Eşimden Para İstemek..

Valla çok zor seni anlıyorum, hayatta kimseden birşey istemedim sanırım isteyememde bu kişi eşim bile olsa. Çalışmasam ne yapardım bilmiyorum.

Ben bunları yazana kadar siz zaten yoluna koymuşsunuz, hayırlısı olsun.

Bizdeki düzende şu ; Öncelikle hiç nakit kullanmayız ekmek, su vs hariç :) eşim maaşını biraz kendine nakit bırakmak kaydıyla benim hasebıma EFT yapar, (allahım çok despot olduğum çıktı ortaya) bende her türlü ödemeyi (kendi maaşım + onun maaşı ) yaparım. Artmazda artan olursa genelde ben değerlendiririm.

Anladım canım Allah sabır versin valla ben hem çalışıp hem maasımı alamasaydım olay olurdu heralde isi sevmekte kurtarmaz patronla tartısırdım artık zaten esimden isteyemiyorum aaa fln

Haklsın aile briligini bozar ne kadar düsünürsem düsünyim olması gerekenler belli ama karakter heralde laf geciremiyorum kendime..Simdilik düzelcek gibi duruyor insallah yanılmam sagol canım

Despotluk iyi aslında öyle olmak lazıımm

Tam anlamıyla sorunu cözdüm diyemem canım dün konusurken bile cok zorlandım kendimi degisik hissediyorum elimde degil..Cocukken bile babamla alısverise gitsek babam sunu alıyım kızım derdi " yok " cikolata alıyım " yok " bana para verirdi giderdim markete cocuk aklı abur cubur alırdım icim rahat etmez eve getirirdim her beraber yiyelim diye yani o zamandan var bsey alcaksam harclıklarımı biriktirdim isteyemezdim kardesimde tam tersi hayatını yasıyor valla Ben fazla düsündügümden mi böyle oldum yoksa pasiflik mi bilmiyorum ama bu konu dısında bambaskayım yani cekinmem herseyi konusurum cözemedim..

Esim düzen olunca eski haline dönerse sorun kalmayacak insallah

Son düzenleme:
canını sıkma herkes ister kendi ayakları üzerinde durmayı olmayınca olmuyo işte
bende eşimden para istemek zorunda kalıyorum mecburum şu an ama zamanı gelince maaşını tek tek elime sıkıştıracak o zaman o benden isticek ben ona vermicem

Aynen canım..Hmmm güzel tablo yaksır

Son düzenleme:

kızlar ben harcamasını severim kocamsa aksine param cebimde kalsın der..gelecek kaygısı ceker..hep..biseylere yatırım yapayım derdi ceker..ör: markete gittiğimizde sunu alalım mı derim eğer o istemiyorsa hayır der ve almaz...bu huyundan nasıl vazgecirebilirim bi akıl verin :,((

Seni cok iyi anlyorum. Bir donem ucretsiz izindeydim esimden harclik aldim arasira

Ama cok garibime gitti ilk baslarda

Hatta bir kackere unutmus para birakmayi cok gucume gitmisti. Acayip kizmistim

İnsanin kendi parasinin olmasi baska birsey.

Sabret insallah calistigin gunlerde olur...

Canım anlamıyorum neden kendini ezik hissediyorsun ki. Onun kazandığı parayı kocanın olarak görürsen ezilirsin ama o parayı ikiniz olarak görmelisin. yani sana para verirken eşin bunu lütfedip de vermiyor zaten senin olan parayı veriyor. islami olarak da bu böyle. ikincisi de sen de onun sna verdiği paranın ev işi kısmını yapıyorsun. yemek hazırlıyorsun evi temizliyorsn. O da bunları yapmıyor o zaman onun da yemek yerken çekinmesi lazım hiiçç üzülme sen senin olan parayı alıyorsuuunnn

sende ona uymaya bak yani yatırım yapmaya bak eşin bi yandan haklı ama bu kadar cimri olmamasını söyle
o zaman seninde yatırım yapmak istediğini anlar ve herşeye yok demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…