerler.

Bugünün en ilginç konusuymuş ama yorum yapmak için yeterli data yok elimizde

Siz yine içinizi ferah tutun, su akar yolunu bulur. Cadılık yapsanız bu sefer ağzınızın tadı kalmayacak

Ah bu sosyal medya yuvaları yıkıyorsun ‍

Kizdan mesaj bekliyordu demek ki olurda atarsa seninle arasida bozulsun istemedigi icin kiza o sekilde yazmis sacma sapan bisey yapmis.

Çok gereksiz olmuş gerçekten..
Hiç masum gözükmüyor ama takipte kalın..

Sizi sevmiş evlenmiş yani sevmese evlenmezdi belki rahatsız ediyordu size söylemek istemedi yapacak olsa onu döndürmeye çalışsa nispet yapsa nişanlandım yazma falan derdi ya da flört ettiğinizi duyururdu evlendikten sonra yapmazdı yani. Hme böyle bir mesajı atıp silmeyi nasıl unutuyor o da enteresan

Yazdigi mesaji silmis. ben engelleme tarihine bakinca neden gec engelledin diye ustune dustum oyle soyledi

Yazdigi mesaji silmis. ben engelleme tarihine bakinca neden gec engelledin diye ustune dustum oyle soyledi
Evlendigini insan niye eski sevgilisine ilan eder ki? Olmadi daveti de gonderseydi. Sana bunu gostermesi de tuhaf... Normalde erkekler bi tip isleri gizli yaparlar sonra da mesaji silerler.

ne olursa olsun sacma... evlenmişiniz hala eaki sevgiliai aklına.sanki kadın merak ettide evlimiain bekarmısın dıye mı sordu hayır... durup dururken ben evlendım dıye mesj atmak canını yakmak istedi belli cok sacma. sizede karşı ayıp etti

Böyle yazmasına gerek yok direk engellersin zaten yazamaz istesede ..
Eşin nispet yapmış aklı sıra ..bir insan umrumda değilse artık benim evlendiğimi bilse ne olur bilmese ne olur ..

Ay bence kız peşinde falan değildi ..peşinde olsa durup dururken msj atmaz ..direk engeller ..kız bunu terk etti buda aklı sıra intikam aldı ..kız cevap bile vermemiş gülüp geçmiştir ..
Hatta evliliğimi görsünler beni rahatsız etmesinler diye profilime koyarım güzel bir nikah fotosu herkes keser sesini ..msj atmama gerek yok .,

Cidden komik geldi bana "bana mesaj atmak istersen atma" ne demek? Resmen mesaj bekliyormuş senelerdir de vazgeçmiş artık gibi olmuş. Kız ne diyecek "keşke önceden haberim olsaydı da altınını getirseydim" mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…