Siz demiyormusunuz bu cocuklarin sana ihtiyaci var diye.benimki de kacacak oluyor bazn seni cok ozluyor seni benden daha cok sevmeye basladi falan diyerek bam teline basiyorum:)Anacim benimki öküz öküz.. o eve gelunce cocuklar zaten baba baba diye yapisiyor o ne yapip edip kaciyor
Bende aynen böyle dusunenlerdenim eşim anneci deyip kabullenmek de nedir sende vazgeçemediği anasinda bulamadığı onu sana bağlayan bi sebep olmalı.. cinsellikse cinsellik karakterse karakter bi süre onu bağlayanbağlayana kadar harcat kendini sonra bi bakmissin ipler sende.amin insallah arkadasim.ben sende kendimin ilk zamanlarini gordum.guclu olmak zorundasin.kocan okuzse sen daha okuz olacan :) yok ole beklersen gelsin ilgilensin.disariya cikarayim desin.olmaz o isler kendi sagligindan olursun.o senin kocan vede cocuklarinin babasi tabiki ilgilenecek ama tatlilikla yola getiriceksin
Gercekten isiniz cok zor o zaman. ben ayda bi kere memlekete gidiyorum yine de zorlaniyorumDiyorun.. basim sisti diyor bir yaeim saat oyaliyor sonra yine gidiyor
aynn sana katiliyorum arkadasim.simdi sen bu adama ilgilenmiyor deyip butun sorumlulugu uzerine alirsan adamin isine yarar dahada.nasilsa sesini cikarmiyor der.bukadar salmamalisin.ister istemez adama suratin dusecek buda onun senden uzaklasmasina sebeb olacak.zaten anneciymis oda tuz biber.sen ona bence ilimli yaklasarak gerekirse yorgunum fln deme kadinligini kullan.bisekilde kendine cekersin.sonucta o senin kocan.disarda okadar cok kadin varki baskasinin kocasina bile utanmadan isve cilve yapan.bugunler gecici.aklini kullan benceBende aynen böyle dusunenlerdenim eşim anneci deyip kabullenmek de nedir sende vazgeçemediği anasinda bulamadığı onu sana bağlayan bi sebep olmalı.. cinsellikse cinsellik karakterse karakter bi süre onu bağlayanbağlayana kadar harcat kendini sonra bi bakmissin ipler sende.
Esin maddi anlamda çok karışmıyorsa çocuklarla dışarda onlara da iyi gelecek yerlere gidebilirsiniz taksiyle falan kolay olacaktır ve emin ol o çocuklar ev ortamından karıştıracak birsey bulamamaktan o ka da r yaramaz.. bi insanı bu kadar hayatın merkezi yapıp tüm enerjinizi almasına nası izin veriyorsunuz anlamıyorum biraz pozitif olsanız ya takmayacaksiniz ya duzelteceksiniz 28 yaşında bu kadar karamsar ve bitkinseniz 58 yasinızda hayat edemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun..
dirdir yapmadan hallet isini sinirlenme sakin ol.biraz sabredersen duzelicek benceDiyorun.. basim sisti diyor bir yaeim saat oyaliyor sonra yine gidiyor
Pardon ama bu adama neden yemek hazırlıyorsunuz??Vallahi bak hem isten lnce hem isten sonra bir iki saat ugruyor.. e ben zaten aksamlari pert zar zor bekliyorum.. gelincede pek görüsemiyoruz.. pasa oglu yemegini yiyip koltukta uyuya kaliyor
Yaa ben yapamiyorum,9 aylik daha,emzirmesi var,ek gida hazirlamasi var gözüm arkada kaliyor o yuzden ayrilamiyorum bebişten,biraz büyüse belki yaparim...o zaman eşimede izin veririm şimdilik hasedimden izin veresim yokeşim yemek yapmayı bilmez fakat salatayı ona kilitliyorum :) onun dışında gelir gelmez oyuncakları toplar fakat kendi başına evi temizlemez :) çocuklarla ilgilenmesi yeterli benim için .
Esin kendine vakit ayırmak isteyebilir .ayda 1 2 kez cikmak istemesi sorun olmamalı bence . Sen de çocuğunu eşine bırakıp arkadaşlarınla bir kahve içmeye çıkabilirsin .ev sınırları içinde kaldıkça insan saracak yer arıyor .biraz da ruhu yenilemek gerekiyor .ben evde 24 saat geçiremiyorum mesela .aynı şehirde bir aydan fazla kalmıyorum .herseyden sıkılıyorum .o yüzden dışarı hayatını rutine eklemek iç bayiltici ev hayatını katlanabilir kılıyor bana göre .hele yaz tatilinde ..
cok yuklenmissin arkadasim herseyi.sende onu umursama.bende bu kayinvalideleri anlamiyorum.hic insan demezmi evde karin bekliyor cocuklarin bekliyor.zaten gec cikiliyo isten.yazik gunah yaa.koskoca kadjnlar el kadar bebelerle sidik yaristirmiyomu cok sinir oluyorumPardon ama bu adama neden yemek hazırlıyorsunuz??
Yapmayın yemek kendinize ve çocuklara yetecek kadar yapın çocuklardan dolayı yapamadım evde yemek yok deyin.
Ben olsam temizlik de yapmam çocuklara bakmama yardim edersen yapabilirim deyin.
Bana biraz sizde her şeyi fazla yüklemişsiniz gibi geldi açıkçası.
Alışverişi falan da siz yapıyorsunuz herhalde neden ??
