eşimden nefret etmek istemiyorum

ayaysi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
72
12
3
36
İyi bayramlar herkese.ben aylar önce çok kötü bi şekilde aldatildim.neyse bir iki derken affettim geldim çocuklar var iki tane hiç bi şekilde unutmadim kavga dövüş laf dalasi hep bizde buna rağmen alttan alıyo eşim ama ben hem unutamiyorum hem nefret ediyorum tiksinecek kadar nefretbdoluyum. Aslında seviyorum ama o kadar yaktı ki canımı içim sogumuyo. Eşimden nefret ederek yaşamak çok zor çok. Akılcı bi fikir verin n olur

Evlilik terapisine gidebilirsiniz. Ama bu unutulur mu bilemem. Şahsen ben de unutamazdım. aslında keşke bu vaziyete gelmeden ayrılsaydınız. Çocuklar da dengesizleşebilir o curcunada. Yani onların iyiliği için yaptınız muhtemelen ama bu vaziyette daha kötü olabilir onlar için.

Size de iyi bayramlar. Unutamazsınız tabi yaşadıklarınız kolay şeyler değil. Çocuklar için de olsa onla yaşamak zorunda değilsiniz. Şuan kendini affettirmeye çalışıyor olabilir ama güveninizi yıkmış bir kere.. Kendi mutluluğunuz daha önemli.. Sürekli eski konuları hatırlayarak hayatınızı zorlaştırmayın ayrılın bitsin, eşinize de iyi bir ders olur.

Ne için affettiniz bilmiyorum. Ama çocuklar için olduğunu farzedersem onlar için huzurlu bir ortam oluşturmak zorundasınız. Gerekirse bir aile terapistine gidin. Hatta gerikiyor da. Bakın eşiniz de bir alltan alıcak iki alıcak bir süre sonra ee affetmeseydin o zaman diyecek.

Afedip eve deli 6sy oldu herkes unuttum sanıyor öyle dvraniorum. Ben nefret ederek yaşamak istemiyorum boşanma k nasıl olsun kolay değil ki ama fırsatım olsa bi an bile düşünmem çevre ailem göz önüne alamiyorum

Birliikte bişeyler yapmaya çalışıyor ama hiç bir şekilde istemiyorum

Keşke 6 ay önce açsaydınız bu konuyu. Affetmeye karar vediğinizde bile birlikte terapi görerek, gerçekten içiniz soğuyarak yapmanız için tavsiye vereiblirdik. Kim nefretle yaşamak ister ki zaten. Ama bakın bir süre sonra eşiniz unutacak, çocuklarınız zaten bilmiyordur eşinizin yaptığını, siz kötü insan olacaksınız, siz sürekli sorun çıkaraj hiç bir şeyden mutlu olmayan insan olacaksınız onların gözünde. Kimse içinizdeki yangınları bilmeyecek. En yakınınızdakiler bile affettiysen artık geride bırak bunları diyecek.

Her zaman dediğim gibi çocukları bahane edip boşanmayan birisiniz ama doğal olarak unutmuyorsunuz.Kes ç.künü bence çok güzel olur.

Boşanmak zor bir süreç kendinizce haklı gerekceleriniz vardır elbet. Çocuklarınız için tekrar denemeye karar verdiyseniz eğer mutlu olmaya gayret gösterin. Umarım eşiniz tekrar aynı hatayı yapmaz. Aile danışmanından destek almanız sizin için faydalı olabilir. Her şey gönlünüzce olsun.

Neyse bir , iki derken affettim demişsiniz, üçe dörde kendinizi hazırlayın derim o zaman .

Bu durumda nasıl nefret etmezsiniz onu da hiç bilemiyorum, etmemek için midesiz olmak lazım.

o duygu asla gecmeyecek..bazılarımız acı cekmemek ıcın gercekle yüzlesmıyor bilmem kac yıl sonra ortaya cıkıyor..sırtunda yuk gıbı o acıyı hep tasıyor gecmıyor..gecmeyecek

bosan kurtul yukunden ,kendıne olan saygına kavus

Hem aldatti hem nefret ediyor sun hemde hala adamla ayni evde yaşıyor sunuz.. Bosanin bosanmiycak saniz şikayet etmeyip unutmaya çalışın olursa tabi

Yaşınız kaç? Kaç yıllık evlisiniz? Çalışıyor musunuz?

Madem boşanmadınız çocukları ve kendinizi mutsuz etmeyin.Oyalanacak şeyler bulun ; çalışıyor muydunuz ?çocuklar küçük mü ? çalışmıyorsanız işe girin kendinize güveniniz gelir. belki o zaman boşanma konusunda fikriniz değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…