eşimden nefret etmek istemiyorum

Cok kotu bi sekilde aldatildim derken?
Neler oldu tam olarak?

Duygusal bir yaklaşım nefret
Akılcı bir çözüm zor bir durum
Akli ve bilimsel bir araştırmaya göre insanlar tek eşli yaratılış ta değil ilkel benlik
Kabul edecek misin tabiki hayır

Neler olmadık 5 ay ben yakaladım ses kaydıyla arama kayıtlarına ulaştım günlük evler orman a goturmeler daha e sayım en son ses Kayı koydum arabasına öyle yakaladimn

Hiçbir zaman unutmayacaksın....

Annemin evliliği 45 sene sürdü. Çok aldatıldı. Ve hiçbir zaman unutmadı. 7 çocukla gidebileceği hiçbir yeri yoktu. Okuma yazmasını bile bilmezdi. Çok çekti. Rahmetli annemin babam için tek sözü "ben ölünce karısız kal" 3 sene oldu annem gideli. Birkaç kişiyle evlilik düşündü ama hep bir şekilde olmadı olmuyor. Sanırım rahmetli annemin ahı tuttu.

Demem o ki eğer ayrılmayacaksan devamlı dile getirme, hazmedemiyorsan da ayrıl. Çünkü hayat çok kısa ve bu şekilde yaşama.

Böyle mutsuz nereye kadar ve nasıl yaşanır ki?kaybetmişsiniz bikere eşinizi. bidaha eskisi gibi olması imkansız.aldatılmayı unutamaz hiç bir kadın. O yüzden bosanmaktan başka yol yok gibi.en azından ben mutlu olmak istiyorsam öyle yapardım. çünkü eşinizin hatası yüzünden siz niye bu sıkıcı hayatı çekeceksiniz?zaten aldatan erkekler eşleri affedince ödülü kapiyor.kadın hem aldatiliyor, hemde cezayı,mutsuzluğu, acıyı kendisi çekiyor hiçbir suçu yokken.kadınlar bunu kendi kendine yapiyor.kendinize neyi layık görüyorsanız onu yapın. Aldatilip mutsuz güvensiz ve sanki siz sucluymus gibi huzursuz yaşamayı mi?yoksa boşanıp mutlu huzurlu güvenli hakettiginiz gibi güzel yaşamayı mi?ses kayıtları, gunluk evler,orman filan iğrenç bir eşiniz var.eş değilde..... neyse.yanınızda gezdirmeye devam ederseniz daha cook aldatilirsiniz.

Son düzenleme:
Affedilecek bir durum değil bu boşanmak şart bence bu gibi durumlarda ihanet bu affı olmaz. Ama madem sen çocuklarım için dedin. Çocukların aile ortamında büyüsün istedin o aile ortamını vermelisin çocukların için yapamıyorsan boşan. Çocuklar büyüdüğünde yada büyük mü bilmiyorum senin eşine karşı olan tutumunu hissedip anlayacaklar elbette bu çok mu sağlıklı bir ortam olur sence. Bunu iyi düşünüp kararını ona göre vermelisin

Bunun sevgi olmadığını sende biliyorsun değilmi...

Seninki alışmışlık ve sanırım çaresizlik oluyor.durumuna üzüldüm.rabbim sana güç kuvvet ve cesaret versinki içinde bulunduğun durumdan düzlüğe çıkarsın inşallah..yani aldatmak tabiki boşanma sebebi.aynısını sen yapsan eşin bu anlayışın ne kadarını gösterirdi...??

Peki ayrılmama sebebin nedir tam olarak...nefret ederek yaşamamalısın aynı evde..içinde hiç soğumayacak ne yazıkki...sana ne yazılsa ne söylense içindekileri ayn evde yaşadığın adama hissetmeye devam edeceksin.

Affettiysen ağzınızı dilinizi tutacaksını biraz yok tutamıyorsanız da affetmiceksiniz ayrılacaksınız. Büyük bir hata yapmış. Bunun hakkı ayrılmaktır. Ayrılmamışsanız bişey de demeye hakkınız yok bence. Eğer bu şekilde düşünecek olursanız biraz kendinizi bu mefret duygusundan soğutmuş olursunuz. Aiz gerçekten hala eşinize mi kızıyorsunuz yoksa affetmeye mecbur hissettiğiniz ayrılmak cesaretini gösteremediğiniz için kendinize mi

Cocuklar icin baristik demek, yanlarinda habire kavga etmek demek degildir. Cocuklara hicbi faydasi olmaz bu durumun, tam tersine ayrilip mutlu bi hayat sürmeniz cocuklariniz icin yapabileceginiz bi fedakarlik olur. Madem unutamiyorsunuz yasananlari hepten bitireceksiniz ozaman.

