Eşimden soğuduğumu düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Linç çekiyor zaten canı..
O yüzden pas geçiyorum ben.
İstedikleri olduğunda şevke gelip konu açmaya devam ediyorlar.
Tepkisiz kalin,istediğini alamasin.
Aman ne tepki vericem tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Arkadaşının karısına Serengeti savanasinda yaralı ceylan bulmuş sırtlan gibi çullanan tiynetsiz herifin tekinden hoşlanıyormuş. Ne diyelim devam etsin öyle. Sadece çocuklara üzülürüm bu senaryoda. Devlet sahip çıksa keşke.

Ayy Allahım ya ne kafasız ne salak insanlar var ya.
Hani gençlik hatası desen iki çocuk. Adama hapiste daha başka ne halt edebilir bir insan.

Kendisi istememiş resmi nikah bununla devam etmem ayrılırım . ayrılırken zorlanmayayım diye

Beni o kadar çok cıldırtıyolarki artık onlardan böyle intikam alıyorum bende

Ayrılacağından eminse neden çocuk yapmış acaba? Allahım düşman başına ya öyle evladın olsa kahrından ölürsün.

Siz beni baya takip ediyorsunuz her konumda yorum yapıyosunuz sıkı takipçimsiniz anlaşılan

Eski konularda da en çok siz yorum yapıyordunuz birde eski konuları yeni konularıma taşıyosunuz o yüzden dedim
Konular birbirinin devamı değil mi? farklı bir konu göremedim ben . Kocam kocam derken evli olmadığınız söylemiyorsunuz bile

Öncelikle Merhaba !
bir kaç konudur seni takip ediyorum konuları ve yazdığın yorumları ama sadece okudum ve geçtim .
Yahu empati kurayım diyorum nereden tutsam elimde kalıyor ve artık dayanamayıp yorum yapma isteği duydum.
Sen daha eşimi seviyorum ama beni aldatıyor temalı konunu açalı 20 gün olmuş. Sonra gebeliğinle ilgili konunda yine yakın bir tarih. Sonra yine bugün eşimden soğuyorum başkasından hoşlanıyorum! ne.nasıl?
( Sizde pek insafsız ve anlayışsız çıktınız, stresini sıkıntını bende atmalı mesajlarını yazmaya başla şimdiden)
Yani bir cahillik ettin erken evlendin, yetmedi çocuk sahibi oldun. hani oda yetmemiş ki eşinde nasıl olmuşsa sadece kendisi isteyerek seni gebe bırakmış.(yersen).
Hadi seni aldatan adama saygın kalmamış ( oysaki 20 gün önce sevgin vardı?)
Evinde kaldığın aileye de bir minnet borcunda yoktur diyelim .
AYIP değilmi 2 tane evladın var ?? (Allah bağışlasın ve Rabbim bahtlarını size rağmen güzel yazsın inşallah).
Kendine de mi bir parça sevgi duymuyorsun da kurtulmaya çalıştığın adamın sana ahlaksızca yazan arkadaşından medet umacak pozisyona sokuyorsun kendini? Birinden görmüşsün bir hayır, bir de git onda gör diyeceğim de işte çocuklarına içim gidiyor
Yazık diyorum ,hem sana , hem babalığı sadece yapmak zanneden eşine ve onun ahlaksız arkadaşına.
Kalp kadar beyinde insan için gerekli bir organdır. ara sıra onu da aktif kullanmayı dene.saygılar

Dini nikahımız var yıllarca onunla yaşadım herkes karı koca olduğumuzu biliyor
Karı koca falan değilsiniz. Hiç kocam demeyin. Çocukların ikisi de sevgilinizdendir inşallah.

Hayırlısıyla yeni sezonda müge anlıda görürüz tahminen sizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…