- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
Ben aldatmayi taviz vermiyorum .ama napalim manevi sidette kotu ona lafim yok ama ne bilwyim bazen adam pişmansa affedilir ama her aefwrinde yapiyosa elbetteki ona yok vermek sart.Mavi dalgalarrr adam beni aldatacak, gününü gün edecek, fedakarlığı ben yapacağım? Vay be... Adam aldatırken düşünüyor mu çocuğunu?
Aldatmak mı daha büyük suç, gururunu düşünmek mi?
Aldatmaya katlanılır ama dayağa katlanılmaz diyorsun da, manevi şiddet fiziksel şiddetten daha beter...
Daha kadınlar bunu diyorsa, erkek neden aldatmasın? Ah kocacığım sen aldatsan bile, gezip tozsan bile ben affederim, yuvam için fedakarlık yaparım dedikten sonra, Allah korkusu yoksa adam neden yapmasın?
Allah yardimcin olsun .İki cocugumvar 5 yaşında büyük olan piskolojisi bozulmuştu yavrumun şimdi ise biraz sesimizi yukseltsek hemen ortaya bişeyler atüyo konuşmaya çalışıyo bizimle. Mesleğim yok ama bu dönemde o kadar bunalım ki her işi yapabilirim diyorum ama aileme yük olmak istemiyorum. Evet boşanmak istemedim baskilardan ve beni nelerin bekleyecgini bilmiyordum. Şu an tek istediğim geçmişe takılmadan mutlu olmak. Ama bosanmadigima pismanim
Içki iciyor mu yaptigina gercekten pisman mi?Evet sorun da orda allah a çok uzak. Ama her halinde pişman ve mutlu etmeye çalışıyo hakkını yiyemem
Ben aldatmayi taviz vermiyorum .ama napalim manevi sidette kotu ona lafim yok ama ne bilwyim bazen adam pişmansa affedilir ama her aefwrinde yapiyosa elbetteki ona yok vermek sart.
Yoksa aldatmak basit bisey degil .
Ama ne bilwyim eekekler hiçbirseyi dusunmuyo ki arkafaş karisi hamile git başka kadina .karisi lohusa git onla bunla konuş hangi erkek saglam ki?
Çogu ayni hepsni e de tekme atsan yinede seni bulur hepsi ayni .
Var iyileri onlarda bize denk gelmiyo maaleseff..
Rahatsızlığı nedir.Terk ederse çok üzülmem herhalde dedim ya sevemiyorum artik rahatladım derim herhalde. Şuan ciddi bi rahatsızlığı var emin olun hiç umrumda değil
Ailen ardındaysa veya mesleğin varsa durma bas git.. bu adamı affetmek için harcayacağın enerjiyi bakarsın karşına daha iyi biri çıkar ona harcarsın veya hayatını yeniden kurmak için.. tüketmeyin kendinizi... AF-FE-DIL-MI-YOR!!Bu yıl benım cicim çok zor geçti yarın 7. Evlilik yıldönümü muz iğrenç bi şekilde defalarca aldatildim hep affettim. Yapmaz dedim yaptı. Şimdi çok eminim yapma digina ama geçmişi unutamiyor eşimden nefret ediyorum. Halbuki beni sevdiğini çok net görebiliyorum pismanligi ortada malesef bende yapmacık davra niyorum böyle olmak istemiyorum unutmak istiyorum olanları. Yapti bi yanlış eskisi gibi sevmek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Bana akıl verin ne olur
Ben babamla konuştum hem de bugün.. adam bana ayrılınca iyi mi olucak diyo ya.. ayrılma diyo.. çıldırıcam.. küçük çocuğumla napayım ben nereye gideyim.. kafaya koydum sınavlara girmeyi.. inşallah bu defa atamam olur.. ve bu üzerime oturan kayadan kurtulurum.. hayat ızdırap oldu artık.. babamdan da başımdaki koca diye duran öküzden de nefret ettim artık.. Allah kahretsin.. çocuğum olmasa nereye gidicem diye düşünmeden vurucam kendimi yola.. devlete sığınıp başlıycam bi yerlerden... nefrer ettim bu hayattan da insanlardan da..Oooff of . Ben de mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Biri 1 biri 4 yaşında iki çocuğumla ve deli gibi severken . Öğrendikten sonra 1 ay çok zor bir süreç geçirdim bir yanda onurum bir yanda 2 küçük çocuk. Ayrılma diyen de oldu, ayrıl diyen de. Ama benim en büyük şansım ailemin arkamda olması ve devlet memuru olmamdı şükürler olsun. İlk 3 gün evden atmadım ama adam bana evde bir yılan gibi geliyordu, durup durup üstünü başını parçaladım, vurdum kırdım ve baktım ki olmayacak hazmedemeyicem evden attım hem de bir parça eşyası kalmadan. Ondan sonra da zaten boşanmaya gitti işler. O artık benim sevdiğim evlendiğim adam değildi bir yabancıydı bir düşmandı. Çok zor sizin için yıllardır sizi aldatan adamla yaşamak. Allah kolaylık versin. Sürekli hatırlamak , paranoyayla yaşamak çok zor. Nefrete dönmüş duygularınız sonunda. Zamanında boşanamadıysanız kendinizi de çok suçlamayın.
Her insanın şeytanı kendi içindedir ve kişi bir yola girmeye meyilli değilse arkadaşları onu yoldan çıkartamaz.Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9
Siz nerden biliyosunuz ayrılcak vaziyette olmadığını.. belki şartları elveriyo.. ve yapan şahıs sürekli yapmaya devam ediyo.. bu nasıl bi acı yaşamayan bilemez.. ayrıca şu durumda bile evladının yanında olmayan aileye de yazıklar olsun!!!Bazıları çok ilginç yazmış bide boşan diyenler i anlamak zaten imkansız imkanı olsaydı bosardi zaten emin olun mesela bizim ailede hatta sulalede boşanmak diye bişey yok kadınları pek onemsemiyorlar yani ne malum bu arkadasinda öyle olduğu tekrar yaparsa aile büyüklerine anlatacağını şöyle korkut gözünü bul biseyler ışte ama yapmayı birakmissa unut derim huzurun için inşallah sorununu. Cozersin Allah yardimcin olsun canım :)
defalarca aldatildim hep affettim. Yapmaz dedim yaptı. Şimdi çok eminim yapmadigina
hasta ve bakıma muhtaç olmasaydı o daha çooookk aldatırdı.Yemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda
hiç inanmadım şahsen pişman olduğuna.Evet sorun da orda allah a çok uzak. Ama her halinde pişman ve mutlu etmeye çalışıyo hakkını yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?