eşimden nefret etmek istemiyorum

canım bence nefret etmelisin, başka bir kadınla aldatılmışsın.

Çok zor bir durum, sen kabullendiysen unutmaktan başka çaren yok bu şekilde evlilik yürümez çünkü. Ya kabul edip susacaksın ya da kabul etmeyip boşanacaksın. Akılcı olan tek çözüm bu.

25 yaşındayım. İnancımdan olmasa ölmek istiyorum. Evet dışarda herkes bırak artık oldu gitti diyor ama bilmiyorlar günden güne eridigimi

Buna rağmen eşim alttan alıyor demeniz bile zaten boşanmayacağınızın göstergesi olmus bence.. biz hepimiz boşan deriz ama gercekten yapabilecek misin

25 yaşındayım. İnancımdan olmasa ölmek istiyorum. Evet dışarda herkes bırak artık oldu gitti diyor ama bilmiyorlar günden güne eridigimi
oldu bitti gitti ne demek ya. gurur yapmak degil bu, bazı seyler kırıldı mı tamir edilmez. sizinki de öyle olmus. dısarıdakileri mutlu etmk icin gunden gune kendini öldürüyorsun bu yaşta. sana yazık degil mi

hımm sadece inanınızdan ölmüyorsunuz yani..
e o zaman çocuklar için affettim in arkasına sığınmayın..
öncelikle kendinize dürüst olun sonra mutlaka evlilik terapistine gidin birlikte..

Eger bosanmamaya kararliysan bu konuyu hic acmaman ve olmamis gibi davranman lazim yoksa o da haksiz oldugu halde birgun bikar ve alttan almamaya baslar bu sefer de sen bunu kaldiramazsin.iyice nefret edersin iskence gibi olur evlilik.peki oyle davranmak mumkun mu tabiki cok zor.cunku unutamiyorsun.iste bu yuzden aldatma sonrasi bosanmak en mantiklisi oluyor.ama krndince sebeplerin vardir mutlaka ve bosanmak istemiyorsun.istersen psikolog yardimi al,daha guclu hissedebilirsin belki

biliyorum zor ama affettiysen unutmalısın
ya da hiç affetmemelisin her an kestirip atabilirsin kangrenli yeri unutma....

1 aldatir 2 aldatir 3 aldatir daha cokk aldatir affetmisin birkere. Cocuklar var diye affetmissin ama sen daha cokk cekersin bu erkekten.

Ben de aldatıldım ve işte sizin yaşadıklarınızı yaşamamak için 1 ay içinde boşandım. Çocuklarım çok küçük biri 4 biri 1 yaşında. Çalışıyor musunuz ekonomik gücünüz var mı? Allah'a şükür ben çalışıyorum ve en önemlisi ailem arkamdaydı beni desteklediler. İnanın onurunuzu, gururunuzu yerle bir ediyorsunuz. Ben 1 aylık süreçte çok yıprandım önce evden attım sonra bir kaç defa eve aldım ama baktım ki hazmedemeyeceğim. Adam gözüme yılan gibi geliyordu zaten durup durup vurdum, dövdüm, üstünü başını parçaladım toplam 4 kere :) çok zor Allah yardımcınız olsun. Eğer boşanmıyorsanız aşkı Sevgi'yi unutun derim zira zaten karşınızdaki Adam sizi sevseydi bunu yapmazdı. Sadece mantık olarak bakın olaya. Çok zor olmalı böylesi ama çocuklar için devam ettiğinizi düşünerek mantıkla bakın. Yoksa ben onu severken bunu Nasıl yaptı derseniz için için kendinizi yer durursunuz. Bu arada da kendinizi geliştirin bir işiniz mesleğiniz yoksa edinmeye çalışın. Zira ileride aynı şeyi yaşamanız çok olası. En azından hazırlıklı olmuş olursunuz. Lanet olsun böyle adamlara, inşallah kendinizi toplar ve güçlü olursunuz . Kendinize eziyet etmeyi bırakın bir an önce değmez böylelerine . İstediği kadar alttan alsın kırılan bardak geri gelmez. Bundan sonra kendiniz ve çocuklarınız için yaşayın

Ya eşinizi affedin ya da boşanın. Bana kalsa asla affedilemeyecek bir şey yapmış siz de bunu bile göre devam etmişsiniz. Nefret etmeye de hakkınız yok bu durumda. Baştan bitirmeliydiniz.

Zannedersem hayatınızı ailenizin ve çevrenizin isteği/baskısı doğrultusunda yaşıyorsunuz. Cümlelerinizden bu anlamı çıkardım. Fakat bu hayat sizin. Oldu bitti geçti demekle geçmiyor. Onlara göre hiçbi şey olmadı tabi. Ama o adamı seven sizdiniz. Bu olaylardan en çok zarar gören sizsiniz ve siz buna rağmen kendinizi değil aileyi ve çevreyi düşünüyosunuz. Bizim Türk kadınları neden kendine değer vermiyor anlamıyorum..

eşim de beni teyzesinin kızıyla aldatmış bu sene duydum boşanmak istiyorum ailem arkamda durmumor çoçuklarım küçuk oldugundan dava açmıyorum avukata danıştım alırmış vermem çoçuklarımı

Elalemi bu kadar düşündüğünüz için mutluluğu yakalayamıyorsunuz. Çevrem ne der diye ayrılmayı göze alamazsanız ya eşinize tekrar ısınmsnız ya da sağlıksız saçma bir evlilik sürdürmeniz gerekiyor.

Peki nasıl oluyo Boşandıktan sonra zor olmuyo mu çocuklar kimse kalıyo ben nasıl yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…