Benimde bebislerim az daha büyüsün ellerinden bende tutup gezicem ama henüz cabuk yorulup eve gitmek istiyorlarbak sen kendini bu saatte uzuyosun uyuyamiyosun adam gayet rahat uyuyo.o takmiyosa sen niye takiyosun.giyinip susleniyorum tutuhorum bebislerimi ellerinden kizimida aliyorum cikiyorum gezmeye.aksam gelirken bizi surdan al burdan al dihorum.o gelincede takiliyoruz biraz.bole daha iyi oldu.bilseydjm bastan bole yapardim.oturup aglardum ilgilenmiyo diye.eve gelurdi sonra cikardi arkadaslariyla.simdi cikmaya bile hali kalmiyo.hatta ben bazen sikiliyorumda bu aksam cik bari diyorum.kacan kovalanir taktik degistir
Evet hep su ince düsüncem yüzünden. Verdigim degeri görmek istedigimden. Ya ben degisicem yada o. Onu degistiremedigime göre taktik degistirmek cok mantikli. Gelsin yarin bizi carsidan alsin beyimiz. Madem bize ayiracak vakti yok. Itinayla Vakit ayirtiriz o zamanbak sen kendini bu saatte uzuyosun uyuyamiyosun adam gayet rahat uyuyo.o takmiyosa sen niye takiyosun.giyinip susleniyorum tutuhorum bebislerimi ellerinden kizimida aliyorum cikiyorum gezmeye.aksam gelirken bizi surdan al burdan al dihorum.o gelincede takiliyoruz biraz.bole daha iyi oldu.bilseydjm bastan bole yapardim.oturup aglardum ilgilenmiyo diye.eve gelurdi sonra cikardi arkadaslariyla.simdi cikmaya bile hali kalmiyo.hatta ben bazen sikiliyorumda bu aksam cik bari diyorum.kacan kovalanir taktik degistir
aynnede oyle.hic acima.mademEvet hep su ince düsüncem yüzünden. Verdigim degeri görmek istedigimden. Ya ben degisicem yada o. Onu degistiremedigime göre taktik degistirmek cok mantikli. Gelsin yarin bizi carsidan alsin beyimiz. Madem bize ayiracak vakti yok. Itinayla Vakit ayirtiriz o zaman
aynnde oyle.acima hic.bir iki derken alisacak.uzme tatli canini.Evet hep su ince düsüncem yüzünden. Verdigim degeri görmek istedigimden. Ya ben degisicem yada o. Onu degistiremedigime göre taktik degistirmek cok mantikli. Gelsin yarin bizi carsidan alsin beyimiz. Madem bize ayiracak vakti yok. Itinayla Vakit ayirtiriz o zaman
salma kendini.seni cok cok iyi anliyorum.cevrenin aciyan bakislari kocanin ilgisizligi cok bunaltiyo insani.aksine gurur duy allahim boyle bir duyguy yasatti diye.keyif almaya bak.ben kendi adima boyle duzelttim hayatimiaynnede oyle.hic acima.madem
aynnde oyle.acima hic.bir iki derken alisacak.uzme tatli canini.
Benimde bebislerim az daha büyüsün ellerinden bende tutup gezicem ama henüz cabuk yorulup eve gitmek istiyorlar
hemde yorulup uykulari gelir sende o sirada kendine vakit ayirirsinKısa da olsa elini bırakıp yürümelerine izin verme. Ben çok korkardım elimi bırakıp kaçarlarsa diye. Hiç olmadı. 1kmden fazla gidip dönüyoruz yürüyerek. Bi tek parka yalnız götürmüyorum kaşla göz arası kayboluyolar kalabalıkta. Israrla dışarıya alıştır diyorum çünkü bi alışıarsa havaları değişiyo. Evde yarım saat geçmezken dışarda bi bakmışın akşam olmuş dönmek istemiyolar.
hep ayyy nasil bakiyosun.ayy isin zor yandin seeen.hep bide boyle moral bozarlar.bi ara cok takardim bunlari.niye yanmisim aksine mutlu olmam lazim.kizima bile sorarlardi kiskaniyomusun kardeslerini diye.hatta bigun ole diyen birine kiskanmammi lazim kardeslerjmi dedi.simdi bol bol vakit ge iriyoruz bide atiyoruz fotolari sosyal medyaya ohhh :)Evet en cok zoruma gidende o herkes o kadsr aciyor ki.. zoruma gidiyor..
hemde yorulup uykulari gelir sende o sirada kendine vakit ayirirsin
hep ayyy nasil bakiyosun.ayy isin zor yandin seeen.hep bide boyle moral bozarlar.bi ara cok takardim bunlari.niye yanmisim aksine mutlu olmam lazim.kizima bile sorarlardi kiskaniyomusun kardeslerini diye.hatta bigun ole diyen birine kiskanmammi lazim kardeslerjmi dedi.simdi bol bol vakit ge iriyoruz bide atiyoruz fotolari sosyal medyaya ohhh :)
amin insallah arkadasim.ben sende kendimin ilk zamanlarini gordum.guclu olmak zorundasin.kocan okuzse sen daha okuz olacan :) yok ole beklersen gelsin ilgilensin.disariya cikarayim desin.olmaz o isler kendi sagligindan olursun.o senin kocan vede cocuklarinin babasi tabiki ilgilenecek ama tatlilikla yola getiriceksinOohhh valla sen iyisin masallah güclüsün..
