Mrb herkese belli bir miktar annem ve babamdan kalan(vefat sebebiyle) birikimim mevcuttu az bir miktarını yazlık evim için tadilata harcadım. Asıl konu şudur ki 7, 5 aylık hamileyim eşimin ailesi ve eşim şu zamana kadar bebeğim için bir çift çorap bile almadılar. Ben bütün eksiklerimi o birikimi den harcadım.kılık kıyafet vs. Birde altlı üstlü oturuyoruz. Doğunca alırız mantığıyla hareket ediyorlar. Ben biraz olsa özensinler istiyoruz ama hep işte örnek ayşen in puseti var onu kullanırsın, Ahmetin anne yanı var onu mu getirsek, gibi vs. Şimdi oda alalım diyorum biliyorlar ki bende para var ne alırız diyolar ne eşim ben alırım diyo sizce ben almalıyım yoksa geri paramı saklamasımıyım. Onlardan bişey görmediğim için çok kızginim. Evlat benim evladım ben ne yaparsam tabiki ona yapıcam ama siz olsaydınız napardınız. Şuan kızgınlıkla odayı bırakmayı düşünüyorum soranlara almadılar demek için eşimde dahil. Allaha şükür orta karar maaşlı bir aileyiz ama eşimin de bende ki paraya güvenmesi mi gerekir doğum masrafı vs hepsi dahil ona güveniyor