eşimden nefret ediyorum

Affetmeyi secmissin cocuklarin icin kendin icin her neyse unutmaya calis fedakarlik yapmisin cok zor bir durum ama devamini getir. Son bir sans yuva yikinca her sey duzelmiyor. O zamanda baska sikintilar desenki duzelmedi ayni bosan derdim ama son sansi vermisin niye verdim dedirmiyorsa mutlu olmaya calis kendin icin

En büyük sebebim çocuklarım olması gerekirken ben kendimi bırakıyorum. Yapmam gerekeni aslında çok iyi biliyorum ama..

Senin bi suçun yok asıl o üzülsün kendimi sevdiremiyorum yaptıklarımdan dolayı diye

Ben seven aldatmaz klişesi demiyeceğim, sevipte bir kere şeytana heyecana kapılmış olabilir insan amaaaa senin ki defalarca aldatmış bu yüzden yorum yapmıyacağım

Defalarca ialdatan adam eski huzur ve güven ortamına kavuşunca yine aldatır cnm. Şu anda aldatmaması senin ona karşı hislerini ve davranışların muhtemelen. Zorlandığını görüyor ve ilk falsoda gidecegini net bir şekilde görüyordur.

Sen eskisi gibi olduğun anda yine seni aldatması yollarını aramaya başlar.

Zaten seni defalarca kandırmak ve aldatmas bir insanla ilişkin ancak bu seviyede olabilir. Bu çok normal, kendini daha iyisi için zorlama bence

Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9

olmaz canım. Aldatmasinin sebebi şeytan değil kendi duygu ve düşünceleri. Yaptığı bokun sorumluluğunu alsın bir zahmet.

Adam zaten seni kandirmis zamanında sana önerim sende daha fazla kendini kandırma. Bazı insanlar ilişki kurdukları diğer insanları aldatırlar. Sadık değillerdir. Senin kocan da o gruptan. Her erkek aldatır koca bir yalandır.

Ne yılı kardesim 7 ay daha 2 ay önce pişman oldu u ana kadar hep zher etti beni suçladı devam etti gizli tlf kullandı neler neler

Şimdi ciddi bir rahatsızlığı var demissin. Hastalığı ne. Pismanliginin altında bu hastalığı olmasın. Yarın birgün senin bakımına ihtiyacı olur korkusu

Bence kendine uğraşlar bul. Madem boşanmican adamın varlığını takmamayı öğren. Çocukların için topla kendini. Kimseye de sorunlarını anlatıp durma. Eşinle arandaki ilişki bu. Bir bakıma eşinle özelini anlatıyprsun üstüne boşanmıyorsun çok çirkin şeyler.

Yemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda
Beter olsun ,acima o adama
Birdaha yapmaz diyede dusunme ,inanki yapar ama suan hastaysa onun etkisIde vardir
Ypatiklarini unutma zaten ,unutursan oda tekrar baslar ,en ufak bir hatasinda kapi disari edecegini bilsin
Esmesende arada gurle

Yemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda

Şimdi anlaşıldı....yalnız kalmaktan korkuyor beyzade.

Üzülmeyin öncelikle, aldatılıp kabul eden ilk insan siz değilsiniz. Madem çocuklar için kabul ettiniz, o zaman evde durup 4/4lük bir baba olsun. Çocuklarla her haftasonu nitelikli vakit geçirsin.

Net konuşun derim bir de mesela:

"Çocuklara 4/4lük babalık yapıcaksın yoksa hastane köşelerinde tek başına ölürsün."

Madem öfkelisiniz tutmayın. Hem her b.ku ye hem de evde güleryüz gör yok öyle bir dünya. İçinize atmayın derim, şu an sakin/mutlu olmanız için bir sebep yok, ruh halinizi saklamayın neyse onu yaşayın.

MissCheryy nerelerdesin?ne zaman profiline baksam banlisin ya Ban yeme kralicesi olucaksin valla

Defalarca apdatan biri nasil sevebilir? Mantikli mi sizce?

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ya düzenini bozmamak için veya millet ne der die veya çocuklar için mi devam ediyo. Ama ben tanırim onu ya yapmak olmaz o

Tatlim bende senin gibi yapmaz dedim seviyor dedim benden baskasini asla sevemez dedim..cok guveniyordum dostumdu arkadasim sigindigim limanimdi...ama hepsi yalanmis o beni kandirmis bende kendimikandirmisim..bosuna harcagim omrum gozyaslarim emeklerim hep bosuna gitti.. Guzel kardesim seni kandirmasina izin verme sende kendini kandirma..erkekler tabiati bizden cok farkli

Bir şeyler yazalım ve siz kocanızı tekrar sevin,en başa dönün,unutun,çok mutlu olun istiyorsunuz....Üzgünüm ama bu imkansız.Bu durumu siz değil eşiniz yaptı onun düzeltmesi gerek.
Onun sizi ikna etmesi gerek ..Sizi sevdiğine ve tekrar aldatmayacağına onun sizi ikna etmesi gerek .
Dışardan hiç bir ses bunu yapamaz siz dahil.

Aslında evlilugim boyunca hiç böyle mutlu etmedi desem yeridir hani rol yapiyordur falan diyeceksiniz ama sanmıyorum kendimize kandırmak istemiyorum tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…