Esimden istedigim sevgi ve alakayi göremiyorum

Evet haklisiniz cok kez konustum ama "bi sus" "bos konusma" tek dedigi bunlar.
Kendisince iyi bir baba.
Acaba ben fazla mi ilgi bekliyorum?
Aslinda bebim tek istedigim azicik benimle ilgilensin nasilsin diye sorsa yetinecegim. Bugün cocuklar bende git dolas dese..
Hadi ikisiyle evde tek kalmaktan korkuyor bi empati kursa dese ki helal olsun sana ne iyi yetisiyosun heryere dese bile ok.
Evin isleri,cocuklar,yemek alisveris hepsi bende

Sıkılacak birgün dışarıdanda henüz 30 yaşında .Siz bir süre sıfır beklentiyle devam etseniz günlerinize .Gönlünüzce ne istiyorsanız yapsanız çocuklarınızla ya da kendiniz için .Yani biraz bir kalıba sokmaya çalışmadan eşinizi kendi kendinize de mutlu olduğunuzu gösterseniz Bazen inadına inadına ters istikamete gidiyorlar :)

Ben diyorum evde bulunca diyorum hadi cikali. Söyle yapalim böyle yapalim ama hep burnumuzdan gwtiriyor. Yok trafikmis bilmemneymis... aman hadi gidelim demeler. Bunaltiyor anca insani. En son ne zaman yemege ciktik hatirlamiyorum bile.

O benim kendi basima cocuklarla mutlu nesut oldugumu görürse artik hiiiic takmaz.. onun kisiligi öyle.. oh der arkadaslariyla takilmaya devam eder.. suan dipteyim ama onun karsisinda yine dimdikim mutlu görünüyorum ona.

Merhametsiz insan o cocuklara da mi acimaz kizim birsey anlatirken babasinin gozu tv tel de vs ise hemen esimi uyaririm bir cocuk icin babanin ilgisi sevgisi cok cok onemli.

Ben diyorum evde bulunca diyorum hadi cikali. Söyle yapalim böyle yapalim ama hep burnumuzdan gwtiriyor. Yok trafikmis bilmemneymis... aman hadi gidelim demeler. Bunaltiyor anca insani. En son ne zaman yemege ciktik hatirlamiyorum bile.
bence bisure onu takma.cocuklarina ver kendini.ama evde mutsuzda durma.ben mesala gun icinde cikartip dolastiriyorum onlari.ev gezmesi fln bizim icin zor.annene bile gitsen evine donmen gerekiyor.herkese kismet olmaz bu duygu.bosver salla kocayi.onemsersen daha cok kasar kendini.akisina birak bakalim

O benim kendi basima cocuklarla mutlu nesut oldugumu görürse artik hiiiic takmaz.. onun kisiligi öyle.. oh der arkadaslariyla takilmaya devam eder.. suan dipteyim ama onun karsisinda yine dimdikim mutlu görünüyorum ona.

Niye rollere gerek duyuyorsunuz ki..o sizo hep mutlu görse ortada sorun yok diye düsünür

Benim de iki çocuğum var ,ikiz değiller fakat çocuk büyütmek çok zor . İnsan desteğe ihtiyaç duyuyor . Eşim işten biraz geç gelse bayılacak gibi oluyorum .gelir gelmez çocukları ona paslıyorum. Büyük kızım anaokuluna gidiyor ve 6da geliyor .buna rağmen bunalıyorum .farklı bir sebepten psikolojik tedavi görüyorum .tahammulsuzlugume katkısı büyük bu durumun .akşam eşim gelene kadar sabırlı davranıyorum .bir dakika geç gelse odama gidip kapıyı kapatıyorum ,yastığı yüzüme basıp çığlık atıyorum .çocuklarım da çok hareketli :) eşim eve geç gelme cesaretini gösteremez ,keserim :)
ikiz çocuklarla uğraşmak eminim daha zordur .eşini evde kalması konusunda ikna etmelisin .eğer ikna olmuyorsa başka yollar deneyeceksin .umarım istediğin gibi bir eş olur .

bak bir iki oyle olur sonra oda alisacsk.benimkide oyleydi baslarda.biyere cikalim iki cocuguda yikardi ustume.bende hep inadina inadina tutusgurdum hep eline.alisti zamanla.bunaliyosun haklisin.benimde cok bunaldigim zamanlar oldu.iki bebekte pacana yapisir.evden cikamazsin.sonra baktim kimseden fayda yok.sen dimdik duracaksinki bebeklerinde mutlu olsun.

Bendeki sorundaa o cocuklarimi her anne gibi cok seviyorum ama evde yemek bile yapamiyorum gelip yapisiyorlar bacaklarima... wc ye vile gidemiyorum.. cocuklari kimseye paslayamiyorum. Normalde insan esine paslar ama bizde malesef hic öyle olmadi iki senedir böyle artik bende bir yere kadar sabrediyorum

Emin ol çoğu erkek böyle...

E madem öyle , eşine pek de gerek yokmuş .cinsellik de yoksa ayırın evleri gitsin ..

Insallah hala deniyorum her yolu her seyi... öyle böyle iki yil gecti bi iki yil daha böyle gecer derken bir bakmisiz torun torba sahibiyiz

Malesef evlenmeden önce ailesine düşkün değildi ki asla da karışmam bencil biri değilimdr kandırdı aklınca evlendikten sonra kıymetli oldular ...ben zaten boşanıyorum yane kendisi istedi erkekler sorumluluk alamıyorlar kolay kolay bi gözünü korkutun eşinizin sizi kaybetme korkusu olsun.

Acik ve net konusun. Yani böyle devam etse sizin sagliginiz da elden gider
Saglik gitti gidiyor zaten farkindayim. Zaten benim yapim öyle icim disim bir herseyi herkesle konusarak hallederim. Asla küsmezdim hsyatimda hic küsmüslügüm yok bir insana. Ama o anlamiyor sürekli susturuyor gecistiriyor

Saglik gitti gidiyor zaten farkindayim. Zaten benim yapim öyle icim disim bir herseyi herkesle konusarak hallederim. Asla küsmezdim hsyatimda hic küsmüslügüm yok bir insana. Ama o anlamiyor sürekli susturuyor gecistiriyor

Sizde susmayin ve gecistirmeyin. Birsey degismese ne yapmayi düsünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…