- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
3 ayda gelmedik, 4 sene sevgili, 1 sene nişanlı, nişanlılıkta zaten herşey belliydi ama ben çok sevdiğim için kafamı kuma gömmüşüm, keşke diyorum bir sabah uyansamda o güne geri dönsem, ne yapacağımı biliyorum.3 ayda nasıl bu duruma geldiniz hayret?
5 yılda iyice tanimissindir zaten bile bile lades demişsin,önceki konularını bilmiyorum ama tavsiye edebileceğim tek şey ailelerden uzak durun,iki tarafında.3 ayda gelmedik, 4 sene sevgili, 1 sene nişanlı, nişanlılıkta zaten herşey belliydi ama ben çok sevdiğim için kafamı kuma gömmüşüm, keşke diyorum bir sabah uyansamda o güne geri dönsem, ne yapacağımı biliyorum.
Aynen öyle, ben kapattım konuyu kesin kapattım umrumda değil dedim özür diledim ondan senin hatan değil dedim, oda ben hep yanındayım görüşme onlarla dedi, ama bu akşam ki tavırları ses tonu beni çıldırttı, ne bilmem ne yapması yeaaa, ne öylesi yeaaaa, ilk defa benimle böyle konuştu sen benimle böyle konuşamazsın diye bağardım o bağırdı ben bağırdım, sonuç güzelim evliliğimi mahfettiler ve eşimi değiştirmeye başladılar.Ya mesela kavga edilip sonrasında barışıp tekrar olayları konuşmak 2. Bir kavgaya davettir.
Çünkü başta bişeyler ifade edilememiş ki kavga olmuş.
Tekrar gündeme getirmek çok yanlış.
Barıştıysam tekrar gündeme getirmem.
Yani kavga etmek istemiyorsam eğer.
Kayınvalideniz ne paylaşırsa paylaşsın.
Mutsuz,Sinir mi ediyor ?
Engelleyin.
En temizi bu olur.
Kesinlikle düşünmüyorum, onada söyledim senden asla çocuk yapmam dedim, o beni kırdı ben onu, oysa hiç böyle değildik Gül gibi anlaşırdık hem hayat görüşü hem sürekli gülmek, ama ne oldu ailesi bu duruma getirdi.Daha 3 aylık evlisin cicim ayları çabuk bitmiş en iyisi uzuuun bi süre çocuk felan düşünmeyin evliliğiniz sallantıda sonunuz iyi değil
Eşiniz yanınızdayken itmeyin sizde?Aynen öyle, ben kapattım konuyu kesin kapattım umrumda değil dedim özür diledim ondan senin hatan değil dedim, oda ben hep yanındayım görüşme onlarla dedi, ama bu akşam ki tavırları ses tonu beni çıldırttı, ne bilmem ne yapması yeaaa, ne öylesi yeaaaa, ilk defa benimle böyle konuştu sen benimle böyle konuşamazsın diye bağardım o bağırdı ben bağırdım, sonuç güzelim evliliğimi mahfettiler ve eşimi değiştirmeye başladılar.
Teşekkür ederım, boşanmaya karar verdık, neler talep etmeliyim?kv ye neymiş sizin inancınızdan. eşinizin sizden etkilenip inançsız olduğunu düşünüp ondan ayırmaya mı çalışıyor aklınca acaba. iyi de kendi oğluna da laf sokuyor. acaba eşiniz annesine inancı konusunda başka bir şey mi dedi?
erkeklere evlendikten sonra bi özgüven geliyor. o saygısız konuşursa siz biraz geri çekilin bence bağırmak kavga bir şeyleri çözmüyor. daha çok yıpranırsınız. ve ağır konuşmayın bir daha bence insanlar unutmaz ve kinlenirler. aile yanında da tartışmamaya çalışın.
Teşekkür ederım, boşanmaya karar verdık, neler talep etmeliyim?
Bir insan 1 haftada değişir mi değişti işte, ona iftira atanları savunmayı seçti yapacak birşeyim yokBoşanmaya karar vermek için çok erken değil mi? Kavuşmak için o kadar beklemişken...
Canım ailesini atamaz satamaz kabullen bunu başta...Bir insan 1 haftada değişir mi değişti işte, ona iftira atanları savunmayı seçti yapacak birşeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?