O zaman seni hamile biraksinEşinizin neden korunduğunu şimdi anladım eşiniz çok haklı.
3. çocuğu umarım yapmadınız?
Kocanın senden neden çocuk istemediği belli oldu, iki gr aklı kalmış kimse senin gibi biri ile bağı kalsın istemez, birini bulana kadar eldeki bulgura talim diyor belli ki.Amı yanıklar
Evlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
Elindekileri sevsin yeter, sanki kendi çıkarıyor, ben de isterim öyle oh.burda sormuştum. Herkes saçmalama dedi. Bende hakverdim... Yapmadım..
Ahahahhaha eşin okadar haklıki çok doğru karar vermiş bir sonraki kararıda boşamak olur umarım . Zira sizin gibi bir kadından zaten çocuk yapılmaz . Siz buraya yazıyorsunuz ve yine siz hakaret ediyorsunuz . Biz nerden bilelim eşinizin nerenize boşaldığını ?Benim vajinamin tasasini cekmeyin
Kimseyi ilgilendirmezse o zaman ne diye gelip buraya soruyorsun madem müthiş fikirlerin var bu konuda neden konu açıyorsun ne biliyorsan onu yap bize ne senden bize ne travmatik kocandan.Kimseyi ilgilendirmez kwndi kocamdan istersem prezervatifi deler yine cocuk yaparim wger cocuk yapmayacaksa milletin kizinin hayallerinw hakkina girmeyecekti anne olmak en dogal hakkim baska adamdan peydahlamiyorum nikahli kocam. O zaman seks de yapmasin sabah aksam rahat birakmiypr ustune cocuk da yapmayacak oldu canim.
Amı yanan hortum arayan basligima gelmis
Swninle bagi kalsin ister misin kocama talipsin herhaldeKocanın senden neden çocuk istemediği belli oldu, iki gr aklı kalmış kimse senin gibi biri ile bağı kalsın istemez, birini bulana kadar eldeki bulgura talim diyor belli ki.
İse cevap yazma yanıkKimseyi ilgilendirmezse o zaman ne diye gelip buraya soruyorsun madem müthiş fikirlerin var bu konuda neden konu açıyorsun ne biliyorsan onu yap bize ne senden bize ne travmatik kocandan.
Lan daha 22 yasindasin yaziyor..ne yas gecmesiEvlenirken boyle bi sorunundan haberim yoktu ve anne olmak istedigimi de biliyprdu.Bizde bosanma baska koca alma diye bir sey yok o kadar modern bi ailede buyumedik. Yaşım geçiyor anne olmak istiyorum bu hakkimi elimden aliyor. Baştan konusuldu bunlar cocuk istiyordu bwni kandiran o o zaman bu kadar adamin gotunu yalayacaginiza hemcisinizin yerine kendinizi koymaya calisin. Dilerim kinayanlar kinadiginiz konuda allah sizi de sinar insallah ancak o zaman anlarsiniz.
O zaman seni hamile biraksin
Kocamin yarragindaki spermin derdine dusmeyin o zamanOkadar sevyesizsinizki .Mune
Ben de küfürbaz haydo yazmaya gelmiştim.sjdjdndnd
Sen sus yanık.snsnsnsndnLan daha 22 yasindasin yaziyor..ne yas gecmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?