Eşimden şiddet görüyorum mutsuzum

Çocuğunuzun düşmesi isabet olmuş gibi yani Allah her şeyi ayarlıyor onu demek istedim.
Ayrılmak ta en mantıklısı bence kendinize ekstra dikkat etmeniz gerek, bu psikopatın sağı solu belli olmaz.
Allah yardımcınız olsun..

Halen daha ayrilmalimiyim diye soruyomusn Pardon sizin yassdiginiz bir insanmı ben pk insanlık goremedimde uçan tekmeler morartmalar falan düşünmen bile hata sakin çocuk yapma dusunme

Arkadaşlar. Kolunuza altın bilezik değil . Meslek bileziği takın. Kocaniz size şiddetmi uyguluyor. Yavaş yavaş para biriktirip başka şehirden ev kiralayın ve mesleğinizle ilgili iş bulunuz. Biz kadınlar bu dünyaya dayak yemeye ve öldürülmeye gelmedik.

Cnm okudum ve cok üzüldüm evet suan boşanmaktan cok elalemin ne düşündüğünü kafana takıyorsun ama söyle düşün dünyaya Bidaha gelmeyeceksin. o kocan olacak adamın psikolojik sorunları varki annesi tetikte bekliyo hemen gelip üste cıkarıyo oglunu bu cabası bile oglunun ruh hastası oldugunun kanıtı, valla elalem evinde güle oynaya otururken sen dayak kötü söz kaynana dırdırıyla yaşıycaksın ozaman o elalemin agzına lafları tıkıycaksın suanda senin nazlanıp eşine şımarma dönemin dayak nedemek o kim köpek ailen büyütmüş okutmuş ki elin oglu ezmesin güçlü kızımız olsun diye,,, kulağını sagır gözünü kör et herkese ac boşanma davanı dik dur ye iç gez aktivitelere katıl bu hayatı yaşamak zorunda degilsin

Çok güzel yorumlamışsın canim ben hoş günler geçirecekken nelere maruz kalyrm

yerinde olsam sana şiddet uygularken ses kayıtı alırım telefonu ayarla ve sakla daha sonra darp raporu al ve arkana bakmadan boşa hayata bir kere geliyoruz kimse böyle bir hayatı haketmiyor ilerde çocuğun olur hiç ayrılamazsın böyle bir evlilik olmaz

14 yaş büyük biriyle evlenmek mantık işi değil adamın yaşını bilmiyorum ama adam kendinden 14 yaş küçük biri ile evlenmiş ise aşk için değil zevk için evlenmiştir ayrılman senin için daha iyi olacaktır.

kimse düzelmez düzelir diye diye sans verirsin bakmışsın yıllar gecmiş adam aynı adam olan sana olur ruh saglıgın bozulmuştur ne saglıklı bir anne nede mutlu bir kadın olursun ayrıl kurtul daha hayatının baharındasın kötü bir tecrube senin için eminim sana cok sey katmıştır hersey bizler için hayatta neyden imtihan edileceğimizi bilemeyiz. sen sag sol ne der dıye düşünme kulaklarını tıka ve önüne bak.

Ya sabah sabah üzüldüm bebeğiniz olucak demek
Aaahhhh ahhhhh
Ama ayrılıcan mecbur şiddet olur mu hiç

Lütfen mesaj atun rica ediyorum uykularım kaçıyor artık çözemiyorum
Kendini sakın yalnız hissetme arkadaşım Allah’a dua et ibadetlerini sıklaştır İmanını güçlendir Allah her sesi duyar her şartta yardım eli uzatacak gene odur. Bekara karı boşamak kolaydır derler. Bende yeni evliyim seni anlıyorum bu yüzden. Boşan ayrıl diyenler çok olacaktır ama biliyorum ki sen çevreden göreceğim davranışları düşünüyorsun aileni üzmek istemiyorsun. Bu şekilde daha çok kırılıyor daha çok üzülüyorsun. Benim sana naçizane tavsiyem eşini karşına alıp oldukça keskin net bi şekilde bi konuşma yapman. Bu davranışların insan onuru gururu kırıcı zedeleyici olduğunu bir bayan olarak kaldırmakta zorlandığını böyle giderse geri dönüşü olmayan bir yola girebileceğinizi ve şiddet olayını artık sonlandırıp kendine çeki düzen vermesini aksi takdirde daha fazla katlanamayacağını söyle. Kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmış ki erkeği kadınını göğsünde sarsın sarmalasın korusun incitmesin diye. Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım sana dua edeceğim rabbim kalbine ferahlıklar versin inşallah sende duanda bana yer ver lütfen dik dur daima

Yorumun çok güzel canim duan için de ayrıca teşekkür ederim senin evliligin nasıl gidiyor yeni eceliymişsin memnunsundur insallah

Sordugun soruya bak. Bu evliligin dusunecek neresi kalmis soylermisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…