- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Aynen çocuğun da hayatı mahvolur zatenBelliki çok gençsin çocuk yokken ayrıl
Teşekkür ederim canimÇocuğunuzun düşmesi isabet olmuş gibi yani Allah her şeyi ayarlıyor onu demek istedim.
Ayrılmak ta en mantıklısı bence kendinize ekstra dikkat etmeniz gerek, bu psikopatın sağı solu belli olmaz.
Allah yardımcınız olsun..
Halen daha ayrilmalimiyim diye soruyomusn Pardon sizin yassdiginiz bir insanmı ben pk insanlık goremedimde uçan tekmeler morartmalar falan düşünmen bile hata sakin çocuk yapma dusunme3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim
Yok canım ben bu olayı yaşadığımdan beri ailemin yanindayimHalen daha ayrilmalimiyim diye soruyomusn Pardon sizin yassdiginiz bir insanmı ben pk insanlık goremedimde uçan tekmeler morartmalar falan düşünmen bile hata sakin çocuk yapma dusunme
Ozaman hiç dönme ve bin önce boşan kurtul yazık kaç yadindasinYok canım ben bu olayı yaşadığımdan beri ailemin yanindayim
24 yaşına gircemOzaman hiç dönme ve bin önce boşan kurtul yazık kaç yadindasin
Daha hayatın yeni başlıyor hemen kurtul sana barisalim duzelirim falan filan derse sakının inanma24 yaşına gircem
Duzelemez fitrat degismez ki canimDaha hayatın yeni başlıyor hemen kurtul sana barisalim duzelirim falan filan derse sakının inanma
Çok güzel yorumlamışsın canim ben hoş günler geçirecekken nelere maruz kalyrmCnm okudum ve cok üzüldüm evet suan boşanmaktan cok elalemin ne düşündüğünü kafana takıyorsun ama söyle düşün dünyaya Bidaha gelmeyeceksin. o kocan olacak adamın psikolojik sorunları varki annesi tetikte bekliyo hemen gelip üste cıkarıyo oglunu bu cabası bile oglunun ruh hastası oldugunun kanıtı, valla elalem evinde güle oynaya otururken sen dayak kötü söz kaynana dırdırıyla yaşıycaksın ozaman o elalemin agzına lafları tıkıycaksın suanda senin nazlanıp eşine şımarma dönemin dayak nedemek o kim köpek ailen büyütmüş okutmuş ki elin oglu ezmesin güçlü kızımız olsun diye,,, kulağını sagır gözünü kör et herkese ac boşanma davanı dik dur ye iç gez aktivitelere katıl bu hayatı yaşamak zorunda degilsin
Ya sabah sabah üzüldüm bebeğiniz olucak demek3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim
Kendini sakın yalnız hissetme arkadaşım Allah’a dua et ibadetlerini sıklaştır İmanını güçlendir Allah her sesi duyar her şartta yardım eli uzatacak gene odur. Bekara karı boşamak kolaydır derler. Bende yeni evliyim seni anlıyorum bu yüzden. Boşan ayrıl diyenler çok olacaktır ama biliyorum ki sen çevreden göreceğim davranışları düşünüyorsun aileni üzmek istemiyorsun. Bu şekilde daha çok kırılıyor daha çok üzülüyorsun. Benim sana naçizane tavsiyem eşini karşına alıp oldukça keskin net bi şekilde bi konuşma yapman. Bu davranışların insan onuru gururu kırıcı zedeleyici olduğunu bir bayan olarak kaldırmakta zorlandığını böyle giderse geri dönüşü olmayan bir yola girebileceğinizi ve şiddet olayını artık sonlandırıp kendine çeki düzen vermesini aksi takdirde daha fazla katlanamayacağını söyle. Kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmış ki erkeği kadınını göğsünde sarsın sarmalasın korusun incitmesin diye. Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım sana dua edeceğim rabbim kalbine ferahlıklar versin inşallah sende duanda bana yer ver lütfen dik dur daimaLütfen mesaj atun rica ediyorum uykularım kaçıyor artık çözemiyorum
Yorumun çok güzel canim duan için de ayrıca teşekkür ederim senin evliligin nasıl gidiyor yeni eceliymişsin memnunsundur insallahKendini sakın yalnız hissetme arkadaşım Allah’a dua et ibadetlerini sıklaştır İmanını güçlendir Allah her sesi duyar her şartta yardım eli uzatacak gene odur. Bekara karı boşamak kolaydır derler. Bende yeni evliyim seni anlıyorum bu yüzden. Boşan ayrıl diyenler çok olacaktır ama biliyorum ki sen çevreden göreceğim davranışları düşünüyorsun aileni üzmek istemiyorsun. Bu şekilde daha çok kırılıyor daha çok üzülüyorsun. Benim sana naçizane tavsiyem eşini karşına alıp oldukça keskin net bi şekilde bi konuşma yapman. Bu davranışların insan onuru gururu kırıcı zedeleyici olduğunu bir bayan olarak kaldırmakta zorlandığını böyle giderse geri dönüşü olmayan bir yola girebileceğinizi ve şiddet olayını artık sonlandırıp kendine çeki düzen vermesini aksi takdirde daha fazla katlanamayacağını söyle. Kadın erkeğin kaburga kemiğinden yaratılmış ki erkeği kadınını göğsünde sarsın sarmalasın korusun incitmesin diye. Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım sana dua edeceğim rabbim kalbine ferahlıklar versin inşallah sende duanda bana yer ver lütfen dik dur daima
Artık olmayacak malesefYa sabah sabah üzüldüm bebeğiniz olucak demek
Aaahhhh ahhhhh
Ama ayrılıcan mecbur şiddet olur mu hiç
Sordugun soruya bak. Bu evliligin dusunecek neresi kalmis soylermisin..3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?