Eşimden soğudum

öyle olur canim 10 yıl nişanlıda kalsan, tanıdım da desen, aynı evin icine girmeden bilmiyorsun,tanimiyorsun.alismak zaman alir,ilk sene biraz sıkıntı olur evet ama bunu beraber aşmaniz sart,tek tarafli olmaz malesef çabalayarak,birazda yasayip görerek geçer zaman. bir yıl kadar sabret bence ama kendini de ezdirme,yemeği begenmiyorsa girsin kendisi yapsın zikkimlansın,çayını kendisi koysun icsin.begenmiyorsunya sen yapacaksın ben yiyip icecem madem birazda böyle deneyelim de:KK14: bebegin bi dogsun bakalim zorlu süreci gecersiniz belki esinde akillanir umarim kim bilir:110:Allah yardımcın olsun:KK200:
Annesi geldi şimdi konuştu biraz birbirimize çat çat konuşursanız o evlilik yürümez diye hani eşine yemek yapmamışdın kendi karnını doyurmuşsun böyle olmaz diye eşim olcak salak da artık bulsşık yıkanmayı öğrenmiş Dr kendi kendine yaşayabilirmiş evli olmasına gerek kalmamış bir de annesi ben buraya gelirsem camları silmeye temizlikçi lazım diyor hallederiz diyor o da şerefsiz

İq undsn ben Dr şüpheliyim. Gerçi asıl şüphelendiğim okb olduğu bir kere kahve döktüm diye bağırdı çağırdı ağlayarak halıyı masayı sildi yerinde zıplıyordu sinirinden onu öyle görünce acıdım. Üstelik sevişirken sadece göğüslerimi öper okşar vajınsms dokunmuyor arayı bile ben açıyorum o giriyor. Artık zevk almıyorum. Açık açık yazdığım için özür dilerim nasıl anlatacağımı bilemedim. Tüm bunlar sürekli temizlikten bahsetmesi okb olabiliri aklıma getiriyor. Kendi dün tabak kırdı ben kırmadım değmedim bile diyor geçen gün yemeğin suyunu dökmüş sana söylüyorum kendim döktüm diye sırıtıyor kendi yapınca bişey yok ben yapınca kıyamet kopuyor
Cinsellik yaşama tarzı iğrenç açıkçası, evlilik için uygun biri değil bence, bu adam bir kadını mutlu edemez. E sizde hiç mi tanıyamadınız, nasıl böyle sürpriz oldu herşey? 1 ayda da hamile kalmak aşırı bilinçsizce

Annesi geldi şimdi konuştu biraz birbirimize çat çat konuşursanız o evlilik yürümez diye hani eşine yemek yapmamışdın kendi karnını doyurmuşsun böyle olmaz diye eşim olcak salak da artık bulsşık yıkanmayı öğrenmiş Dr kendi kendine yaşayabilirmiş evli olmasına gerek kalmamış bir de annesi ben buraya gelirsem camları silmeye temizlikçi lazım diyor hallederiz diyor o da şerefsiz
o ne demekmiş ya ayy,anne deseydin lütfen onun annesi benim kaynanam olarak diye değilde dışardan üçüncü bir göz olarak, nötr bir şekilde bak ve yorumla ben suçluysam eşimde hiç mi suçu yok? o hep haklı mı? Allah rızası için taraf tutmadan söyle deseydin be güzelim vicdan merhamet yok mu bunlarda??? Yemek yapmadıysam 2 ayda canıma tak ettirdi kocam dediğim adam bunu hiç düşünüyor musun?bu kızda haklıdır elbet diyor musun deseydin ya ayy.sikma canını tatlım duaya sarıl ağlamak çözüm getirmez ama dua sana çok şey kazandırır,tevekkul et rabbim yoluna çıkan taşları kaldırsın inşallah.

Eşinizin her şeyi ailesine anlatması vs bu çok çok yanlış. Ama sizin de yemek yapmayı iş yapmayı vs tam anlamıyla öğrenmeden evliliğe atılmamanız lazımdı. Calisan insan illaki çok yoruluyor. Bunun sonucu da insan eve gelince güzel yemekler, cay ilgi vs bekliyor. Bunun bilinciyle hareket etmeniz lazım. Bütün gün evde olmakla dışarıda olmak arasındaki fark çok büyük. Bunu çalışan biri olarak söylüyorum

Bütün gün evde olsa da eşine hizmet etmek zorunda değil. Ev temizliği yemek işleri kadının işi değil yapmak zorunda değil. Güleryüz ve ilgi göstermeli evet bunlar evliliği ayakta tutan şeyler. Ama çocuk gibi herşeyi annesine ağlayan bebeye bu da yapılmaz.

