- 10 Ağustos 2009
- 26.192
- 18.337
- 823
- Konu Sahibi duvarklima
Hormonların değişmiş bir kadın doktoruna git ,hemen boşanma olmaz ki bu her kadının başına gelebilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftada 3-4 çok fazla değil mi kızlar , benim çevremde de arkadaşlarım var onların da çocuklu olanlar 2-3 haftrada bir ancak diyorlar. 3-4 de bence sorunlu bir durum gibi , yani bana göre bu işin fazlasını yapan da sorunlu çiftler diye düşünüyorum, azı da çoğu da ..ortası sanırım makbulü.
zorla evlenmedim severek evlendik, doğumdan sonra çok şey değişti diyebilirim hala emziriyorum ve emziren kadınlarda istek az olurmuş diye okumuştum. burada konuya yazan ikizleri olan arkadaşım bende ayn ısenin gibiyim. kendimi adadım çocuğuma ve böyle oldu. bilmiyorum kızlar böyle işte.
en iyisi baştan anlatayım..bende vaginismus yok ama isteklilik de yok. isteklilik olmadığını hamile olduğıum dönemde tabiri caizse azgın olmanın ne demek olduğunu o dönemde anladım. Hamile iken çünkü çok istekliydim. Tabi eşimle birlikte olmadık, hamileyken karşıydı bu işlere.
Sonra zaten az olan arzum, emzirmeyle birlikte sona erdi sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum..Her zaman onun zorlaması daha doğrusu beni ikna etmesi gerekiyor. Ha kendimi kötü hissediyor muyum hayır. Bir de bu var. Bana buzdolabı diye isim bile taktı şaka ile karışık. Evet istemiyorum bu şekilde daha mutluyum. Bana göre cinsellik ayda 1 veya 2 ayda bir olsa bile yetiyor. Akıl verin bana aranızda benim gibi soğuk olan var mı ??
canım isteksizliğinin nedeni şiddetli geçimsizliğiniz olabilir mi ? zaten sevmiyorum falan diyorsun eski konularına göz attım geçimsizlik 5 yıl boyunca hep vardı diyorsun yani karşılıklı hakaretler havada uçuşursa illaki olacak ben bu konuda seni fazla kusurlu görmedim yanihuysuz sürekli kavga çıkaran yalan söyleyen bir tip falan demişsin eşin için ister istemez bunlar sende soğukluk yaratmıştır ama eşini seviyorsan isteksizliğinin çaresine mutlaka bakman gerekir derdim çünkü erkek bu konuda nefsine hakim değildir başka kadınlara gitmesi aldatması an meselesi bu arada eğer evliliğinde birazcıkta olsa umut varsa çocuğun için bişileri düzeltmeye çabala evlilik terapistine gidin eşin çok sinirliyse doktora gitmeye ikna et anti depresan kullansın ne bileyim eşinizle konuşun umarım herşey yoluna girer:26:
İyi de 2012 de açılmış konuya bu yorumun faydası ne olacakBende senle aynı kaderi yaşıyorum evliliğin başlarında öyle değildim çünkü onu seviyor saygı duyuyordum ama evliliğinin başından beri bana karşı tavrı saygısızlıkları hakaretleri beni önemsememesi hep kendi isteklerinin olmasını istemesi baskısı bende bitirdi. Şu anda zorla sırf evlilik devam etsin die katlanıyorum çok öfkeli günün 10 saati öfkeli geri kalan zaten yatma uyuma VS vs. Ben Kendimi yani eski beni unuttum ama çocuk var ha diye boşanamıorsun arada aldatma dövme para yeme vs yok o yüzden birşekilde katlanıyorum. Biz eğer bize saygı duyan bizi önemseyen kibar olan bizi deliler gibi seven birisiyle olsaydık cinsellikle gelirdi. Sorun kesinlikle sende değil.
Yorumunyaptıktan sonra g ördüm arkadaşım sizin bu yorumunuzun amacı ne peki?İyi de 2012 de açılmış konuya bu yorumun faydası ne olacak
8 senelik konuSende sorun var 7 senelık evlıyım hala bende ısteksızlık yok hergun olsa yok demembı doktora gıt. Esınmı acaba senın mutlu olacagın sryler yapmıyor bazı erkekler eslerıne ıstedıgı gıbı davranmadıgı ıcın ıstek olmuyor kadınlarda. Once neden ıstemedıgını bul ından sonra cozumune bak
Off yınemıı bu konu horrlatanlara gıcık oluyorumm8 senelik konu
duvarklima nickinizide kocanınz mı taktı? :)en iyisi baştan anlatayım..bende vaginismus yok ama isteklilik de yok. isteklilik olmadığını hamile olduğıum dönemde tabiri caizse azgın olmanın ne demek olduğunu o dönemde anladım. Hamile iken çünkü çok istekliydim. Tabi eşimle birlikte olmadık, hamileyken karşıydı bu işlere.
Sonra zaten az olan arzum, emzirmeyle birlikte sona erdi sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum..Her zaman onun zorlaması daha doğrusu beni ikna etmesi gerekiyor. Ha kendimi kötü hissediyor muyum hayır. Bir de bu var. Bana buzdolabı diye isim bile taktı şaka ile karışık. Evet istemiyorum bu şekilde daha mutluyum. Bana göre cinsellik ayda 1 veya 2 ayda bir olsa bile yetiyor. Akıl verin bana aranızda benim gibi soğuk olan var mı ??
Sizinle birebir aynı durumdayım ve bu cinsellikten kaynaklı 1 haftadır soğuk rüzgarlar esiyor aramızda. Ama olmuyor yani yok içimdeki dürtü bitti.burada okuyorum insanlar hep eşlerinin soğukluğundan şikayetçi bütün kadınlar sanki eşlerini cinsel açıdan ilgisiz olmakla suçluyorlar. benim de kafam bunu almıyor 25 sene bakire kalıp 1 gece sanki silaha ateş ediliyor ve at koşmaya başlar ya kadında da libido tavan yapıyor onca sene bu libido nasıl gerilendi nasıl bastırıldı sizce de çok saçma değil mi ? senelerce libido bastırılyor 1 gecede normal bir yaşam sürmesi bekleniyor.
bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. aranızda benim gibi soğuk olan yok mu hiç ?? herkes sıcak kocalarınız mı soguk ?
Biz yedi yıllık evliyiz mesela haftada bir mutlaka olur bazen haftada ikipeki bunun normali nedir ? 5 senelik evliler haftada kaç kez beraberlik yaşarlar?
bu artırıcı gıdalar nelerdir bilen var mı ?
Biri benim agzimdan mi yazmis diye dusunmedim degilen iyisi baştan anlatayım..bende vaginismus yok ama isteklilik de yok. isteklilik olmadığını hamile olduğıum dönemde tabiri caizse azgın olmanın ne demek olduğunu o dönemde anladım. Hamile iken çünkü çok istekliydim. Tabi eşimle birlikte olmadık, hamileyken karşıydı bu işlere.
peki bunun normali nedir ? 5 senelik evliler haftada kaç kez beraberlik yaşarlar?
bu artırıcı gıdalar nelerdir bilen var mı ?