Eşimden soğudum

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Ne çok konu açtım değil mi? Ne olduysa zaten şu 1 haftada oldu, kv ve akrabaları yüzünden olay oldu, eşim yanımdaydı, sonra onların ekmeğine yağ sürmeyeceğim dedim aramı düzelttim, bu akşam berbat bir kavga ettik, çok ağır laf söyledim ona, bilseydim böyle bir insan olduğunu arkama bakmadan senden kaçardım dedim, yaparsın dedi, kv bana hitaben yaranamazsın yaramaz insana imansız insana durumları paylaşıp duruyor(inançsız olduğumu biliyor eşimle benim), eşim gitti yerine yabancı bir adam geldi, çok soğudum artık zerre uğraşmak istemiyorum(evleneli 3 ay olmadı)

İnançsız derken Allah’a mı inanmıyorsunuz?
Çünkü insanlar mutlaka birşeye inanırlar neyse..

Siz eşinizle aranızı düzelttikten sonra niye kavga çıktı ki anlamadım?

Ya mesela kavga edilip sonrasında barışıp tekrar olayları konuşmak 2. Bir kavgaya davettir.
Çünkü başta bişeyler ifade edilememiş ki kavga olmuş.
Tekrar gündeme getirmek çok yanlış.
Barıştıysam tekrar gündeme getirmem.
Yani kavga etmek istemiyorsam eğer.

Kayınvalideniz ne paylaşırsa paylaşsın.
Mutsuz,Sinir mi ediyor ?
Engelleyin.
En temizi bu olur.

3 ayda nasıl bu duruma geldiniz hayret?
3 ayda gelmedik, 4 sene sevgili, 1 sene nişanlı, nişanlılıkta zaten herşey belliydi ama ben çok sevdiğim için kafamı kuma gömmüşüm, keşke diyorum bir sabah uyansamda o güne geri dönsem, ne yapacağımı biliyorum.

5 yılda iyice tanimissindir zaten bile bile lades demişsin,önceki konularını bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim tek şey ailelerden uzak durun,iki tarafında.

Aynen öyle, ben kapattım konuyu kesin kapattım umrumda değil dedim özür diledim ondan senin hatan değil dedim, oda ben hep yanındayım görüşme onlarla dedi, ama bu akşam ki tavırları ses tonu beni çıldırttı, ne bilmem ne yapması yeaaa, ne öylesi yeaaaa, ilk defa benimle böyle konuştu sen benimle böyle konuşamazsın diye bağardım o bağırdı ben bağırdım, sonuç güzelim evliliğimi mahfettiler ve eşimi değiştirmeye başladılar.

Daha 3 aylık evlisin cicim ayları çabuk bitmiş en iyisi uzuuun bi süre çocuk felan düşünmeyin evliliğiniz sallantıda sonunuz iyi değil
Kesinlikle düşünmüyorum, onada söyledim senden asla çocuk yapmam dedim, o beni kırdı ben onu, oysa hiç böyle değildik Gül gibi anlaşırdık hem hayat görüşü hem sürekli gülmek, ama ne oldu ailesi bu duruma getirdi.

5 sene evlenmeyi bekle 3 ayda bitsin hersey zor gercekten..
yani braz sabirli olun bende 3 sene sevgililik aşamasindan sora evlendim ve 1 2 ay sora sizin gibiydim keske evlenmeseydim vs. biraz sabrettim isler yoluna girdi simdi 5.senemizdeyiz bide tatlis bi kizimiz oldu..
yani biraz sabredin daha cok yenisiniz eger hicbi sekilde olduramazsaniz ozman farkli dusunursunuz..

bide şu inancsiz olayina takildim neye inancsizsiniz siz kv oyle paylasimlar yapiyor???

Eşiniz yanınızdayken itmeyin sizde?
Siz ittiğinizin farkında mısınız?
Mesela hiç yüksek sesle konuşmayın.
Yaşanmış bir kavganın konusu mu açılıyor hemen uzaklaşın aman bunları mı konuşacağız deyin.
Yani tartışmaya o muhabbetlere girmeyin.
Aile bu işin içinden çıkamazsınız...
Eninde sonunda suçlu siz olursunuz.
Hiç tartışmaya girmeyin ki eşiniz veya ailesi sizinle kavga edecek ellerine bişeyler vermeyin.
Eşinize ağır laflar da kullanmayın.
Daha yenisiniz nasıl alışırsanız öyle gider.

Canım yeni evlenmişsiniz ikinizden biri bağırıyorsa diğeri biraz alttan almalı. Kac sene sabretmişsiniz tam evlenip huzura kavuşacakken birbirinizden soğutmayın birbirinizi. Birde aileleri dahil etmeyin hiçbir konuya. Esimle yeni evliyiz bizde ve en basit bir konuda dahi senin annen benim annem falan diye başlayan hiçbir konu güzel bir yere gitmiyor, bir bakıyorum gerilmişiz. O yüzden senin de onun da ailesini kapınızın dışında bırakın. İkiniz bir ailesiniz artık, özeliniz olmalı. Her şeyi ailelere anlatmayın.

kv ye neymiş sizin inancınızdan. eşinizin sizden etkilenip inançsız olduğunu düşünüp ondan ayırmaya mı çalışıyor aklınca acaba. iyi de kendi oğluna da laf sokuyor. acaba eşiniz annesine inancı konusunda başka bir şey mi dedi?

erkeklere evlendikten sonra bi özgüven geliyor. o saygısız konuşursa siz biraz geri çekilin bence bağırmak kavga bir şeyleri çözmüyor. daha çok yıpranırsınız. ve ağır konuşmayın bir daha bence insanlar unutmaz ve kinlenirler. aile yanında da tartışmamaya çalışın.

İnançsızsınız ve bu sizi ilgilendirir.
Fakat sizinde çok iyi bildiğiniz üzere inançsızlara göre ahlak, aşk, sevgi, saygı vs gibi duygusal kavramlar tamamen hormonlara bağlıdır.
Yani bu soğumanız sadece hormonal bir şey :/
Bekleyin biraz geçer gider.
Gerçi eşinize duyduğunuz aşkta hormonlardan geliyor bu mantığa göre...
Ateist olmakda ne zor iş beya... hiçbirşeyin aslında gerçek değil...

İyiki Yüce Allah var...

Teşekkür ederım, boşanmaya karar verdık, neler talep etmeliyim?

Boşanmaya karar vermek için çok erken değil mi? Kavuşmak için o kadar beklemişken...

Daha cok yenisiniz, ailelere soylemeden once oturup bir daha dusunun, 3 ayda ne yasadiniz ki bosanmaya karar verdiniz? Sakin olun ilk once, ben de esimle ilk 6 ay cok kavgali gurultulu zamanlar gecirdim ama konusarak dinleyerek hallettik. 5 senelik emegi 3 ayda cope atmayin.

Bir insan 1 haftada değişir mi değişti işte, ona iftira atanları savunmayı seçti yapacak birşeyim yok
Canım ailesini atamaz satamaz kabullen bunu başta...
İsterse en büyük kötülüğü yapsınlar ailesi den asla eşine kötüleme.. Eğer sen laf sokmazsan ailesine kötülemezsen eşim kendi kendine farkına varıyor o uzak duruyor.. Test edildi onaylandı.. Bence biraz sakinn olun.. Durup düşünün.. Bence çok erken boşanmak için.. Ama tabii ki senin kararın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…