- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
insanlara ne mi anlatırsın. seni dövdüğünü uçan tekmeler attığını anlatabilirsin mesela.Düşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum
Kesinlikle çocuk yokken ayrılmalısın. Evde durmadan karate kit gibi gezen adamı napacaksin Allah aşkına ya. Düşün bundan kötüsü ne olur ki dayak ilgisizlik onun en iğrenç yanlarını görme kendine yazık etme çocukta yokken boşan canım sen.3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruyor ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim
Dogru soyluyorsun anti-depresan zararın neresinden dönersem kar çünkü düzeldi sanıyorum aynı değişmiyor üstelik kayinvalidem hep destek oğlu sütten cikmis sanki ayrilmamizi dirt gözle istiyor her kavgada ilk duyan annesi ve ilk yorumda ondan geliyor
Önceden kızım biraz daha sabret diyordu artık o da boşa gitsin bu dengesizle ömür geçmez diyor ben de en kısa ne zamansa bosayacagimNasıl yaa
Bu lafın üzerine annen ne dedi ?
Annenin yerinde olsam parcalamistim onu en yakın zamanda boşa gitsin defolsun edepsizÖnceden kızım biraz daha sabret diyordu artık o da boşa gitsin bu dengesizle ömür geçmez diyor ben de en kısa ne zamansa bosayacagim
Yok bacim ailemin yanındayım zaten hicbir şey yapmana gerek yok bazı insanlar için hiç bir şey yapmasan bile dayak yersin malesef bunun cevabını o bile bilmiyor benceÜç aylık evlilikte o kadar dayak yiyecek ne yaptın ki? Gerçi birşey olsa bile dayak nedir çok saçma. Hala o evde durman bile çok saçma gerçekten böyle birşey varsa. Hamileyken dövmek ayrı bi vahşet zaten. Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?