Esimden istedigim sevgi ve alakayi göremiyorum

Insallah hala deniyorum her yolu her seyi... öyle böyle iki yil gecti bi iki yil daha böyle gecer derken bir bakmisiz torun torba sahibiyiz
hic uzulme arkadasim gececek bu gunler.kendini ferahlatmaya calis.benim tek bebekli arkadaslarim var.oturdumu oyle bir yakiniyorlarki.ben sesimi bile cikarmihorum.haklisiniz gercekten isiniz zor tek cocuk buyutmek gercekten zor diyorum.erkeklerin cogu oyle.biz ilgi istiyoruz onlar bizim gibi ince dusunmuyor.oyuzden kafaya takip kendini yipratma.bir kac seneye rahatliycaz.ben bu ikizleri dogurdugumdan beri nelerle karsilastim.yatili gelip kalanmi ararsjn.cocugunu birakip baktirmaya calisanmi ararsin.yemege gelmek isteyenmi ararsin birde insanlarla ugrastim.baktim insanlar anlamiyo cektim resti hepsine.kimse takdir edicek diye bekleme kocanda dahil kimse neguzel bakiyosun herseyi tek basina yapiyosun aferin demez.oyuzden beklentiye girme bebeklerinden keyif almaya bak

Sabretme ! Ver eşine ,dön arkanı git ..önce evin içinde yap bunu sonra dışına çık ..eşim bir dönem mırın kırın etti ,ya acıkırsa ya altını kirletirse falan diye ..gözlerinin içine baktım ,doğuştan gelen bir yetenek değil ,sen ne kadar biliyorsan ben de okadar biliyorum diyip başbaşa bıraktım bebeğimle .girdim banyoya iki saat çıkmadım .geldi kapıyı çaldı sadece acıktığında emzirdim ve banyoya geri döndüm .bazen bıraktım uyudum ,bazen alışverişe çıktım ,bazen bilmem naptım ..alıştırmakla alakalı ,şimdi çocukların küçükken yavaş yavaş sorumluluk yükle sen d3 ..önce eve geç gelme sorununu çöz ama .belli bir saatten sonra pijamalarını kapının önüne bırak alma içeri ..bir iki bir iki bir şekilde çözeceksin ,seviyorsan pes etme .sevmiyorsan da çok katlanmissin :)

Onuda denedim hatta ve hatta ailesine de dedim kendiside duydu. Ben seninle ücüncü cocugum gibi ugrasamam eger veni karin gibi görüp kol kanat gerrmiyorsan bu isin anlami yok dedim.
Bir iki ay toparliyor sonra yine devamm eski tas eski hamam

Dicek bişey pek gelmiyor akla sabredip düzelmesini bekliceksiniz cocukluktan cıkıp büyümesini umarım sağlığınzdan olmazsınız ben 11ay dayanabildim.

Dogumdan sonra eskisi gibi cok cinsellik yok zaten. Yorgun oluyorum canim istemiyor. Bazen kendimi zorluyorum onun icin.
Yorgun olunca pek hoş hissetmezsin zaten kendini . Eşini sana yardımcı olması konusunda ikna et .hatta birlikte terapiste gidin .senden görüp duydukları ikna etmez belki ama uzman görüşü azıcık silkelenmesine sebep olur .

Güzel cümlelerin icin cok tesekkür ederim.. sabredicem ve ona muhtac olmadigimi göstericegm ona.
Bana ikizmucizemi nasip ettigi icin rabbime binlerce kez sükürler olsun.

Bazı erkeklerde özelliklede çoğul doğumlarda, depresyon görülebiliyor. Kaygı sorunu yaşıyorlar ve kendilerini dışarıya adapte etmeye başlıyorlar, bazı şeyleri düşünmemek için. Ama önceden de böyleyse oturup konuşmak lazım.

