- 14 Eylül 2014
- 21.047
- 101.027
- 798
- Konu Sahibi cennetcicegi11
-
Bu kafayla korunmayı da bilmez, çocuğu da başkasından yapar. Al sana adli vaka. Sinir oldum şu konuya yaYok be ne soğuması, adam geldiği gibi koynuna girecek üçüncü çocuğu yapacak. Diğer adamın koynuna girmezse tabi bu dört gün içinde.
Bu arada resmi nikahları yokYok be ne soğuması, adam geldiği gibi koynuna girecek üçüncü çocuğu yapacak. Diğer adamın koynuna girmezse tabi bu dört gün içinde.
Aman ne tepki vericem tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Arkadaşının karısına Serengeti savanasinda yaralı ceylan bulmuş sırtlan gibi çullanan tiynetsiz herifin tekinden hoşlanıyormuş. Ne diyelim devam etsin öyle. Sadece çocuklara üzülürüm bu senaryoda. Devlet sahip çıksa keşke.Linç çekiyor zaten canı..
O yüzden pas geçiyorum ben.
İstedikleri olduğunda şevke gelip konu açmaya devam ediyorlar.
Tepkisiz kalin,istediğini alamasin.
Olsa şaşardım zaten.Bu arada resmi nikahları yok
Ayy Allahım ya ne kafasız ne salak insanlar var ya.Bu arada resmi nikahları yok
Ayy Allahım ya ne kafasız ne salak insanlar var ya.
Hani gençlik hatası desen iki çocuk. Adama hapiste daha başka ne halt edebilir bir insan.
Beni o kadar çok cıldırtıyolarki artık onlardan böyle intikam alıyorum bendeHiç korkmuyorsunuz da ya,
hayret verici.
Oto çöpe hayatı size zindan edenler bu durumu öğrenseler ne olur ?
Dur, bir de başıma bu belayı almayayım demek yok.
Temiz düzgün bir hayat yaşayayim demek yok.
Bu kadar mı değersizsiniz?
Ayrılacağından eminse neden çocuk yapmış acaba? Allahım düşman başına ya öyle evladın olsa kahrından ölürsün.Kendisi istememiş resmi nikah bununla devam etmem ayrılırım . ayrılırken zorlanmayayım diye
Çok kez aldatıldım suan eşim cezaevinde bütün yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor yinede onu bekliyorum
Daha kötü ne olabilir bir düşün bakalım düştüğün duruma bir de iki tane çocuk eklemişsin o çocukların vebalini verebilecek misin? Yazık günah değil mi? Hapiste bir baba evi yurdu olmayan bir anne. Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var...www.kadinlarkulubu.com
Siz beni baya takip ediyorsunuz her konumda yorum yapıyosunuz sıkı takipçimsiniz anlaşılanKendisi istememiş resmi nikah bununla devam etmem ayrılırım . ayrılırken zorlanmayayım diye
Çok kez aldatıldım suan eşim cezaevinde bütün yaşadıklarım aklımdan çıkmıyor yinede onu bekliyorum
Daha kötü ne olabilir bir düşün bakalım düştüğün duruma bir de iki tane çocuk eklemişsin o çocukların vebalini verebilecek misin? Yazık günah değil mi? Hapiste bir baba evi yurdu olmayan bir anne. Çocuklarla sokaklara düştüm diye bi cümlemi okudunuz ben öyle bişey yazmadım da yerim yurdum var...www.kadinlarkulubu.com
Siz beni baya takip ediyorsunuz her konumda yorum yapıyosunuz sıkı takipçimsiniz anlaşılan
Eski konularda da en çok siz yorum yapıyordunuz birde eski konuları yeni konularıma taşıyosunuz o yüzden dedimana sayfaya düşüyor konunuz normal değil mi?
Konular birbirinin devamı değil mi? farklı bir konu göremedim ben . Kocam kocam derken evli olmadığınız söylemiyorsunuz bileEski konularda da en çok siz yorum yapıyordunuz birde eski konuları yeni konularıma taşıyosunuz o yüzden dedim
Dini nikahımız var yıllarca onunla yaşadım herkes karı koca olduğumuzu biliyorKonular birbirinin devamı değil mi? farklı bir konu göremedim ben . Kocam kocam derken evli olmadığınız söylemiyorsunuz bile
Öncelikle Merhaba !Kızlar eski konulardan biliyorsunuz zaten eşim cezaevindeydi 4 gün sonra tahliye oluyor cezaevinden . Ben bu 6 aylık süreçte soğudumu düşünüyorum ondan eski yaptıklarını hatırladıkça ordan çıkacak ama eskisi gibi olmayacağım çünkü orda beni telefonla arayınca bile açasım gelmiyor görüşlerine gidesim gelmiyor. Ama ortada 2 tane çocuk var. Onlara çok üzülüyorum kaynanamlar büyük olanı yurda vereceklerini söylüyorlardı ben çok itiraz ettim günlerce ağladım eşimin çıkacağını öğrenince bu fikirden vazgeçtiler ama bu süreçte psikolojim alt üst oldu hepsinden nefret ettim özelliklede eşimden . Diğer eltimin çocuklarına yıllarca gül gibi baktılar benim çocuklarıma çok haksızlık yapıldı neyse Eşimin bir arkadaşı vardı birseye ihtiyacınız falan varmı gibisinden aradabir hal hatır soruyordu. Son 2 haftadır sadece sosyal medya üzerinden konuşuyoruz aramızda bi yakınlaşma oldu daha doğrusu o benden hoşlanıyor. Ben uzak duruyorum ama biryandan da kendimi tutamıyorum konuşmak istiyorum acaba çok yalnız ve bunalmış bi durumda olduğum İçin mi bilmiyorum ama bi taraftan bana iyi geliyor galiba bende hoşlanmaya başladım ama eşim aklıma gelince vicdan azabı çekiyorum ve ilk defa böyle birsey yaptığım İçin tedirginim çünkü o kadar şey yaşadık iyi yada kötü cezaevinde ona bunu yapmak beni çok üzüyor ama dışarda olsaydı beni aldatmaya devam edecekti diyorum kendi kendime Zaten 4 gün sonra çıkacak pişman olduğunu söylüyor ama bunu zaman gösterecek Gene linç edeceğinizi bilerek yazdım çünkü derdimi birtek buraya anlatabiliyorum .
Karı koca falan değilsiniz. Hiç kocam demeyin. Çocukların ikisi de sevgilinizdendir inşallah.Dini nikahımız var yıllarca onunla yaşadım herkes karı koca olduğumuzu biliyor
Şimdi seni defalarca aldatan kocandan ne farkın kaldı ?Beni o kadar çok cıldırtıyolarki artık onlardan böyle intikam alıyorum bende
Şimdi seni defalarca aldatan kocandan ne farkın kaldı ?Beni o kadar çok cıldırtıyolarki artık onlardan böyle intikam alıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?