• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden soğudum, ama çocuk var. Böyle evlilik devam eder mi sizce ??

benım sızın gıbı cınsel soguklugu olan tanıdıklarım var...
bence sağlıksal bır durum deılde psikolojik olabilir...
duyduguma gore eşi daha baskınsa, kadınlar kendılerını gerı cekıyormus bi nevi eziklik psıkolojısı
yada evliliktekı problemler cınsellıge yansıyor olabılır
psıkolojık problemler depresyon kendıyle barısık olmama fazla duygusal olma etkıler
en buyuk cınsel organ beyindir
hersey beyınde biter
adacayı ıcın dıyebılırım içinde östrojen var ama beyninizi yonetemedıkten sonra işe yarayacagını sanmıyorum
isteksızım deyıp kenara cekılmeyın
kendınızı seksı hıssedın dişi gibi hissedin eşinize baktıgınızda mesela aklınıza bırlıktelık gelsın ilk adımı atın
utangaclıgı atın...
Aynen hersey beyinde bitiyor.

haftada 3-4 çok fazla değil mi kızlar , benim çevremde de arkadaşlarım var onların da çocuklu olanlar 2-3 haftrada bir ancak diyorlar. 3-4 de bence sorunlu bir durum gibi , yani bana göre bu işin fazlasını yapan da sorunlu çiftler diye düşünüyorum, azı da çoğu da ..ortası sanırım makbulü.

zorla evlenmedim severek evlendik, doğumdan sonra çok şey değişti diyebilirim hala emziriyorum ve emziren kadınlarda istek az olurmuş diye okumuştum. burada konuya yazan ikizleri olan arkadaşım bende ayn ısenin gibiyim. kendimi adadım çocuğuma ve böyle oldu.

Dogum kontrol hapi kullanıyor musunuz? Kullaniyorsaniz isteksizlik sebebiniz bu olabilir. Kendimden biliyorum cinsiyetimi unuttum :)

Haklısın bu konuda ama benimki çok fazla asabi ve evliliğimizin ilk yıllarında aslında bütün kredilerini bitirdi. Hem de hiç haketmediğim halde. Bazen burda yazılan beni bir kez bile üzmedi mesajlarına özenmiyor değilim.

affetme tekniği die bir sey var. EMDR de deneyebilirsiniz o kötü anlara karsı duygusuzlaşıyorsunuz evliliğinizi bitirmeden önce mutlaka psikologa gidin.

Bana yaptıkları için affedemediğim ailem yüzünden sinir krizi geçirecek seviyedeyken bu teknik sayesinde atlattım

Back
X