Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sen tırreki nerden biliyosun?
Hem er kisilere tırro diyoruz. "Tırrek" kizlara diyik biz :))
Yuksekte degilim sadece harçlık alacak kadar düşmedim. Eşim beni o durumda biraksa calisirdim. Nasil istesem diye dusuncegime. Sanirim yeterli.Herkes sizin gibi anlamıyor işteee... Anladı
Iyh da ne oluyo...sen ne olmuşsun da ıyyy diyosun.çok mu yüksektesin allah allah neyse diyorum.sanırım bu yeterli :))))
Sen aşmış olabilirsin, zaten halinden memnun olana mutluluk dilemişim, değil mi? Ama aşmamış, sıkıntı çeken insanlar var. Kaldı ki ben görüşümü belirtiyorum, ister erkek egemenliğiyle alaka kurarım istersem de başka şeyle. Bu da benim fikrim. Ve seni de tanımıyorum. Bana göre kocadan para istemek onun egemenliği altına girmektir. Kaş aldırmak için kocadan para istemek benim gözümde budur yani, senin nasıl biri olduğun veya x'in kim olduğu beni ilgilendirmez. Benim fikrim bu, nokta. Halinden memnun olana iyi para istemeleri.
Sana yorum yok.Dövseydin bacımben zaten beni tanıyorsun demedim tanıyanlar dedim üyenin biride tepki göstermedi sana bende erkek egemenliğiyle alakası yok dedim o nasıl senin fikrinse buda benim fikrim
misal ben çalışmıyorum ne yapmamı isterdin param yok ama eşime söylemeyip vahiymi gelmesini beklicem.
ilkokuldan tutun liseye ordan üniversiteye babam üzerime neredeyse 3 ev parası harcadı ben baba eşim çalışma diyor desem varya,önce adamın ayağına çimento döker sonra çükünü keser köprüden cıbıldak cıbıldak sallandırırÇalışmayana saygım sonsuz yalnız eşim çalıştırmıyo izin vermiyor diyene saygı duymuyorum. Sen oku , et. Ee sonra ya eşim izin vermiyor kıyamıyor bana biliyo musun ya da ayy beni çok seviyor kıskanıyor izin vermiyor vs. Bana izin vermeyecek eşi önce ben döverim sonra babam döver boşa mı okuttum ben diye:)şaka bi yana çocuk okutmak kaç bin tl haberiniz var mı