Konu sahibi evliliğin ilk zamanları birbirine alışma evresi bu tarz sıkıntılar çok fazla oluyor. Bu evreyi yeni atlatmış biri olarak söylüyorum 8 yıllık sevgilimin evlendikten sonra anne diye ağladığını görünce ben de şok yaşayıp boşanmayı düşündüğümü biliyorum. Bir süre sabredince geçiyor yaklaşık bir yıl geçince şimdi annesine gidince beni sayıklıyor koşa koşa geliyor eve. Ama sizin eşiniz sanırım biraz saygısız davranıyor size bu kısım hakkında tecrübem ve tavsiyem YÖK hayırlısı olsun.

o ne demekmiş ya ayy,anne deseydin lütfen onun annesi benim kaynanam olarak diye değilde dışardan üçüncü bir göz olarak, nötr bir şekilde bak ve yorumla ben suçluysam eşimde hiç mi suçu yok? o hep haklı mı? Allah rızası için taraf tutmadan söyle deseydin be güzelim vicdan merhamet yok mu bunlarda??? Yemek yapmadıysam 2 ayda canıma tak ettirdi kocam dediğim adam bunu hiç düşünüyor musun?bu kızda haklıdır elbet diyor musun deseydin ya ayy.sikma canını tatlım duaya sarıl ağlamak çözüm getirmez ama dua sana çok şey kazandırır,tevekkul et rabbim yoluna çıkan taşları kaldırsın inşallah.
Evin dağınıklığına yemek yapmamaya kimse kabul edemezmiş bana saygısız davranıyor dedim ben de ona saydırmıştım onu söylüyor. Kusura bakma da iki günde git evden git beğenmiyosan yapmıyosan git bilmem ne ben de şerefsiz demiştim onu söylüyor lafımın arkasındayım şimdi de işyerinde biriyle kavga etmiş herhalde onu annasşne anlatıyor annesi de aa ne büyük terbiyesizlik yakında o da görür belasını başkasından tokat yer yaptığı yanına kalmaz diye oğlunu pohpohluyor ama eminim ki sorun benim salaktadır

Bunu ben değil kendi abisi Dr söylüyor ama anlamıyor kıt artık ben Dr kendi anneme anlatmaya başladım hatta bugün annesine de yediği hatlsrı soğuduğuömu güvenmediğimi söylemeyi düşünüyorum. O da söyle benim anlattıklarıma da müdahale edemezsin diyor muhtemelen evlilik öncesi yakınlaşmamızı ve bir hastalığım var pek dillendirmediğim karanlıkta pek göremiyorum onu söyliycek
Bu evlilik değil savaş galiba. Eşiniz de düşmanınız ve herkes birbirinin hatasını başka kişilere mi anlatacak. Böyle bir insanla arkadaş olup aynı masada bile oturmam. Herkes birbirinin açığını gözleyip çamura yatacaksa bu evlilik değil. Asla kabul edilir şey değil. Karşımdaki kim olursa olsun ufacık bir sırrımı ya da farketmez akşam yediğimiz yemeği 'kötü' deyip anlatırsa o insandan buz gibi soğurum, mesafe koyarım. Üstüne üstlük kayınvalideniz bu durumda nasıl oluyorda hopörlerden sizin kavganızı dinleyebilir. Kayınvalidenin de zekası yok herhalde.

Bu evlilik değil savaş galiba. Eşiniz de düşmanınız ve herkes birbirinin hatasını başka kişilere mi anlatacak. Böyle bir insanla arkadaş olup aynı masada bile oturmam. Herkes birbirinin açığını gözleyip çamura yatacaksa bu evlilik değil. Asla kabul edilir şey değil. Karşımdaki kim olursa olsun ufacık bir sırrımı ya da farketmez akşam yediğimiz yemeği 'kötü' deyip anlatırsa o insandan buz gibi soğurum, mesafe koyarım. Üstüne üstlük kayınvalideniz bu durumda nasıl oluyorda hopörlerden sizin kavganızı dinleyebilir. Kayınvalidenin de zekası yok herhalde.
Bilmiyorum artık hiçbir şey. Düşmamıö gibi hissediyorum doğru. Ona hiç güvenmiyorum.

