Yazdıklarınızı okurken kocamın iki haftadır tamir etmesini beklediğim yatak odası elektriği aklıma geldi. Çok iyi dediğin adamda bile bir falso var ya.
Kesinlikle öyle en kötü ihtimal şunu duysam ben onada razıyım atıyorum bugün ayın 5 i ben 15inde çözecem mesela , ama benimkinin ucu açık aylar sürüyor ,o sorun o şekilde kalıyor söyleyince halletcem diyor aradan bir ay geçiyor tekrar söylesem beni darlama diyorYa insanda el becerisi bile yoksa hemen tamirci yada elektrikçi falan çağırmalı halletmeli. Benim böyle acayip hoşuma gidiyor sorunları şipşak çözen eykekler.
Herşeyi bizden beklenmemeli.
Birde eşimin sorunları hemen çözmesine tav olmuştum. Araba tamirYa insanda el becerisi bile yoksa hemen tamirci yada elektrikçi falan çağırmalı halletmeli. Benim böyle acayip hoşuma gidiyor sorunları şipşak çözen eykekler.
Herşeyi bizden beklenmemeli.
‘Çok iyi’ dediğiniz adam varsa yine iyiYazdıklarınızı okurken kocamın iki haftadır tamir etmesini beklediğim yatak odası elektriği aklıma geldi. Çok iyi dediğin adamda bile bir falso var ya.
Bişeyi beceremiyor çözemiyor diye öyle düşünmeye başladımErkek genetiğinde var galiba bu işleri sermek. Ben henüz 2.söylemeye kadar düşürebildim inşallah ilk söylediğimde yapacak şekilde eğitimlerim devam ediyor.
Ama saygıyı yitirmek boyutu kadar büyütmedim durumu. Sizde başka bişey olmadığına emin misiniz?
Kesinlikle öyle en kötü ihtimal şunu duysam ben onada razıyım atıyorum bugün ayın 5 i ben 15inde çözecem mesela , ama benimkinin ucu açık aylar sürüyor ,o sorun o şekilde kalıyor söyleyince halletcem diyor aradan bir ay geçiyor tekrar söylesem beni darlama diyor
Çok haklısınız benim sorunum tepki koyamamak küsme soğuk durma gibi huylarım yok hiçYapman gereken çok basit. Zor ama basit. Bir dene derim. Bak sen ne kadar üzerine gittikçe o aynı şekil devam eder, sen sinirlenmeyle kalırsın. Çünkü sana diyim, onun zerreeee umurunda değil bir şeyler biliyorum da söylüyorum. Erkeklerin bir çoğu da ev işine yardım etmez eşlerini hamal olarak görürler, böyle görmüşler çünkü. Evde kadının işi ne? Yapman gereken; sana nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranmak, ondan uzaklaştığını göstermek. Aramamak, sormamak, ilgilenmemek. Yüzüne bakmamak. Onun işlerini yapmamak. Onun işleri demek eğer yapıyorsan önüne yemek koymamak bırak kendi alsın, suyunu vermemek, çayını yapip önüne getirmeyerek. Yani kısacası o yokmuş gibi davranmak. Yapılmayan işlerde bırak kalsın söylenme umursama. Bir zaman devam ettirirsen bu kadına ne olmuş diyecek erkekler bunlardan anlıyor çünkü. Sen üzerine gittikçe ondan bir şeyler beklediğini biliyor ondan rahat davranıyor. İlgini hepten kes. Ben şimdi linç yiyebilirim belki ama bunlar doğrular. Kendini değerli gör seni görmeyeni görme böyle dene bir süre..
Çok iyi dediğimle evliyim. İyi demeseydi evlenmezdim. Bekar olmaktan çok mutluydum. Bana göre evlilik olması gerek birşey değildi.‘Çok iyi’ dediğiniz adam varsa yine iyiumut var demektir hehehehe
Birde eşimin sorunları hemen çözmesine tav olmuştum. Araba tamir
, sanayi , herşeyi kendim yapardım. Onun hemen yapmasına tav olmuştum. Sevdiği şeyi hemen yapar ama sevmediğini erteler. Banyo kirlendi temizle desem yapar ama çocuğu az tut markete gidicem desem bin tane laf.
Sorun ampül değil ve elektrikçi lazım kendim yapıcam dedi, birde çarpılacak bana iş yaaaa. İzin vermedim oda bana inat çağırmıyor galiba. Kendim çağırsam da tanımıyorum ki elektrikçi.
Bişeyi beceremiyor çözemiyor diye öyle düşünmeye başladım
Etrafım silme inşaat ve full işçi var. Bu yüzden laf atmışlardı bana ve benimki delirmişti. Adamı bulsa öldürcekti düşün o yüzden tanımadığım birini çağıramam. Yoksa uygulmlrdan bin defa bulmuştum. Birde ben hiç anlamam beni kesin kazıklarlar ya.Ben yaparım havaları var ama tehlikeli ya o işler o sebeble haklısın. Bazen umursamaz olabiliyorlar ondan keşife çıkmak gerekiyor yaşadığın yerde elektrikçi- tamirci dükkanlarını bilmek lazım birde komşular en yetkili merci tanıdıkları mutlaka oluyor kocaları bekleyene kadar emrivaki yapmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?