Benim eşim de konu sahibinin eşinin bi alt sürümü ama ben geç olmadan biraz toparladım galiba çocuklarım peşpeşe hala kaydadeger şekilde ona birakamiyorum ufaktan kaçamaklar oluştur kendine bi milyonciya gideceğim şurda kampanya var bakıp geleyim sen büyükle git ben küçükle sonradan gelirim gibi dimi? Bir de anneligi bi bişi gibi zevkli hale getirip severseniz başkasından yardıma pek ihtiyaç duymazsinuz bence. Ben eşime biraksam gözüm arkada kalıyor çocuk mizlamaya başlayınca bi öpücük yapıyor susmazsa hov hov hov yapıyor çocuklara uzulsem de eşime kopuyorum :)aynn sana katiliyorum arkadasim.simdi sen bu adama ilgilenmiyor deyip butun sorumlulugu uzerine alirsan adamin isine yarar dahada.nasilsa sesini cikarmiyor der.bukadar salmamalisin.ister istemez adama suratin dusecek buda onun senden uzaklasmasina sebeb olacak.zaten anneciymis oda tuz biber.sen ona bence ilimli yaklasarak gerekirse yorgunum fln deme kadinligini kullan.bisekilde kendine cekersin.sonucta o senin kocan.disarda okadar cok kadin varki baskasinin kocasina bile utanmadan isve cilve yapan.bugunler gecici.aklini kullan bence
Iki yaşındaki çocuk gerçekten eve gelmek istiyor mu ya benim kızım akşama kadar dışarda oynasak yine ağlayarak giriyor içeriBenimde bebislerim az daha büyüsün ellerinden bende tutup gezicem ama henüz cabuk yorulup eve gitmek istiyorlar
evde cocuklar daha cok bunaliyor.hicbirsey yapamazsam cikip bir ust sokaktan tur attiriyorum mis gibi uyuyorlarIki yaşındaki çocuk gerçekten eve gelmek istiyor mu ya benim kızım akşama kadar dışarda oynasak yine ağlayarak giriyor içeri
Bence artık başlamalısın ,bebeğin yeterince büyümüş :) nasıl başlarsan öyle gider .eşini şimdiden alıştır ,sorumluluk yükle ki çocuk büyüyünce "ben ne anlarım" diyemesin. Birlikte dünyaya getirmediniz mi o çocuğu ? Senin de dinlenmeye ,hoş vakit geçirmeye hakkın yok mu ? Bebeğin şimdi çok yoruyordur seni ..iki çocuk büyüttüm ,ikisinde de eşime sorumluluk bilincini asiladim :) zor oldu ama güzel oldu . Ben disardayKen altını bile temizliyordu.Yaa ben yapamiyorum,9 aylik daha,emzirmesi var,ek gida hazirlamasi var gözüm arkada kaliyor o yuzden ayrilamiyorum bebişten,biraz büyüse belki yaparim...o zaman eşimede izin veririm şimdilik hasedimden izin veresim yok
Aynen bende bi ekmek almaya gidip gelsek bile öğle uykusu erken geliyor güzel yöntemevde cocuklar daha cok bunaliyor.hicbirsey yapamazsam cikip bir ust sokaktan tur attiriyorum mis gibi uyuyorlar
bu insanciklari dunyaya getirdik onlari eniyi sekilde yetistirmeye calismaliyiz.cok cok mutluyum allahim iyikide evlatlarimi bana cift yollamisAynen bende bi ekmek almaya gidip gelsek bile öğle uykusu erken geliyor güzel yöntem
9 aylık bebek artık kendini az çok anlatır bence uykusu gelince gözünü ovalar benimki de 9 aylık açıkınca bolca mizalanır altına dokunmasam çok problem çıkmaz ama degistirip doyurup bırakabilirsiniz şu kadar sonra sallarsan uyur de ben gecikirsem yatirirsin şuraya gidip geleceğimBence artık başlamalısın ,bebeğin yeterince büyümüş :) nasıl başlarsan öyle gider .eşini şimdiden alıştır ,sorumluluk yükle ki çocuk büyüyünce "ben ne anlarım" diyemesin. Birlikte dünyaya getirmediniz mi o çocuğu ? Senin de dinlenmeye ,hoş vakit geçirmeye hakkın yok mu ? Bebeğin şimdi çok yoruyordur seni ..iki çocuk büyüttüm ,ikisinde de eşime sorumluluk bilincini asiladim :) zor oldu ama güzel oldu . Ben disardayKen altını bile temizliyordu.
Dışarı çıkmadan önce ek gida olarak ne veriyorsan hazırla koy kenara her ihtimale karşı .bebeğinin beslenmesini sağlamadan çıkma ama . Mümkünse uyku vakitlerini tercih et .bebek uyusun hoooppp dışarı :) ay azıcık kendine değer ver lütfen ..
ikiz annesi olmak bi ayrıcalık bencebu insanciklari dunyaya getirdik onlari eniyi sekilde yetistirmeye calismaliyiz.cok cok mutluyum allahim iyikide evlatlarimi bana cift yollamis
10 yasinda bir cocugum daha var.ustune bu minnaklar geldi.inan eskisinden daha derli topluyum.suan butun islerim bitti yemeklerim tatlima varana kadar hazir.heryer derli toplu cocuklar uyudu ve benim canim sikiliyo suan iyimiikiz annesi olmak bi ayrıcalık benceikizi olanları hep kıskanırim ama olsun benimde 14 ay arayla ikiz sayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?