Eşimden nefret ediyorum artık...

rumos123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
133
0
46
Adana
nefret ediyorum çünkü artık işini bahane ediyor ben bile etmiyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum karnımdakine yazık değilmi çok bunaldım kafam karma karışık düzenim kalmadı çok huzursuzum :S

daha önce çok sorun yasadık kı bu ılıskı bıtmıstı hamıle kalana kadar hatta bosanmıstık bıle ama hayatında bırının oldugunu dusunuyorum buda beni rahatsız edıyor

eski konularindan gördügüm kadariyla
eski esinle yeniden evlenmissin
ama esin cok sogukmus
sorun bumu
söylemezsen biz birsey diyemeyiz ki!!

daha önce çok sorun yasadık kı bu ılıskı bıtmıstı hamıle kalana kadar hatta bosanmıstık bıle ama hayatında bırının oldugunu dusunuyorum buda beni rahatsız edıyor

düsünmekle olmaz
biri vardir yada yoktur
emin olmadan neden endise ediyorsun ki
hamileymissinde bebegine yazik ama

eski konularindan gördügüm kadariyla
eski esinle yeniden evlenmissin
ama esin cok sogukmus
sorun bumu
söylemezsen biz birsey diyemeyiz ki!!

malesef ama alkol alırdı bir sınırı olurdu şimdi eve kafası feci bir şekilde geliyor :S vakit geçirmiyor pazar günleri bile çıkıp gidiyor :S ne olursa olsun tek taraflı karar vermedim ben

bugun uyandım aşağıya mutfağa gittim kahvaltı hazırlamıstım geldı gunaydın dedı cıktı gıttı :S
aradım meşkule ettı donmedı donmeyınce aramadım bende hala da yok

kafandaki sorulara cevap alman icin
zorlada olsa konusman sart
iyi yada kötü rahatlarsin
onu beklersen sanirsam cok beklersin
adamlar konusmaz kolay kolay

kafandaki sorulara cevap alman icin
zorlada olsa konusman sart
iyi yada kötü rahatlarsin
onu beklersen sanirsam cok beklersin
adamlar konusmaz kolay kolay

deniyorum olmuyor hep kaçıyor benden sanki :S konusmuyor ılgılenmıyor :S susmaktan başka birşey yapmıyor
bebeğime geçen isim düşünüyorum söylüyorum aklımdaki isimleri gene susuyor sanki bişeyi bekliyor:S

Babalık stresidir

Bu istenilen arzu edilen bir bebek mi?rastgele mi?

canim zor bi durum senin icin hem hamielik psikolejisi hemde esinin durumu... esinle ayrilmisin anladim kadariylada bebis nedeniyle bir araya gelmisiniz. hem esin icin hem senin icin zor durum cünki bi karar almisiniz bosanmisiniz sonrada nasil karar alip birlestiniz bilemicem ama sanki biraz zorunlu bi birlikdelik gibi ( yanlissam özür dilerimm yada kirici olduysam) esinle acik acik konusmadigin sürece bu böyle gider gibi.

nefret ediyorum bu erkek milletinden ya.. bebek için bi araya gelmiş bile olsa insan evlilik yaptıysa eğer yürütmeyi bilmeli çaba harcamayı bilmeli. hem karşındakini hem kendini mutsuz etmenin alemi nedir.silah zoruyla evlenmedi ya bu adam . bence karşınıza alıp konuşun bu evlilik sırf bebek içinse, başkasını seviyorsan bana açıkca söyle benimde zamanımı yeme kendi zamanınıda yeme..bi kadın ilgisiz kalırsa zaten bebeğinede iyi anne olamaz de...arkadaşlar belki kızacaksınız ama eşini aldatan hanımlar genellikle bu tarz adamlar yüünden yanlışa düşüyor tasvip ettiğimi söylemiyorum ama gerçek bu..sonarada bi tarafını yırtar adamlar.tatlım senelerini sana öküzce davranan bi adam yüzünden boşa geçirme bence yalnız olup kafa dinlemek inanki her gün strese girmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…