Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım
Darp raporu alıp dava açınBen 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım
Ben istemiyordum o istediği için oldu ama hamileyim diye artık bana şiddet uygulayamaz diyordumkorun demeye bile fırsat vermeden 2 aylık hamileyim demişsiniz, ne diyelim ki şimdi biz size?
Istemiyorsaniz korunsaydiniz haberi bile olmazdi.Ben istemiyordum o istediği için oldu ama hamileyim diye artık bana şiddet uygulayamaz diyordum
Ben istemiyordum o istediği için oldu ama hamileyim diye artık bana şiddet uygulayamaz diyirdumkorun demeye bile fırsat vermeden 2 aylık hamileyim demişsiniz, ne diyelim ki şimdi biz size?
Ailem uyardı fakat sevdiğim için evlendimçok geçmiş olsun.
hamile olup şiddete uğramak en kötüsü olsa gerek.
öncelikle bebeğine zarar gelmeden o evden kaç kurtul.
ailen seni uyramış ama hata yapmışsın ve pişmansın
ailen artık bunu kabullenip sana kucak açmalı
evladını seven öyle yapacaktır
direk aile evine git ve hepsini anlat
ayrıca uzaklaştırma iste
ALLAH korusun bu pislik bebeğine de zarar verebilir
BilemedimIstemiyorsaniz korunsaydiniz haberi bile olmazdi.
Boşanmalısın hata yapmışsın ama ailen kucak açar sana şimdi sen daha sonrada çocuğun şiddet görecekkendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım
Evlenmeyi sevismeyi biliyorsunuz korunmayi bilemiyorsunuz. Bir an once ailenize durumunuzu anlatin yazik etmeyin kendinizede bebegedeBilemedim
Ben istemiyordum o istediği için oldu ama hamileyim diye artık bana şiddet uygulayamaz diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?