Eşimden şiddet görüyorum mutsuzum

Düşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum
insanlara ne mi anlatırsın. seni dövdüğünü uçan tekmeler attığını anlatabilirsin mesela.

Artık sadece mutlu olmak istiyorum canim kim ne derse desin artık umrumda değil tayin ister uzağa giderim kimsenin lafını duymamak için

Şiddet uyguladığı an ,yalınayak da olsa evden kaçip, hastaneye acilde girip darp raporu alicaksin, Hastane polisi seni görmezse ,sen onu bulacak kayıt tutturacaksin,yok jandarma bolgesindeysen jandarmayi cagirttirt. Verilen darp raporunu al ,sana tehdit mesajı atildiysa bunları silme ,avukat aracılığıyla savcılıktan koruma kararı cikarttir. Sonra da bunları bağlı bulundugun kamu kurumuna ( öğretmen olduğunu, yüksek lisanslı oldugunu ve 23 yaşında olduğunu belirtmissin ama bilemedim doğru mu) elden bildir. Tayin isteğinde bulun. Basvurdugun tüm mercilerdenhayatinin tehlikede olduğunu,eşinin amacinin seni öldürmek olduğunu ama elinden kaçtığını vurgula ve tutanaklara islet.Personelin hayatinin tehlikede olduğu durumlarda kurumlar olağanüstü bir durum olduğunu gözönünde bulundurularak valilik oluruyla bile tayin edebiliyor.

Evet canim daha bu yıl başladım gaziantep üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum ama malesef 6 yıl atandığımız yerde kalma zorunluluğumuz var atama isteyemiyoruz yeni atandığım icin şikayette bulundum ama 1 yıl oladan dava açamıyor musum malesef beni döndüğünde ailem darp raporu alma biraz sabret dediler ben de fotoğrafa cektim sence o fotoğraflar delil olur mu?

Kesinlikle çocuk yokken ayrılmalısın. Evde durmadan karate kit gibi gezen adamı napacaksin Allah aşkına ya. Düşün bundan kötüsü ne olur ki dayak ilgisizlik onun en iğrenç yanlarını görme kendine yazık etme çocukta yokken boşan canım sen.

Nasıl yaa
Bu lafın üzerine annen ne dedi ?

Valla annem olmasa 1 haftada boşardım zaten daha bi de annesi demez mi benim oğlum aslan gibi hiç hatası yok ama tek oğluna degil akıl hocası olan annesine se dava açmak istiyorum yaptığı şeylerden oturu

Üç aylık evlilikte o kadar dayak yiyecek ne yaptın ki? Gerçi birşey olsa bile dayak nedir çok saçma. Hala o evde durman bile çok saçma gerçekten böyle birşey varsa. Hamileyken dövmek ayrı bi vahşet zaten. Şaka gibi

Yok bacim ailemin yanındayım zaten hicbir şey yapmana gerek yok bazı insanlar için hiç bir şey yapmasan bile dayak yersin malesef bunun cevabını o bile bilmiyor bence

Çok üzüldüm durumuna
Çalışan ayakları yete basan birisin
Rabbim o evlada da cektirmemis düşürmüşsün bundada var bir hayır
Allah boyle kocaların cezasını versin olmaz olsunlar dayak ne demek ya hemde 3 aylık evlilikte hemen boşan kurtul canım annenin dizinin dibinde otur bundan iyi

Kesinlikle canim hiç kimse böyle ağır şeyler yaşamak için evlenmez iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canim

Allah aşkına bunları yazarken kendinizde olduğunuza emin mı sın.??????? Nasıl bir mantık bu acaba ne demeK ya ayrılmalımıyım.?? Arkana bile bakma kaç hangi devir de sin sen acaba canım bence kafan çok eskiler de gibi
Böyle bir adama karılık yapmaktan sa çalış dur ayaklarının üstünde ne var bunda sanki allah aşkına çokmu zor.? Anlamıyorum artık bu kadınları nedir böyle erkeklere boyun eğmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…