Iyi geldi hanimlar sizinle dertlesmek hafif toparladim durumu kendi kafamda.. seni örnek aliyorum fiyonkcugum..:*
Cok sag olun allah dert vermesin insallah..
Sanirim buda biraz gec kalinmis bi lohusalikamin insallah arkadasim.ben sende kendimin ilk zamanlarini gordum.guclu olmak zorundasin.kocan okuzse sen daha okuz olacan :) yok ole beklersen gelsin ilgilensin.disariya cikarayim desin.olmaz o isler kendi sagligindan olursun.o senin kocan vede cocuklarinin babasi tabiki ilgilenecek ama tatlilikla yola getiriceksin
bak bide soyle yapabilirsin.madem kocan anasina ugramadan yapamiyor.haftada bir gunde olsa al co uklari gidjn anana de.sende o sirada ya is yaparsin yada dinlenirsin.Sanirim buda biraz gec kalinmis bi lohusalik
Öküz olmaya hazirimm
Allahim benden bi tane daha varmiş:) ayni canim yaaa benim 1 tane bebegim var ama cok zorluyor beni,yemesi icmesi aglamasi uykusuzlugu hepsi ayri dert,eşim yardimci oluyor ,söyledigimde arada evi temizler yemek yapar,işten geldi mi 2-3saat cocuga bakar ama arada bir dışari cikip arkadaşlariyla olmak gec gelmek istiyor,ayda 1-2kez bunu yapsa bile olay cikarip küsüyorum,iş haricinde her an dibimizde olacaksin,benim tek gezme eglenme lüksüm yok seninde olmayacak deyip kıyameti kopariyorum küsüyorum ,cocuk biraz buyusun napiyosan yap ama şu dönemde kabul edemiyorumBenim de iki çocuğum var ,ikiz değiller fakat çocuk büyütmek çok zor . İnsan desteğe ihtiyaç duyuyor . Eşim işten biraz geç gelse bayılacak gibi oluyorum .gelir gelmez çocukları ona paslıyorum. Büyük kızım anaokuluna gidiyor ve 6da geliyor .buna rağmen bunalıyorum .farklı bir sebepten psikolojik tedavi görüyorum .tahammulsuzlugume katkısı büyük bu durumun .akşam eşim gelene kadar sabırlı davranıyorum .bir dakika geç gelse odama gidip kapıyı kapatıyorum ,yastığı yüzüme basıp çığlık atıyorum .çocuklarım da çok hareketli :) eşim eve geç gelme cesaretini gösteremez ,keserim :)
ikiz çocuklarla uğraşmak eminim daha zordur .eşini evde kalması konusunda ikna etmelisin .eğer ikna olmuyorsa başka yollar deneyeceksin .umarım istediğin gibi bir eş olur .
eşim yemek yapmayı bilmez fakat salatayı ona kilitliyorum :) onun dışında gelir gelmez oyuncakları toplar fakat kendi başına evi temizlemez :) çocuklarla ilgilenmesi yeterli benim için .Allahim benden bi tane daha varmiş:) ayni canim yaaa benim 1 tane bebegim var ama cok zorluyor beni,yemesi icmesi aglamasi uykusuzlugu hepsi ayri dert,eşim yardimci oluyor ,söyledigimde arada evi temizler yemek yapar,işten geldi mi 2-3saat cocuga bakar ama arada bir dışari cikip arkadaşlariyla olmak gec gelmek istiyor,ayda 1-2kez bunu yapsa bile olay cikarip küsüyorum,iş haricinde her an dibimizde olacaksin,benim tek gezme eglenme lüksüm yok seninde olmayacak deyip kıyameti kopariyorum küsüyorum ,cocuk biraz buyusun napiyosan yap ama şu dönemde kabul edemiyorum
Gönderiyordum bir aralar oraya ama cocuklarima offf sus artik amaaan ne istiyon sen beee dedikleri günden beri göndermiyorum.. oglum cok huysuz hep beni istiyor.. ben tüm gün cocuklarimla ugrssirken off bi sus bile demiyorum onlar iki saat icerisinde bikiyorbak bide soyle yapabilirsin.madem kocan anasina ugramadan yapamiyor.haftada bir gunde olsa al co uklari gidjn anana de.sende o sirada ya is yaparsin yada dinlenirsin.
Anacim benimki öküz öküz.. o eve gelunce cocuklar zaten baba baba diye yapisiyor o ne yapip edip kaciyorOncelikle Allah yardimciniz olsun ben bir cocukla kafayi yiyorum isiniz gercekten zor.benim esimde disari cikmayi cok seviyor ama dozu kacarsa hemen surat asarim sonra toparlar.ogluma ilgilidir temizlik yapacagim gunler disari cikarir gezdirir.eve gelince de biraz oynatir zaten oglum onun yakasindan dusmez baba baba diye dolanip durur babayi gorunce beni hic gozu gormez:))siz de esinize guzelce anlatin bu cocuklarin senin ilgine ihtiyaci var diye eger anlamiyorsa muhatap olmayin kusun belki ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?