Ben annesiyle mi konussan diye düsünüyorum sonucta isten önce ve isten sonra annesine gidiyor kosa kosa.
Ben burda caresizligime derman ararken o icerde horlaya horlaya uyuyor

Güzel cümlelerin icin cok tesekkür ederim.. sabredicem ve ona muhtac olmadigimi göstericegm ona.
Bana ikizmucizemi nasip ettigi icin rabbime binlerce kez sükürler olsun.
onlarin birbiriyle oynamasi gulmeleri herseyi okadar guzelki.bidaha bu gunlerin geri gelmeyecek.bosver mukemmel olmaya calisma.kimse bilmez afkadasim.bak benin 3 tane.ama hepsinin ayri bir yeri sorumlulugu var.o kocayada pes etme sorumlulul ver.aksam gelince at ustune.babasi seni ozlemis bu kuzular de.zamanlq oda alisicak.ikiz babasi olmakta zor maddi manevi.hayat bole acisiyla tatlisiyla gecip gidecek

Öncedende böyleydi ama o zaman bende cikiyordum disariya sorun olmuyordu.
Sanki kendi dogurdu kendi 7/24ilgileniyor

Ben annesiyle mi konussan diye düsünüyorum sonucta isten önce ve isten sonra annesine gidiyor kosa kosa.
Yuhh işten sonra neyse de işten önce nedir ya ? siz görüşüyor musunuz eşinle bu kadar bence de kayinvalidenle konuşmalısın. Eşinle konuşup bir sonuca varamiyorsun çünkü .annesini dinler paşa oğlu ..

bence annesini hic sokma araya kocani ele gecir.ben bikeresinde kvalideme dert yanmistim kadin ole mutlu oldu benim caresizligimden o surati hic gozumden gitmiyor.aaa sen bundanmi medet jmuhorsun dedim

Cok haklisin onlarin kendi aralarinda gülmeleri oynamalari ölüp bitiyorum.. izle izle doyamzsn..
Cocuklar uyanikken onlardan gözümü alamiyorum zaten ama yanliz kaldigim an yataktakin yanim bos kaldigi an kendimi mutsuz ve caresiz hissediyorum..

Öncedende böyleydi ama o zaman bende cikiyordum disariya sorun olmuyordu.
Sanki kendi dogurdu kendi 7/24ilgileniyor

A

Bencede konuşmak mantıklı, çünkü sizin açınızdan büyük bir sorun bu, yataklar ayrıldığına göre. Basit bi problem değil.

Vallahi bak hem isten lnce hem isten sonra bir iki saat ugruyor.. e ben zaten aksamlari pert zar zor bekliyorum.. gelincede pek görüsemiyoruz.. pasa oglu yemegini yiyip koltukta uyuya kaliyor

Canım ikizlerim 3 yaşında. 6 aydır biniyoruz otobüse istediğimiz yere gidiyoruz. Düşündüm de geçen sene bu zamanlar zordu. Sık dişini az kalmış senin de.dışarı alıştırmaları yapın beraber. Küçük piknikler yaparsınız sonra üçünüze de iyi gelir. Babaları da bakar ki bensiz bişeyler oluyo. Katılmaya çalışır aranıza. Diye umuyorum:)

Vallahi bak hem isten lnce hem isten sonra bir iki saat ugruyor.. e ben zaten aksamlari pert zar zor bekliyorum.. gelincede pek görüsemiyoruz.. pasa oglu yemegini yiyip koltukta uyuya kaliyor
onun saltanatına son verecek olan sensin :) uyandiracaksin, yok öyle beleş ye iç yat :) azıcık güven kendine .bir iki sürtüşmeden sonra alistirirsin sen bu adamı ..

bak sen kendini bu saatte uzuyosun uyuyamiyosun adam gayet rahat uyuyo.o takmiyosa sen niye takiyosun.giyinip susleniyorum tutuhorum bebislerimi ellerinden kizimida aliyorum cikiyorum gezmeye.aksam gelirken bizi surdan al burdan al dihorum.o gelincede takiliyoruz biraz.bole daha iyi oldu.bilseydjm bastan bole yapardim.oturup aglardum ilgilenmiyo diye.eve gelurdi sonra cikardi arkadaslariyla.simdi cikmaya bile hali kalmiyo.hatta ben bazen sikiliyorumda bu aksam cik bari diyorum.kacan kovalanir taktik degistir

Yok
Ay insallah o günleride görürüüüüümmm!!!!

Ćok zor. Bazen ikisine birden bakmak işten çok daha zor. Ama güzel haber, kısa bi süre sonra beraber oynamaya başlicaklar. İşte o zaman eğlence başlasın:) sen zorunu atlatmışsın. O da görmeyiversin çabanı. Allah görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…