Eşimden para istemek :(

Tüm kredi kartları ve maaş annemde durur. Annem babama harçlık verir :KK48:

Bekarken annenden babandan nasıl istiyorsan öyle istiyorsun valla çokta rahat oluyor ben boyut atladım herhalde artık araba istiyorum

Herkes sizin gibi anlamıyor işteee... Anladı

Iyh da ne oluyo...sen ne olmuşsun da ıyyy diyosun.çok mu yüksektesin allah allah neyse diyorum.sanırım bu yeterli :))))
Yuksekte degilim sadece harçlık alacak kadar düşmedim. Eşim beni o durumda biraksa calisirdim. Nasil istesem diye dusuncegime. Sanirim yeterli.

Sen aşmış olabilirsin, zaten halinden memnun olana mutluluk dilemişim, değil mi? Ama aşmamış, sıkıntı çeken insanlar var. Kaldı ki ben görüşümü belirtiyorum, ister erkek egemenliğiyle alaka kurarım istersem de başka şeyle. Bu da benim fikrim. Ve seni de tanımıyorum. Bana göre kocadan para istemek onun egemenliği altına girmektir. Kaş aldırmak için kocadan para istemek benim gözümde budur yani, senin nasıl biri olduğun veya x'in kim olduğu beni ilgilendirmez. Benim fikrim bu, nokta. Halinden memnun olana iyi para istemeleri.

Dövseydin bacım :KK14: ben zaten beni tanıyorsun demedim tanıyanlar dedim üyenin biride tepki göstermedi sana bende erkek egemenliğiyle alakası yok dedim o nasıl senin fikrinse buda benim fikrim ;) misal ben çalışmıyorum ne yapmamı isterdin param yok ama eşime söylemeyip vahiymi gelmesini beklicem.

Bende calismiyorum esim istemeden para birakir sagolsun birde kredi kartim var param olmazsa imdadima yetisir :KK55:

Dövseydin bacım :KK14: ben zaten beni tanıyorsun demedim tanıyanlar dedim üyenin biride tepki göstermedi sana bende erkek egemenliğiyle alakası yok dedim o nasıl senin fikrinse buda benim fikrim :KK66: misal ben çalışmıyorum ne yapmamı isterdin param yok ama eşime söylemeyip vahiymi gelmesini beklicem.
Sana yorum yok.
Yorum yaparsam iyice polemiğe döndüreceksin zira çok zıt görüşlerdeyiz belli ki. Yok yani, kafa yapımız farklı son cümlenden belli.

Çalışmayana saygım sonsuz yalnız eşim çalıştırmıyo izin vermiyor diyene saygı duymuyorum. Sen oku , et. Ee sonra ya eşim izin vermiyor kıyamıyor bana biliyo musun ya da ayy beni çok seviyor kıskanıyor izin vermiyor vs. Bana izin vermeyecek eşi önce ben döverim sonra babam döver boşa mı okuttum ben diye:)şaka bi yana çocuk okutmak kaç bin tl haberiniz var mı
ilkokuldan tutun liseye ordan üniversiteye babam üzerime neredeyse 3 ev parası harcadı ben baba eşim çalışma diyor desem varya,önce adamın ayağına çimento döker sonra çükünü keser köprüden cıbıldak cıbıldak sallandırır:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Parayi kim görüyor artik kartlarla yaşamak daha eğlenceli diyemiycem kiredi ödeyince. bende istemekten ćok sikilirdim istemezdimde bizim mubarekte ihtiyacin olduğunda iste derdi dile kolay 10 istemedim istememde 3 yildir kartin biri bende ćalisiyomda bende ona vermiyom sımdi ihtiyaci olunca istersin diyom:KK53::KK53:

Kocaya çıkmayan ses maşallah burada car car susmadan bir üyeyi yerden yere vurmaya çıkıyor. Evde sinmişssiniz belli hıncını buradan alıyorsunuz. Bence biraz taktığınız başörtünün hakkını verip güzel ahlaklı terbiyeli olmaya çalışın. Kadının sayfasına gelmiş hala kilosu ile dalga geçiyorsunuz iğrendim sizden. Unutmayın kilo verilir ama kötü karakter değişmez. Sizin durum vahim Allah kurtarsın.

ya harbiden ben bu konu sahibinin verdiği cevaplara baktım da tavsiye verip konuştuğumuz için bizde suç sanırım. ama nerden bileceğiz ki kişiliğini? üyenin bi tanesi ''her gün harçlık almak da nedir ıyh'' yazmış, o da ona ''sen çok mu yüksektesin ıyh diyosun'' falan yazmış, şaşırdım açıkçası kız ne demişki öyle tepki veriyo. biz ona tavsiye veriyoruz sorusuna cevap veriyoruz o bizi sürekli bi bozma çabasında. kişiliği gelişmemiş sanırım henüz.

Ben calisiyorum ve hesaplar , ev kredisi vs derken bazen hesabımda para kalmiyo ve eşimden para istemek bana çok zor geliyo annemden istemekde çok zor gelirdi ben para isteyemiyorum borçta isteyemem zaten.... :(
Bende msj atıyorum hesabıma 100-200 neyse artık eft yap diye ... Bazen esimin hesabında kalmıyor bende oluyo o çok rahat istiyo cnm hesabımda para kalmamış para çek eve gelirken diye ....:) yani ben bu para isteme isteyememe olayının çalışmak veya calismamakla çok ilgili olduğunu düşünmüyorum... Ama harçlık bilemiyorum ... Yani harçlık diyince para miktarını kendiniz diilde karşı taraf belirler kontrol ondadir , size sadece kabule tmek gelir gibi bi anlam çıkıyor ben harcliga karşıyım:)

Ah konu sahibi ayni dert bendede var. Biz 3 Yillik Evliyiz ve malesef bastan beri evin tek calisani esim oldugu icin bana banka karti actirmadi. Harclik birakir ama bazen hemen harcarim özel harcamalar olur. Parasiz bile gezerim bazen düsün artik. Ona kac kere dedim ya banada kart actir yok efendim o bana zaten hep para veriyormusta gerek yokmus. Ayni babasi malesef babasida kvdeme ayni muameleyi yapiyor senelerdir. Hala zoruma gider bu durum.. iyiki konuyu actin belki banada fikir veren olur..

Back
X