Ruh halimi husettirince soguyormus beyefendi
Yemek borusundan rahatsızlığı var ömür boyu tedavi görnek zorunda
Canim insan affedici olmalidir ama bu hususta degil anliyorum yuvam yikilmasin dusuncesi hakim bircok kadina...fakat mutlu olamadiktan sonra yuva tam manada yuva mi olur hazmedilecek bir durum degil ki sizin boyle hissetmeniz normal o yuzden ihanet varsa sevgi gider evlilik biter insan unutamaz sindiremez hic bir kadiin fitratinda kabullenmek yok sanmiyorum mecburiyetler haric Rabbim en dogru yolu gostersin sana...insallah gercekten unutursun uzgunum ama sanmiyorum aklina gelir maalesef o yuzden ic huzuru icin bitirmek en mantiklisiydi bu arada bunu kendi acimdan diyorum yoksa siz zaten hayati kararlari kendiniz alirsininiz...Bu yıl benım cicim çok zor geçti yarın 7. Evlilik yıldönümü muz iğrenç bi şekilde defalarca aldatildim hep affettim. Yapmaz dedim yaptı. Şimdi çok eminim yapma digina ama geçmişi unutamiyor eşimden nefret ediyorum. Halbuki beni sevdiğini çok net görebiliyorum pismanligi ortada malesef bende yapmacık davra niyorum böyle olmak istemiyorum unutmak istiyorum olanları. Yapti bi yanlış eskisi gibi sevmek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Bana akıl verin ne olur
Canik bir kez ya da defalarca ne fark eder baska bir kadini istemis Allah eslerini uzenleri cezalandiracak kul hakki cok sinir bozucu...asik oldugunu bilemeyiz kendi de zaten yok canim bir anlik gafletti hata ettim senden baska kimseyi sevmedim ask yoktu dicek kulliyen yalan pislik herif...ayrica netice belli canim ask olsa ne olmasa ne onu istemis iste lutfen kizma bana.Defalarca aynı kızla aldatti kızda tabiri caiz o.. sizce kocam ona aşık olmusmudur.
Boşanmak yok bizde.ama son şansı onun
Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin canim ben ya da arkadalar seni uzmek icin asla soylemiyor bunlari sadece boyle hisstmen dogal keske hic birimiz bunlari diyor olmasaydik en icimi acitan sey bir kadinin sessiz cigliklari aglayisi ama sen cok mutlu olcaksin iyi yurerkli birisin...Yok kimseye kızniyorum keşke haklı olamsaydiniz keşke ben burda bu duru.da olmasaydım
Boşanmak yok bizde.ama son şansı onun
Bence kardesim yeniden onla duzen kurmaya bakin.Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz ya düzenini bozmamak için veya millet ne der die veya çocuklar için mi devam ediyo. Ama ben tanırim onu ya yapmak olmaz o
Canim her insan hata yapar kim nerden biliyo ki esinin kotu evlere gitmedigini allah islah etsin .Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9
Uzdu olabilir ama sen dayanmalisini canimEvet haklısınız 1 sen burda açmam aldım herkes haklı. Ama benim avutulmya ihtiyacım var sizi dinledik ce daha kötü oluyorum. Beni adeta kullandı çok Üzgünüm bilemezsiniz
Ne rahatsizligi .hasta mi?Terk ederse çok üzülmem herhalde dedim ya sevemiyorum artik rahatladım derim herhalde. Şuan ciddi bi rahatsızlığı var emin olun hiç umrumda değil
Uzdu olabilir ama sen dayanmalisini canim
Bosanmak mutlu hayat demek degil ki.
Zor bosanmak anladin mi sana iyi davraniyorsa bosanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?