- 26 Mayıs 2016
- 73
- 126
- 8
- 36
Senin bi suçun yok asıl o üzülsün kendimi sevdiremiyorum yaptıklarımdan dolayı diyeBu yıl benım cicim çok zor geçti yarın 7. Evlilik yıldönümü muz iğrenç bi şekilde defalarca aldatildim hep affettim. Yapmaz dedim yaptı. Şimdi çok eminim yapma digina ama geçmişi unutamiyor eşimden nefret ediyorum. Halbuki beni sevdiğini çok net görebiliyorum pismanligi ortada malesef bende yapmacık davra niyorum böyle olmak istemiyorum unutmak istiyorum olanları. Yapti bi yanlış eskisi gibi sevmek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Bana akıl verin ne olur
Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9
Ne yılı kardesim 7 ay daha 2 ay önce pişman oldu u ana kadar hep zher etti beni suçladı devam etti gizli tlf kullandı neler neler
Beter olsun ,acima o adamaYemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda
Yemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda
MissCheryy nerelerdesin?ne zaman profiline baksam banlisin yaŞimdi anlaşıldı....yalnız kalmaktan korkuyor beyzade.
Üzülmeyin öncelikle, aldatılıp kabul eden ilk insan siz değilsiniz. Madem çocuklar için kabul ettiniz, o zaman evde durup 4/4lük bir baba olsun. Çocuklarla her haftasonu nitelikli vakit geçirsin.
Net konuşun derim bir de mesela:
"Çocuklara 4/4lük babalık yapıcaksın yoksa hastane köşelerinde tek başına ölürsün."
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ya düzenini bozmamak için veya millet ne der die veya çocuklar için mi devam ediyo. Ama ben tanırim onu ya yapmak olmaz o
MissCheryy nerelerdesin?ne zaman profiline baksam banlisin yaBan yeme kralicesi olucaksin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?