Eşimden şiddet görüyorum mutsuzum

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim

Tabiki ayrilmalisin, bu soruyu kendine sorma bile hemen kacc
Arkanda ailen varmi ?
Yoksa bile yanlizlik boyle bi canavardan daha iyidir !

Düşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum

Düşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum
Anlaşamadık ayrıldık diyeceksin bırakın şu insanları düşünmeyi. Senin canından kiymetlimi milletin konuşup konusmamasi

Evet biliyor musun evlenirken 8 yaş diye bildik eşimin yaşını nikah günü ogrendim nikâhta düğün salonunda olmustu malesef geri dönemedim

Ailem destek veriyor Cmrekck inan ayrılmayı göze aldim çoktan sevgi saygı kalmadi napsam düzelmiyor ve ne zaman kavga etsek annesi kapıda beliriyor ilk söylediği laf oğlum ne yaparsa haklıdır cicim ayim zehroldu

Ailem destek veriyor Cmrekck inan ayrılmayı göze aldim çoktan sevgi saygı kalmadi napsam düzelmiyor ve ne zaman kavga etsek annesi kapıda beliriyor ilk söylediği laf oğlum ne yaparsa haklıdır cicim ayim zehroldu

O zaman hemen kac. Yarin esyalarini topla ve git o evden. Darp raporu alabiliyosan al ama bidaha o adama sans verme ve kesinlikle kim ne der diye dusunme, o adamin birgun Allah korusun elinde kalsan o baskalari senin icin iki gun aglar sonra unutur o yuzden kurtar kendini kardesim.

Napicaksin bu kart herifle üstelik piskopat adam ya korkmuyormusun nasil ayni evde kaliyorsun. Hemen ayrıl bosver kim ne derse desin. Senden kıymetlimi

Vereceğimiz akla umarım uyarsin.
Kesinlikle acilen o evden ayril doğruca mahkemeye koş.
Ailen destek olmazsa da devlete sığın ve o adamla aynı şehirde nefes alma..
Baştan o kadar yanlış yapmışsın ki en azından düzeltmek için bir caban olsun.

Eve geldim annemlere ve telefon acti anneme kizin eve gelir gelmez onu mahvedeceğim demis sanki kan yerine almis gibi bir hali var

Dogru soyluyorsun anti-depresan zararın neresinden dönersem kar çünkü düzeldi sanıyorum aynı değişmiyor üstelik kayinvalidem hep destek oğlu sütten cikmis sanki ayrilmamizi dirt gözle istiyor her kavgada ilk duyan annesi ve ilk yorumda ondan geliyor

sen hamileyken sana şiddet uygulamış ve sen onu şikayet etmedin mi? bebeğin gitti senin ne sebeple araştırılmadı mı? tabiki ayrılacaksın durduğun kabahat ne demek morartmak, hele hamile kadına vurmak nedir ya? sen bunlarımı hakkediyorsun ki elaleme ne diyeceğini düşünüyorsun. hemen ayrıl hemen başında böyle başlamış sonunda haberlere mi çıkmak istiyorsun. kendini sev kendine saygı duy ve kurtar kendini bu adamdan

Diyecek tek şeyim ;
Haberlerde gördüğümüz dayaktan ölen kadınlardan olmak istemıyorsan arkaana bakmadan BOŞAN.
Bir hamile falan kalmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…