Eşimden Sogudum

Bu yazdiklariniz eşimle konuşmalarimizda satir aralari oluyordu ailesine hiçbir yaptirimi olmadi yasattiklarinin. Evet hala onlar ailesi , hala evlerine gider ihtiyaclarini alir vs. Ben bir bedel ödedim ama onlarin ödedigi hicbir sey yok. Sadece artik sözleri dinlenmiyor eskisi gibi baskin degiller. Yanlarina kar kalmiş

Nasil duzeldiniz peki ? Nasil devam ediyorsuniz

Ya ben böyleyim sürekli geçmişteyim . Neden bunu yapti , neden böyle söyledi, ben neden böyle yaptim söyledim , geçmişteki sorunlara benzer bir sey olsa şimdi ne yapar yine ayni mi davranir , nasil bu kadar kör olabildi , bana bunlari yasatmaya ne haklari vardi vs. hep sorgulamalardayim.

Konuyu tam okumamissiniz , mesajlarimda bu duygudurumum gecici mi kalici mi oldugunu bilmedigimi karisik dusunceler icinde oldugumu dusuncelerimo toparlayamadigimi yazdim. Şu an yasadigim sey gecici olabilir bu durumda bosanmak ne kadar saglikli olur.

Yahu bır aydır evlıyım. Ki ılk hafta annesı haftada 4 5 kez cagırdı. Gelmek ıstedı. Sureklı bekledim gelmıyonuz. Ya bırak bı birbirimize doyalım ya bırakmıyorlar. Kötü gelın olcam yapcak bısey yok

Psikoga gittim, eşim gitmek istemiyor ,kendim gittim. Zamanla duzelirim umarim
Düzelirsiniz tabi , hepimiz neler yaşıyoruz hayat bu. Önce kendine yatırım yapıp, kendini iyileştirmek lazım , sana en çok ihtiyacı olan yine sensin . Baktınız olmuyor , o zaman da ona çareler düşünürsünüz, ama ben geçici olduğunu düşünüyorum . Bazı insanlar çok hassas , bir kere kırıldılar mı zor toparlıyorlar .

Eş ailesi ile olan sorunlara girersem çikamam çok uzun. Eşimin tavri başlarda hep ailesinden tarafti beni çok yipratti . Sonradan dengeyi kurdu ama geç olmuş anlasilan.
Hatasini anlamis olmasi bile guzel size kendini affettirmeye calismiyor mu

Geçici ise net adimlar atmamam lazim. Hem hassasim hem de hassas bir dönemden geciyorum

Ayrilmak mi istiyorsunuz ben oyle hissettim evliliginiz icin anlamsiz onemsiz diyorsunuz birde size tavsiyem bazi dualar var onlari okusanizz belki kalbinizi isindirir Rabbim siizn icin bir bakaym
Ben bu durumumdan rahatsizim . Ayrilsam eşim de elle tutulur sebep bulamiyorum , kendim icin ise belki duygularim gecicidir . Ayrilmasam eşime evliligime tahammulum kalmadi rahatsiz oluyorum varligindan. Bilmem kendimi yeterli ifade edebiliyor muyum ? Ne hissettigimi toparlayip yazamiyorum bile .

aynı şeyleri, bende yaşadım evlendim ilk bir sene ailede aile.sürekli akrabam ailem diye diye yıprattı o kadar sakin bir insandım ki sonra ben delirdim sinir krizleri yaptıklarını atlatamadım.görünürde birşey yapmıyorlardı ama böle kendini cam fanusun içinde sıkışmış kalmış hissedersin ya işte öle hissederdim sonra ben dayanamadım evden kovmalarım başladı eşimi ve ayrıldık..

Offd kıyamam ya. Bız umarım böyle olmayız. Bugun dedı ailem gelmek ıstıyor ben anladım. Ulen gelip napcak ev ıste. 1 ayda cok sıkıldım ben bu gıt gel muhabbetinden. Allahtan yazın cagırırız dedı sonra.

Bende suan uzerımde baskı hıssedıyorum asırı derecede. Ve böyle giderse konuscam eşimle anlatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…