- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Geri dönme bence böyle dengesiz biriyle hayat mi geçerYok bacim ailemin yanındayım zaten hicbir şey yapmana gerek yok bazı insanlar için hiç bir şey yapmasan bile dayak yersin malesef bunun cevabını o bile bilmiyor bence
Cok tatli bir yorum :)Sen kaç yasindasin o olmaz olasıca kocan kaç yaşında çalışıyor mu esin
canım ya allah yardimcin olsunCok tatli bir yorum :)
Bence de zeynolin haline şükret bacim rabbim aranızı hiç bozmasincanım ya allah yardimcin olsun
Seninki kocaysa bizimkilere melek dememiz lazim herhalde çok gençsin hemen ayrıl yoluna bak
amin canımBence de zeynolin haline şükret bacim rabbim aranızı hiç bozmasin
Ya çok tatlısın yorumların çok şirinamin canım
Senide tez zamanda o nemruttan kurtarsın
aklimdasin gelişmelerden haberdar et canım sürüm sürüm sürünsün pesinden o kocanYa çok tatlısın yorumların çok şirinamin kuzum dua et
İnsanlardan önce kendini düşün! Ve biran önce lütfen boşan.. ben okurken içim acıdı sen nasıl idare ediyorsun..Düşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum
Malesef canım malesef şans isteSonuna kadar anca konuyu okudum ve annenizin evinde olup boşanacağınız için çok sevindim.. allahım nelere sevinir olduk
3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim
Yok bacim ne idare etcemİnsanlardan önce kendini düşün! Ve biran önce lütfen boşan.. ben okurken içim acıdı sen nasıl idare ediyorsun..
Evet canim daha 3 ay3 aylik evli misiniz? Hemen ayril !!!
Canim bu adamin sana saygisi yok maalesef. Senden 14 yas büyük birini cekip hayatini mahfetme.. ayril hayatini degistir kurtul mutlu ol elbette zamanla atlatacaksin bu travmayi ama önce kurtulman lazim.. düsün sene hayat gecer mi bunla?Evet canim daha 3 ay
Kesinlikle geçmez canim artık olur yani yokCanim bu adamin sana saygisi yok maalesef. Senden 14 yas büyük birini cekip hayatini mahfetme.. ayril hayatini degistir kurtul mutlu ol elbette zamanla atlatacaksin bu travmayi ama önce kurtulman lazim.. düsün sene hayat gecer mi bunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?