- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim
Anlaşamadık ayrıldık diyeceksin bırakın şu insanları düşünmeyi. Senin canından kiymetlimi milletin konuşup konusmamasiDüşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum
Ailem destek veriyor Cmrekck inan ayrılmayı göze aldim çoktan sevgi saygı kalmadi napsam düzelmiyor ve ne zaman kavga etsek annesi kapıda beliriyor ilk söylediği laf oğlum ne yaparsa haklıdır cicim ayim zehroldu
O zaman hemen kac. Yarin esyalarini topla ve git o evden. Darp raporu alabiliyosan al ama bidaha o adama sans verme ve kesinlikle kim ne der diye dusunme, o adamin birgun Allah korusun elinde kalsan o baskalari senin icin iki gun aglar sonra unutur o yuzden kurtar kendini kardesim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?