25 yaşındayım. İnancımdan olmasa ölmek istiyorum. Evet dışarda herkes bırak artık oldu gitti diyor ama bilmiyorlar günden güne eridigimi

ya ne demek inancım olmasa ölmek istiyorum?
bir adam için o çocukları annesiz bırakmayı nasıl düşünebiliyorsunuz?
pes!
çocukları olan bir kadın, ölmekten korkmalı, ölmek istememeli
bence önce kendiniz, tek başınıza bir uzmandan yardım alın, mutlaka alın!

hımm sadece inanınızdan ölmüyorsunuz yani..
e o zaman çocuklar için affettim in arkasına sığınmayın..
öncelikle kendinize dürüst olun sonra mutlaka evlilik terapistine gidin birlikte..
aynen...

Aldatıldıgınızı nasıl ogrendınız? Mahkemede ispat edebildiniz mş? Nafaka ve tazminat alabıldınız nı? Ve esınız ayrılmaya karsı cukmadı mı? Çekişmeli bosanma oluyormuş bazen

Kac yasındaşar? Calışıyor musunuz? Niye alırmış çocukları

Peki nasıl oluyo Boşandıktan sonra zor olmuyo mu çocuklar kimse kalıyo ben nasıl yapacam bilmiyorum
Çocuklarım bende kaldı , annem babam bizimle kalıyor, çok şükür. İlk aylar psikolojim bozuktu tabiki ama boşandığım için değil yaptığı adilik yüzünden. Şimdi 5 ay oldu, kafam çooookk rahat , iyi ki kurtulmuşum ondan , iyi ki köleliğini yapmaya devam etmemişim. Çocuklarım ve ben kesinlikle onun yokluğunda daha mutluyuz .

Aldatıldıgınızı nasıl ogrendınız? Mahkemede ispat edebildiniz mş? Nafaka ve tazminat alabıldınız nı? Ve esınız ayrılmaya karsı cukmadı mı? Çekişmeli bosanma oluyormuş bazen
Aldatıldığımı bebeğimi emzirmek için gece 4 de uyanıp, tlfnuna baktığımda silmeyi unuttuğu mesajdan öğrendim. Bir süredir şüpheleniyordum zaten, yüzüne de söylemiştim beni aldatıyorsan söyle,zorluk çıkarmam çeker giderim ama beni aptal yerine koymana dayanamam demiştim hem de 4-5 kere. Hepsinde inkar etmişti. Nasıl böyle düşünürsün falan filan. Karaktersiz bir şeytanmış o. Tabiki boşanmak istemedi. Sen benim karımsın, evliliğimizi kurtaralım, çocuklarımızın boynunu büktürmeyelim..... Ki aramızda hiçbir sorun yoktu, evlilik kurtaracakmış şrfsiz. Öğrendiğimde ilk kararım boşanmaktı ve kurtuldum çok şükür. Çekişmeli dava açmadım zira birkaç sene sürerdi bir an önce kurtulmak adına anlaşmalı boşandım 10 dakikada. Psikolojim çok kötüydü o dönem birde, sürekli davayla duruşmalarla uğraşmayı göze alamadım. Tabi böylelikle en az zararla boşanmış oldu ama olsun ben onu makamından ettim. :))

Kac yasındaşar? Calışıyor musunuz? Niye alırmış çocukları
18yaşında olsa alamazmış arkamda destek yok gelirim yok giderim çok kalp hastasıyım ani bayılmalrım var tek başıma tedavimi yapamam. Hiç bir yerde çalışamıyorum

Cocuklar icin affetim diyosun cocuklar icin huzurlu ortam mutlu Anne ve Baba önemli

Ya bosanacaksin

Ya unutacaksin

Baska secenegin yok

Ayrılmak cesaretini kendimde bulamadığım için korktuğum için kendime kızıyorum halada kendime saygısız bir hayat sunuyorum kendime olan saygım bitti buda beni bitiriyo

18yaşında olsa alamazmış arkamda destek yok gelirim yok giderim çok kalp hastasıyım ani bayılmalrım var tek başıma tedavimi yapamam. Hiç bir yerde çalışamıyorum

Çocukların velayeti ile ilgili bu bilgileri nereden aldınız? Ne demek istediğinizi tam anlamamakla birlikte, sağlıksız bilgiler edindiğiniz izlenimine kapıldım.

bir süre uzak kalsanız birbirnize cnm belki bir faydası olur

Gidecek bir yerim yok annemin zoruyla evlilik yaptım 16yaşındaydım şimdi de boşanırsam beni çocuklarımı kabul eskiyeceğini söyledi ne yapayım çocuklarım için herşeyi yaparım ama hiç bir zaman affetmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…