eşimden nefret ediyorum

Ruh halimi husettirince soguyormus beyefendi

Cehenneme gitsin bir zahmet.

Açık açık konuşun soğudum derse.

Hem aldat, hem pislik yap üstüne soğuyan taraf ol, yok öyle yağma beyzade....evliliği çocuklar hatırına sürdürüyorum şansını zorlama. Sen yaptığın her şeyi telafi edip beni mutlu ediceksin ya da bavulunu alır gidersin.

Bunu böylece diceksiniz ki topun ağzında olduğunu anlasın.

Defalarca aynı kızla aldatti kızda tabiri caiz o.. sizce kocam ona aşık olmusmudur.

Yemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda

muhtemelen size kendini Baktim ak için yanınızda
neden bosanamiyorsunuz
biraz ayrıntı verseniz işiniz mi yok
sizi tehdit mi ediyor
çocuklar kaç yaşında olanların farkindalar mu

O kadar seviyormuş ki kadınlara el sürmüş,kusura bakmayın açık sözlüyüm aldatılmış her insana da söylerim kimse başka bir kadının kasıklarında ya da yanına mutluluk bekleyen koca koca değildir.

Nefret ettiğin kadar var canım insan eşinin her hatasını unutabilir ama ihanet unutulmaz çok haklısın ama ne söylenebilir ki boşa demesi kolay, unut demeside yaşayan sensin!! Bir daha yapmayacağının garantisi yok devamı gelirmi yoksa bir daha yapmazmı?? Kafanda deli sorular ancak sevmiyorsan kendine eziyet etme Allah yâr ve yardımcın olsun...

Canim insan affedici olmalidir ama bu hususta degil anliyorum yuvam yikilmasin dusuncesi hakim bircok kadina...fakat mutlu olamadiktan sonra yuva tam manada yuva mi olur hazmedilecek bir durum degil ki sizin boyle hissetmeniz normal o yuzden ihanet varsa sevgi gider evlilik biter insan unutamaz sindiremez hic bir kadiin fitratinda kabullenmek yok sanmiyorum mecburiyetler haric Rabbim en dogru yolu gostersin sana...insallah gercekten unutursun uzgunum ama sanmiyorum aklina gelir maalesef o yuzden ic huzuru icin bitirmek en mantiklisiydi bu arada bunu kendi acimdan diyorum yoksa siz zaten hayati kararlari kendiniz alirsininiz...

Defalarca aynı kızla aldatti kızda tabiri caiz o.. sizce kocam ona aşık olmusmudur.
Canik bir kez ya da defalarca ne fark eder baska bir kadini istemis Allah eslerini uzenleri cezalandiracak kul hakki cok sinir bozucu...asik oldugunu bilemeyiz kendi de zaten yok canim bir anlik gafletti hata ettim senden baska kimseyi sevmedim ask yoktu dicek kulliyen yalan pislik herif...ayrica netice belli canim ask olsa ne olmasa ne onu istemis iste lutfen kizma bana.

Durup düşündünüz mü siz onu aldatsaniz ne yapardı?

Muhtemelen boşardı adınızı da kötüye çıkartırdı.
E peki erkek yapınca neden affediyorsunuz?

Birde neden bosanamiyorsunuz?

Sizi düşündüğünüz kadar çok sevmiyor.
Niçin ayrılmıyorsunuz ? Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülüğü yapıyorsunuz şu an.
Maddi sıkıntılar falan mı var ?
Boşanmak yok bizde.ama son şansı onun

Yok kimseye kızniyorum keşke haklı olamsaydiniz keşke ben burda bu duru.da olmasaydım
Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin canim ben ya da arkadalar seni uzmek icin asla soylemiyor bunlari sadece boyle hisstmen dogal keske hic birimiz bunlari diyor olmasaydik en icimi acitan sey bir kadinin sessiz cigliklari aglayisi ama sen cok mutlu olcaksin iyi yurerkli birisin...

Boşanmak yok bizde.ama son şansı onun

Kim diyor bunu
aileniz mi
aileniz ne dedi
çocuklarin durumu nasıl bir şey biliyorlar mi kaç yasindalar
çocuklarla ilgileniyor mu onlara da şiddet uyguladı mi mesleğinız var mı
bosansaniz aileniz size bir şey yapar mı biraz ayrıntı verseniz

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ya düzenini bozmamak için veya millet ne der die veya çocuklar için mi devam ediyo. Ama ben tanırim onu ya yapmak olmaz o
Bence kardesim yeniden onla duzen kurmaya bakin.
Bir daha yaparsa o zman bosanin bosanmk oyle kolay degil.
Herkes bosanin diyor gel birde bosannalara sor..
Ne zorluklar atlatiliyor .

Uymus
Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9
Canim her insan hata yapar kim nerden biliyo ki esinin kotu evlere gitmedigini allah islah etsin .
Ins. Duzelir canim herkwade nefis var seytana uyiyor iste.
Sen seytanin vesveselrine uyupda yuvani yikma cocugun var mi?

Evet haklısınız 1 sen burda açmam aldım herkes haklı. Ama benim avutulmya ihtiyacım var sizi dinledik ce daha kötü oluyorum. Beni adeta kullandı çok Üzgünüm bilemezsiniz
Uzdu olabilir ama sen dayanmalisini canim
Bosanmak mutlu hayat demek degil ki.
Zor bosanmak anladin mi sana iyi davraniyorsa bosanma.

Uzdu olabilir ama sen dayanmalisini canim
Bosanmak mutlu hayat demek degil ki.
Zor bosanmak anladin mi sana iyi davraniyorsa bosanma.

dovuyormus kadını
her yakalandığında kadını dovmus
aslında konu sahibi boşanmak istiyor ama aile ve bulunduğu bölgede boşanma kabul edilmiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…