Evet atanma bekliyorum. Önümdeki tek engel kpss. Boşanmayı geçtim kavga bile etmeyiz belki sadece küçük bir tartışma yaşsrsak yaşarız diye düşünüyodum. Bebeğime kötülük yapmak istemezdim kendim Dr babasız büyüdüm. Lütfen bu konuda hassas davranın. Yanlış yaptım evet ama şu an bana iyi gelen tek şey bana tutunan bu kadar olsys rağmen tek seferde olan beni bırakmayan o küçük melek

Valla biz burda acı konuşuyoruz ama hep hemcinsimiz biraz kendine gelsin, bir silkelensin diye.
Sana iyi geliyor ama sonuçta boşansan bile aranızda bir bağdır çocuk. Çok çok erken hareket etmişsiniz. Şimdi karar verin atanmanız olursa bu herifi çekecek misiniz yoksa kendi hayatınız için bir şeyler yapacak mısınız?

Valla biz burda acı konuşuyoruz ama hep hemcinsimiz biraz kendine gelsin, bir silkelensin diye.
Sana iyi geliyor ama sonuçta boşansan bile aranızda bir bağdır çocuk. Çok çok erken hareket etmişsiniz. Şimdi karar verin atanmanız olursa bu herifi çekecek misiniz yoksa kendi hayatınız için bir şeyler yapacak mısınız?
Çok doğru yazmışsınız. Kritik zamanlar bunlar. Doğru karar vermek lazım.

Annesi bana bişey öğretecekmiş o patlıcan graten değil patlıcan yemeği severmiş onu öğretsinmiş bana iki üç yemek öğrencekmiş onu yapacakmışım kendi canım ne isterse onu yapıyorum hayır zaten geçen gün patates salatasına ben Dr bişey yapcan sandım domates yok bunda dedi çüş yani patates salatası ve domates
Lokantaya gitsin.hey Allah ım ya.bu durumda bu ne muamele.

Kac kurtar kendini :) ansi da oglunu bir yuvaya neyim versin :KK70:olmadi bir bakici tutsun hey Allahim ya boyleleri neden evlenir ki

4 yıllık evliyim.
Hala şöyle güzel yemek yapmayı öğrenemedim.
Hala yaptığım bazı yemekler çöp oluyor.
Eşimde olsun diye teselli ediyor.
He birkaç kez ‘kuru fasulyeyi bari artık öğren’diye çekişti. Bir daha da söylemedi zaten.

Birgün kuzenimin eşi kaynanasına yani halama dert yanıyor
-anne ya kızın hala yemek yapmayı öğrenemedi gitti.
Halam da durdu durdu..
-damat sende 15 yıldır köpek gibi çalışıyorsun ama hala zengin olamadın. Dedi.
Apışıp kaldıydı bizim damat :D

Kocanız çok mu mükemmel sorsanıza bi.. ;)

4 yıllık evliyim.
Hala şöyle güzel yemek yapmayı öğrenemedim.
Hala yaptığım bazı yemekler çöp oluyor.
Eşimde olsun diye teselli ediyor.
He birkaç kez ‘kuru fasulyeyi bari artık öğren’diye çekişti. Bir daha da söylemedi zaten.

Birgün kuzenimin eşi kaynanasına yani halama dert yanıyor
-anne ya kızın hala yemek yapmayı öğrenemedi gitti.
Halam da durdu durdu..
-damat sende 15 yıldır köpek gibi çalışıyorsun ama hala zengin olamadın. Dedi.
Apışıp kaldıydı bizim damat :KK70:

Kocanız çok mu mükemmel sorsanıza bi.. :KK66:
ahahaha damat cevabını almis:halay: helal olsun senin halaya:KK9:

Hamile kalmissin devam da etmek istiyorsun gebeligine ve bu senin verebilecegin bir karar. Ben yerinde olsam bu adamdan nasil bir baba olur diye dusunurdum artik. Kararimi bu konu tamamen netlestirirdi.

Back
X