Mesajı yazdiktan sonra cevap beklemiş sonra engellemişyakın zaman önce konuşmuşlar. eşin arıza çıksın istemediği için ya da nispet yapma amaçlı yazmış. silip engelleyebilecekken mesaj atması bunu gösteriyor.
Eşim evlendikten 1 ay sonra eski sevgilisine bana mesaj atmak istersen atma ben evlendim diye faceden mesaj yazmiş. konusuyor muydunuz da boyle yazdin dedim. konusmadik bikac senedir dedi. o halde neden yazdin dedim. mesaj atmasindan korktugum icin dedi. ben anlam veremedim. bunu ogreneli aylar gecti hala da anlam veremiyorum.acaba onu unutmadigi icin mi boyle bisey yapti
Yazdigi mesaji silmis. ben engelleme tarihine bakinca neden gec engelledin diye ustune dustum oyle soylediSizi sevmiş evlenmiş yani sevmese evlenmezdi belki rahatsız ediyordu size söylemek istemedi yapacak olsa onu döndürmeye çalışsa nispet yapsa nişanlandım yazma falan derdi ya da flört ettiğinizi duyururdu evlendikten sonra yapmazdı yani. Hme böyle bir mesajı atıp silmeyi nasıl unutuyor o da enteresan
Evlendigini insan niye eski sevgilisine ilan eder ki? Olmadi daveti de gonderseydi. Sana bunu gostermesi de tuhaf... Normalde erkekler bi tip isleri gizli yaparlar sonra da mesaji silerler.
Hos degil yaptigi. Aklinin kiyisinda da olsa varmis eskisi sanki. Yoksa umursamazdi. Umurunda olmazdi.Yazdigi mesaji silmis. ben engelleme tarihine bakinca neden gec engelledin diye ustune dustum oyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?